Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoNsTaNcIja

prośba o jakąkolwiek pomoc

Polecane posty

Gość KoNsTaNcIja

Witam! Spodziewam sie dziecka gdyż jestem w 30 tygodniu ciąży. Ojciec dziecka nas zostawił ponieważ stwierdził,że nie jest gotowy na to wszystko co nas czeka. Ja mam jakieś tam rzeczy typu wózek,łóżeczko... Ale brakuje mi ciuszków: skarpetek,rajtuzek,czapeczek itp. Będę wdzieczna za każda pomoc,za każde dobre serce. Pokryje koszt wysyłki jeżeli nie bedzie zbyt duży. Mój e-mail gabrysia18@autograf.pl i numer tel. 781557491 (tylko sms,bo mam głośnik zepsuty).

jestem w szoku ze jeszcze cie co niektore madre mamuski nie zjechaly. ale zaraz pewnie to zrobia.ja niestety nie moge ci pomoc,ale wierze,naprawde wierze ze znajdzie sie tu osoba ktorej sa zbedne takie ciuszki i bez glupich pytan ,docinek i zabaw w sherlocka holmesa bedzie mogla ci pomoc. nie wiem czy wiesz,ze jesli masz ciezko sytuacje materialna to oprocz alimentow mozesz rowniez wywalczyc alimenty dla siebie.to jest chyba na okres pol roku ale zawsze to cos 17.06.10 ❤️ dzieci to drobinki gwiezdnego pyłu zdmuchnięte z ręki Boga.szczęśliwa jest kobieta,która poznała ból porodu,gdyż trzymała w swoich rekach gwiazdę 😍 😍 👄 😍 🌼 - A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść.? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy.? - Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika ❤️ 🌼

Gość KoNsTaNcJaa
A niech mnie obrażają. Ja się nie będę tym przejmować,bo mam więcej problemów na głowie :). Wiem i będę walczyła o te pieniądze,bo wkońcu mi się należą. Dziękuje za dobre checi Kochana.

Gość eeewwwkkaa
Głośnik zepsuty - wstydziłaby się odebrać. Komputer masz, internet masz? Po jakiego ch*ja zakładasz taki topik? Dla jaj? Marna istoto...

Gość kolejna liczy na darmocheeee
widziały gały z kim robiły dziecko, jak nie no to teraz twoj problem, bo sie nie pakuje w dziecko jak się nie ma pieniędzy.

Gość KoNsTaNcJaa
Prawdopodobnie chłopczyk,ale pewnosc bede miała dopiero na usg w 32tyg ciąży. Potrzebuje pieluch tetrowych,skarpetek,rajtuzek,kaftaników,czapeczek i ogólnie jakis dresików czy ubranek grubszych. A co do pani która myśli,że robie to dla jaj napisze jej tak. Dla mnie to wstyd,ze sie prosze o pomoc,ale nic innego mi nie pozostalo. Gdybym nie potrzebowala nie robila bym tego. Internetu nie mam ani komputera,a na listy odpowiadam od sąsiadki. Nie chcesz nie pomagaj i swoje komentarze zachowaj dla siebie. A adres e-mail zaraz sprawdze.

Gość blablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja pierdole KOBIETY (nie wszystkie) JESTEŚCIE ZAŁOSNE NIE CHCECIE TO NIE POMAGAJCIE!!!! JESTEŚCIE NIEUFNE OLEJCIE TEMAT, ALE DO CHUJA NIE UBLIŻAJCIE. ŻAŁOSNE KAFETERIANKI NIE MA CO....

Gość KoNsTaNcJaa
Adres jest dobry. Tylko musi byc napisany z małej literki. Nie prosze przecież o pieniądze dlatego nie rozumiem reakcji nie których dziewczyn.

Gość JulkowaMAMUSIA
Ja bym Ci coś wysłała ale też jestem w 30 tyg ciąży więc będę potrzebować ubranek w tym samym czasie co ty. Rozumiem ciebie bo ja też jestem sama. Ojciec mojego dziecka stwierdził że to nie jego dziecko, że on go nie chciał i się nie odzywa. A ja mam go w dupie bo na szczeście mam bardzo dobrą pracę i warunki materialne i nie potrzebuje pieniędzy tego gołodupca. Dziecko wychowam sama i dam sobie radę. Radzę ci podać go o alimenty plus zwrot kosztów jakie poniosłaś w czasie ciąży, zbieraj wszystkie paragony, za leki, witaminy, i to co kupisz dla dziecka. A co, niech huj płaci!!! nie miej skrupułów dla palanta. Wiem co to znaczy być samą w ciąży. Pamiętaj że jak będziesz miała dziecko już nigdy nie będziesz sama!!!

Gość KoNsTaNcJaa
A można się starać o taki zwrot pieniędzy? Nawet nie wiedzialam. Jak o to się starać? Jestem obecnie na stazu i te 800zl to nic w poruwnaniu z tym co bedzie potrzebne. A jak urodze to staz sie skonczy :(. Nie wiem jak sobie dam rade... Opiekuje sie jeszcze mama i nie mam pojecia co bedzie.

Gość jabada badu
Cześć ja moge Ci pomóc, ale od razu mówię że są to ciuszki raczej drugiej kategori i takie co moga Ci się przydać jak dziecko będzie już biegac po domu. Jak chcesz to napisz a napisze do Ciebie jutro maila.

Gość KoNsTaNcJaa
Ja nie oczekuje nowych ciuszków. Będę wdzięczna i zadowolona ze wszystkiego. Każda pomoc jest na wagę złota jak dla mnie. Tylko mam pytanie czy z wysyłką mogłabyś poczekać do stycznia? Bo teraz krucho u mnie z kasa,a po wypłacie by mi bardziej pasowało. Chyba,że paczka będzie nie duża.

Gość jabada badu
ostatnio wysyłałam tez jednej dziewczynie paczke, która ważyła 4 kilo i zapłaciłam 13 zł. Ale oczywiście możemy zaczekac do stycznia, może jeszcze cos uzbieram, Aha i to są ubranka po chłopcu.

Gość KoNsTaNcJaa
Jeżeli była by to kwota do 20zl to mogło by to być w tym miesiącu. Bardzo dziękuje. Jestem Ci wdzięczna :)

Gość KoNsTaNcJaa
A na jaki to wiek te ubranka?

Gość jabada badu
od urodzenia do rozmiaru 74. 13 zł paczka kosztuje.

Gość jabada badu
napisze do Ciebie maila to napisz mi Twój adres.

Gość KoNsTaNcJaa
Na maila odpisze jutro,bo teraz kozystam z internetu w telefonie,a jutro w pracy bede miała dostęp do normalnego z komputera. Chyba,ze napiszesz smsa to od razu Ci wyśle.

Gość jabada badu
spokojnie, możesz napisać jutro :) ja będę na necie koło 11 bo mały wtedy śpi :)

Gość KoNsTaNcJaa
Dobrze to maila napisz dzisiaj,a ja jutro w wolnej chwili odpisze. A Twoj synek tak regularnie zasypia codziennie? :)

Gość jabada badu
Tak on ma bardzo regularny tryb życia:) chyba że cos musze załtwić, gdzieś pojechać. A tak to zawsze zasypia o tej samej godzinie i mniej wiecej o tej samej wstaje :) Bóg zapłac mu za to :)

Gość KoNsTaNcJaa
A jak w nocy ze spaniem? :) bo tego się wlasnie obawiam. Czy dam radę i czy wogóle je usłysze jak będe zmęczona.

Gość jabada badu
Śpi sam w swoim łóżeczku od 3 miesiaca (teraz ma 15) przesypia całą noc :) wydaje mi się że to zasługa karmienia butelką :) wiem ile miał zjeść żeby sie najeść tyle dostawał i zasypuał najedzony a jak karmiałm piersią to się budził co godzinę!!!

Gość KoNsTaNcJaa
Czyli lepiej karmić butelka? W sumie masz racje. Wiedziałaś i byłaś pewna,ze się najadł. Ja chyba też tak bede robić. Chcialabym zeby mój szkrab też tak sobie spał.

Gość jabada badu
wiesz nie chciałabym Cie tutaj namawiac no mozna powiedzieć że do złego :) moze bedziesz miała dużo pokarmu, bo ja miałm chyba nie za duzo, a po za tym on strasznie lubiał wisieć przy cycku wiesz zamiast smoczka. Pogadamy jutro bo juz mąż się denerwuje że jestem w wirtualnym śiwcie :)

Gość KoNsTaNcJaa
Rozumiem i też bym chciała mieć taki problem :) i tak kochanego męża. Gratuluje.