Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaWCasanoviee

czy bycie niedostepna zadziala na faceta, ktory przebiera w dziewczynach?

Polecane posty

Gość andzia...
p.s. do fiksa po co ty mu chcesz pokazywac swoje dobre serce??? on ma cie w doopie a ty mu serce chcesz pokazywac. To co ona chcial zebys mu pokazala, juz dostal. Serce go nie interesuje. Nie wyglupiaj sie, nie plaszcz przed nim. Facet ci czesc nie raczy powiedziec !!!!!1 zamiast kartek nastepnym razem ja go zobaczysz odwroc sie na piecie !!!!

Gość pararam
andzia , sam bym tego lepiej nie powiedział :O

Gość tez mialam podobnie
ale mam ciezki orzech do zgryzienia, nie chce byc desperatką... ale nie chce mieszkac i nie mowic mu czesc za dawne urazy, kurde czemu to ja zawsze mam ochote wyciagnać reke chociazby w tej sprawie mysle i wyobrazam sobie taką sytuacje jak zachowałabym sie gdyby przeprosił i poprosił o kolejną szansę, jak by musiał mnie przekonać zeby się na to zgodziła... bo to tylko o to chodzi... nie chce mnie to nie przyjdzie i nie bedzie mnie potem obchodziło czy mi odpisał czy nie, bo wiem że jest samotny ale to tylko jego nastawienie sprawia że nie jest inaczej, ja nie jestem samowystarczalna, niektorzy chyba są... musze do pracy, bede po 22giej... a jutro musze zdecydowac czy wysyłam kartke i z jakim tekstem...

Gość tez mialam podobnie
moi drodzy :) nikogo sie nei zmusi do kochania, ale czemu mam do końca zycia chować uraze do kogoś, z kim nawet nie byłam długo, do kogo nie mówiłam nawet "kochanie", bo jeszcze nie zaszło tak daleko... może i on jest głupi, może miał tylko przebłyski dobroci i zaangażowania w ogóle nie powinnam się tym przejmować tym co będzie gdy wyśle kartkę i co napiszę, może mam potrzebę zamkniecia tego rozdziału, dlatego tylko i wyłącznie kartka a nie stresujący sms i czekanie na to czy odpowie.bo nie chce w przypływie świątecznych wzruszeń wpaść na pomysł smsa... bo pewnie bym wysłała, ach Dzis poznałam dziewczyne, była 9 lat z chłopakiem, chodzili gdy ona była nastolatką, zdradzał ją cały ten czas, wszyscy jejmowili naookolo ale wierzyła mu, po dwoch latach od rozstania dopiero nawiazali kontakt znowu, masakra, nie wyobrażam jak złamał tej dziewczynie serce! nie są oczywiscie razem... ale sam fakt bycia z takim w kontakcie, ...podobno widzi swoje winy i nawet chciałby wrocic, do tej pory nie ma stałej dziewczyny bo podobno wszystkie porownywał do niej, sam sobie krzywde zrobił, dobrze mu tak ;)

Gość andzia....
chcesz zamknac rozdzial? to go zamknij a nie rozdrapuj od nowa - ty robisz wszystko aby w jakikolwiek sposob zblizyc sie do niego, desperacko szukasz JAKIEGOKOLWIEK kontaktu z nim nikt ci nie mowi zebys chowala uraze, a wybacz mu wszystko i zajmij sie soba i swoim zyciem on najwidoczniej ma w dupie czy ty chowasz do niego uraze, czy nie chowasz, on cie po prostu olewa, wiec po cholere kartka !!! wiesz jaki bedzie jego komentarz na ta kartke? " o kurwa desperatka jeszcze kartke wymodzila..." :O a swoja droga - wlasnie sms ze zwyklym wierszykiem z zyczeniami jest najlepsza forma zyczen swiatecznych w takiej sytuacji, zwykly wierszyk wysylany hurtowo do wszystkich, najlepiej o takiej samej tresci wyslij do wspolnych znajomych... to pokazuje ze po prostu wysylasz mu zyczenia swiateczne i tyle a kartka oznacza ze pofatygowalas sie do sklepu, pozniej znecalas sie nad trescia, pozniej pisalas i nalepialas znaczek, a na koncu bieglas na poczte wyslac kartke.... a to jest objaw desperacji :O

Gość tez mialam podobnie
jestem jednak desperatką... smutne to :(

Gość andzia....
a bez przesady, ze smutne ;) zdarza sie ;) w zasadzie kazdy kto kocha zrobilby duuuzo zeby ta druga osoba z nami byla :) ale trzeba uzyc resztki silnej woli i zachowac godnosc :) grunt to sobie uswiadomic ze niektore nasze zachowania pasuje wyelminowac ;) a uczucia schowac do kieszeni :) i nie smuc sie :)