Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdfd

co kupic tesciowej pod choinke??

Polecane posty

Gość ffdfd

co kupisc tesciom pod choinke bo nie mam pojecia:( ma to byc jakis drobiazg bo kasy mamy nie wiele a kazdemu pasuje cos kupic choc symbolicznie co proponujecie?? a co Wy kupujecie??

koniecznie PEDAŁY I POWIEDZ JEJ teściowo ty stary rowerze tylko pedałów ci brak a ja se pedały dokupię i pojadę na tobie w świat.

Gość lokatka
my podobnie, nie mamy zbyt wielkich funduszy, a chcielismy kazdemu kupic choc jakis drobiazg - moim rodzicom zrobilismy wspolny prezent, poskladalismy sie jeszcze z moim bratem i kupilismy dwa noze firmy Berghoff, z linii ktora kompletuja a co do tesciowej to kupujemy ksiazke jej ulubionej autorki (rowniez do "kolekcji") i szal.

Gość ja Ci radzę i Wam wszystkim
jak milo Ja kupiłam 2 razy przyszlej teściowej prezent i teściowi też z okazji Świąt - ale .... nie doczekałam się nawet życzeń na urodziny, o drobiazfu nawet nie wspomnę I od tego czasu nie wysilam się nawet żeby zyczenia im składac OLEWAM !

Gość teściowo ty stary rowerze
Ja jestem taką potrójną teściową - mam zięcia , dwie synowe i 4 wnucząt. Z czego najbardziej się cieszę? Z możliwości korzystania z basenu i SPA -dzieci fundują za opiekę nad wnukami w godzinach popołudniowych. Codzienny dwugodzinny relaks [prócz weekendów] plus pól godzinne dojście i powrót czynią mnie ze mnie osobę pozytywnie nastawioną do całego Świata. Koszt również niewielki - karnet miesięczny nie rujnuje ich budżetu. Od czasu do czasu w ramach urodzin, imienin, święta matki, babci, Wielkanocy, Bożego Narodzenia, dodatkowo dzieci fundują mi wizytę u kosmetyczki. Fryzjera mam darmowego[siostra i siostrzenica]. Tym sposobem i codzienny garkotłuk na emeryturze może być zadbaną kobietą.

Gość hnikeuhnjkhnjk
ja kupiłam piękną cukiernicę

Gość szkoda szkoda
no w sumie taaaaak, ale np moja tesciowa jest kosmetyczka wiec wszelakie maseczki, kosmetyki i takie piedrolki ma na codzien ;) a fryzjera tez ma za pol darmo wiec odpada... nie wiem co kupic :(

Gość herbaty kawy w herbaciarni
lub markecie - ekspresowe

Gość to nie zdjęcie tylko
fiolkę arszeniku :)

jeśli ma to być drobny upominek, to możesz kupić butelkę wina i kieliszki do kompletu.:)

Gość skoro chcesz jakiś drobiazg
to może apaszkę albo po prostu słodycze? albo coś z biżuterii jak lubi, np. kolczyki jakieś.

Gość Końska Dawka Kolęd:D
kupie jej "złoty strzał":D

Gość cokolwiekcokolwiek
możesz kupić nalewkę z sieci sklepów benedyktyńskich, może być zdrowotna. ale czy to taki niskobudżetowy prezent wg. ciebie? - tu musisz sama podjąć decyzję.