Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xviolinhumble

178 to wedlug badan idealny wzrost dla faceta

Polecane posty

Gość xviolinhumble

tak stwierdzili amerykanscy naukowcy po badaniach uniweryteckich na kilkusetosobowej grupie studentow. Mezczyzn o takim wzroscie najczesciej wybieraly kobiety jako najbardziej proporcjonalnych budowa ciala (bedac nieswiadome o tym ze wybieraja mezczyzn wlasnie o takim wzroscie). Podobno wyniki eksperymentu "sa bardzo silne" tzn ze maja batrdzo duzo wspolnego z rzeczywistoscia, i ta korelacja potwierdza sie w wielu niepowiazanych ze soba grupach osob badanych, doswiadczenie przeprowadzono na uniwerytetach nowojorskim, bostonskim, w fildelfii i atlancie

Gość jak dla mnie to miedzy
185 a 195 , sama mam 176 cm i nie lubie niskich facetow

Gość maszkaaaa
ja mam 170 i 178 cm u faceta to dla mnie jednak za mało. Moj ma 186 i jest idealnie :)

Gość pisze z kolega na skypie
watpie............chociaz dla mnie to ok.

Gość ALIEN VS PREDATOR
nie no nie mow ze koles 178 jest dla ciebie "za niski" jezeli sama masz 170. To juz jest troche smieszne. CHyba ze inne jego mankamenty urody rekompensujesz sobie wzrostem ;)

Gość no i master masz z tego powodu
hiper powodzenie??

Nie wiem czy taki idealny, ale jak założę szpilki to jestem wyższa niż 178.Więc chyba nie taki idealny :D

wzrost ma sie nijak do atrakcyjnosci. Wystarczy troche "pożyć" poza internetem aby sie o tym przekonac. Chyba ze ktos gustuje w koszykarkach to tylko wtedy jest on potrzebny, no ale to juz fetysz

moze z tego wynika ze amerykanki sa niskie skoro wybieraja niskich mezczyzn? AMOZE JEDNAK NIE KIERUJEMY SIE WZROSTEM PRZY WYBORZE PARTNERA??? ja sama mam 177 moj partner ma 180 wolalbym zeby byl wyzszy, ale skoro wszystkie jego inne cechy fizyczne i psychiczne sa idealnym pakietem, to co mam wybrzydzac?

wystarczy chociazby przespacerowac sie do klubu i zaobserwowac jakich facetow maja ladne dziewczyny

nie pisz do mnie w ten sposob bo juz wiele w zyciu widzialem, no byc moze Ty masz jakies konkretne upodobania co do stricte wzrostu faceta ale to juz tez fetysz. Tak jak napisalem wiele w zyciu widzialem , wiele widze nadal, obracam sie na codzien wsrod dziesiatek, setek ludzi, mam mnostwo znajomych. Moim zdaniem jesli chodzi o fizycznosc kobiety patrza bardziej na twarz w tym sensie ze nie ladna ale musi byc taka meska ciezko mi to tutaj opisac w kilku zdaniach, po drugie budowa ciala, jak facet jest dobrze zbudowany z natury , ma ladne proporcje , to ile wzrostu by nie mial, setki kandydatek sie znajda ( no chyba ze koles to jakas skrajnosc 164 cm to wtedy pewnie nie)

Jaki fetysz? co Ty gadasz to chyba jasne że wysoki przystojny facet ma większe powodzenie...a Tobie podobają się bardziej długonogie kobiety, czy może niskie z nóżkami jak kaczuszki?

Gość tap madl ile masz wzrostu?
?

Gość takajedna89
Taki kurdupel?! 185cm to minimum a 195cm maximum wg mnie!

a dla Ciebie wysoki =przystojny??? bo dla gro moich znajomych kolezanek taka zaleznosc nie istnieje. Z reguly piszcza za jakims zupelnie przecietnym wtej kwestii kolesiem z twarza ashtona kutchera, nie wazne czy sama ma 160 czy 180

Gość taka jedna 89 ile masz wzrostu
???

janekrys a dla Ciebie wysoki =przystojny??? bo dla gro moich znajomych kolezanek taka zaleznosc nie istnieje. Z reguly piszcza za jakims zupelnie przecietnym wtej kwestii kolesiem z twarza ashtona kutchera, nie wazne czy sama ma 160 czy 180 Dla mnie przystojny to również wysoki a Aston Kutcher jest boski :classic_cool:

to wytlumacz mi czemu tak piszcza mimo iz facet wyglada jak on ale ma conajwyzej ze 175? :) tylko nie podwazaj tego ze piszcza bo uwierz mi ze piszcza :D

Gość kocmouch
a ja 186 cm...

Gość widac od razu
ze tap madl jest wysoka i ma z tego powodu kompleksy. nazywa nizszych facetow od siebie kurduplami i sredniego wzrostu kobiety, ktore maja najlepsze branie-kaczkami z krotkimi nogami :classic_cool:

Gość o co tu pytac ?
widac ze tap madl to kolejna doopa z przedzialu 175-180..... :o Realnie patrzac takie dziewczyny maja polowe mniejsze branie niz laski ok 165......

Gość widac od razu
dokladnie i o polowe mniejsze pole manewru. ciezej im znalesc faceta i lecza swoje kompleksy na kafe :classic_cool:

widac od razu Widzę że Ty się wyżywasz na kimś kogo nie znasz,nie nazwałam niskiego faceta kurduplem i nie mam kompleksów,a teraz zamknij jadaczkę i udaj się w kierunku biurka,w celu odrobienia lekcji

janekrys to wytlumacz mi czemu tak piszcza mimo iz facet wyglada jak on ale ma conajwyzej ze 175? tylko nie podwazaj tego ze piszcza bo uwierz mi ze piszcza Nie wiem czemu piszczą,może mają po 15 lat takie zawsze piszczą :D

Gość prawiczy prawiczek 28
buhah ha ahah ahah ah To ciekawe czemu inni amerykańscy naukowcy :classic_cool: stwierdzili że najlepsze pary sa z różnicą wzrostu 9% :P Zresztą statystycznie to się da wszystko udowodnić jak się odpowiednio próbę dobierze :P np z mijesc zamieszkanych przez karakanów