Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xviolinhumble

178 to wedlug badan idealny wzrost dla faceta

Polecane posty

Gość Dzika ona
Moj mezczyzna ma 178 cm i jest idealnie. Ja mam 163 cm. ;)

Gość martaaa8998
moj facet ma 185 cm i do tego przystojniak jakich mało :) zreszta facet to facet jak dla mnie powinien byc wysoki, męski.

Gość widac od razu
ja juz swoje lekcje odrobilam kilka lat temu. a ty zamiast siedziec i prochniec na kafe dzien i noc zainwestuj czas przynajmniej w ladna figure. jakos musisz nadrobic swoje wady mutancie 🖐️ chyba, ze sie wolisz dalej oszukiwac twierdzaz ze zyrafy sa piekne, bo maja dluzsze nogi. tak jakby faceci zwracali uwagewylacznie na nogi, ale juz na wieksza dupe, stope i morde ktore ida w parze z wysokim wzrostem to juz nie :D🖐️

178 cm to może i idealny dla kobiety o wzroście 165 cm.... Ja mam 181 i dla mnie 178 nie jest ideal;nym wzrostem, no chyba że dla kobiety...

widac od razu Oho widzę że Ty masz jakieś kompleksy i problemy natury psychicznej-to jasne jak słońce :D

Gość do lay all night
181 cm? ja pierdole skad wy tu sie bierzecie, ja w zyciu nie widzialem w realu takiej kobiety!

Gość martaaa8998
zyrafy moga byc piekne i karzełki równiez:) boze jakie wy macie kompleksy...wspolczuje...

Gość takasobiesonia
ja tez i nie widze w tym nic brzydkiego:D chcialabym miec dlugie nózki misski tez maja tyle np nasza piekna maria nowakowska ahhh :)

Gość bleeeeeeeeee
ble :o

tap madl- moja starsza córka (12 letnia) ma prawie 170 cm wzrostu, mój facet 196 ja 181 i kompleksów nie mam mozesz być pewien/pewna:)

Gość martaaa8998
no nawet nie powinnas, siedzi tu banda zakompleksionych przegrancow ,ktorzy lecza kompleksy w taki sposob bo juz nic im nie zostaje a prawda jest jaka jest, miss pieknosci i wszystkie modelki musza byc wysokie bo inaczej nie maja szans to skoro maja miec takie wymiary to chyba cos znaczy...hehe ale mysle ze nie ma sensu sie sprzeczac jak ktos nie jest ograniczony to wie

Gość do lay all night to niezle
musza z byc was pasztety.... (Z reguly wielcy ludzie sa po prostu brzydcy, zarowno kobiety jak i faceci). I to nie tylko moja opinia ale i wielu innych osob... Aha, tylko mi nie mowcie ze mam jakies kompleksy bo takowych brak :D:D:D :classic_cool:

Może kompleksów nie masz ale z głową coś na pewno :O zobacz po ile wzrostu mają miss

Gość Bezmoozgi Yedi
prosze o link do tekstu z tymi wynikami badan

Gość albert m
widac jak kurduple glosno szczekaja nie dorastacie do piet takim kobieta jak tap madl i lay all night

Gość albert m
zapomnialem dodac ze ja i moi koledzy nie ogladamy sie za niskimi dziewczynami z krotkimi nogami tylko wlasnie za tymi wysokimi i nie czarujcie sie ze male jest atrakcyjniejsze

Gość GSG9
Najzdrowszym i najsilniejszym człowiekiem, a także najwytrzymalszym fizycznie człowiekiem jest właśnie człowiek o wzroście około 180. Żeby dostać się do jednostek specjalnych jak np. GROM, albo Pułk Specjalny Komandosów i każdej innej jednostki polskiej albo zagranicznej należy mieć wzrost od 165 do 185 cm. Nigdy nie dostanie się wyższy. To samo tyczy się innych służb jak choćby lotnictwa. Najlepsi bokserzy wszechczasów także mieli około 180. Mike Tyson, który by Waszego chłopaka o wzroście 2,10m połamał rozgrzewkowym uderzeniem także klasyfikuje się do tej listy. Po prostu ludzie o takim wzroście mają najlepszą genetykę, budulec kościowy i stawowy. Amerykanie tworząc super żołnierza korzystają z genetyki potężnie i naturalnie zbudowanego chłopaka o wzroście 1,80. Także wasze teorie, że przy Wysokim się lepiej i bezpieczniej czujecie to całkowity fałsz. Znajdźcie sobie lepiej średniego wzrostu, dobrze zbudowanego i inteligentnego chłopaka, który podciągnie się chociaż 10 razy na drążku i nie połamie sobie przy pierwszej lepszej okazji kręgosłupa. Sam mam 182 i nie chciałbym być wyższym, bo im wyższy tym "mniej skuteczny, słabszy i wrażliwszy"

Gość GSG9
Wszyscy jak widzę zostali zblokowani moją wypowiedzią i dobrze gorzka prawda boli, ale jest lepsza od oszczerstw i śmiesznych poglądów jakie tu panowały:)

Gość buehahahahaha
ale mnie te wszystkie teksty lataja kolo kakowego oka. Mam 173 i rwe od kiedy pamietam dupy bez problemow. W sumie mialem juz 9 moze nie za wiele ale wszystko to byly laski conajmniej 7/10 , nigdy zadna mnie nie olala dla jakiegos wyzszego, gorzka prawda bylo odwrotnie ja spierdalalem od nich a pozniej jescze przez pol roku jeczaly zeby znow sie spotkac, zeby znow "sprobowac". no i co wy na to? gdzie te wasze "wzrosty" ? :classic_cool: