Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strasznie smutna ZAŁAMANA

Beznadziejny facet w łóżku.

Polecane posty

Ktoś dobrze napisał wyzej ze przy tym jeszcze sie zachowuje w chamski sposób np siadł przed chwila przy kompie ja podchodze całuje go po szyi a ten robi kwasna mine i mowi zebym sobie poszla a) przeszkadzam mu b) łaskocze go to. No to mówie powiedz mi jak ma Cie całowac zeby Ci bylo dobrze a on na to Naprawde sobie idz, bo cos robie. :/

Aha bo cos robi znaczy ze na fejsie "obczaja dupeczki" albo sciaga serial jakis ktory namietnie bedzie ogladał przez wszystkie nastepne wieczry najbliższych 2 tygodni.

Seks seksem, ale jeśli Ty nawet pocałować go nie możesz i nie spędzacie razem czasu, to powiedz jaki w tym sens... Zawsze tak miał czy "mu sie zrobiło tak"?

Koniec z tym, skoro nie lubi seksu to dałam mu wymówkę do końca życia - wzięłam sekator ogrodowy i po "sprawie"...

Włóż do słoika z formaliną i postaw na kominku, a co! Tylko uważaj, żeby brzegi nie były poszarpane, takie nierówne źle wyglądają w słoiku na kominku

Gość na 1000000000000%
jest gejem

Dzieki, tak zrobie. Tylko jak myslicie, jajka tez obciac czy zostawic na pamiatke?

Ale to fajne tak poczuć się znowu mała pomarańczką :D Ale, ehh, starczy, chyba już starczy tego dobrego :D

jaja są gumowate, dlatego należy je najpierw zamarynować, a następnie udusić w sosie śmietanowym - podobno tak się robi z jelenimi

Gość arkrnim
dostanie kurze i tak ma z nich taki sam pożytek, a przynajmniej będzie drugie śniadanie miął zawsze przy sobie

Już ustalono zresztą komisyjnie, że w tym przypadku to bez różnicy

pamięta ktoś piosenkę Kur - nie mam ja jak to leciało: jaja są niemodne i psuja fason spodni

:D :D :D Jaja przeszkadzają kobiecie, jaja uwłaczają mężczyźnie, prorocy je amputowali ranę zalewając stopionym masłem. W Babilonie zdrada, każą nosić jaja, a jaja podnoszą emocje i wywołują wojny. Ajajaj, nie mam jaj, łojojoj, po co ci choj. W jajach tkwi ambicja, jaja to zdwojone Ja, Jah je potępia, wycinamy je tępą żyletką. W Babilonie zdrada, każą nosić jaja i wąsy, a jaja nie dość, że niewygodne, w dodatku deformują spodnie.

sporo w tym prawdy zawsze mnie wkurzało jak w obcisłych dżinsach nie mogłem ich upchać a w bojówkach latały