Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaWCasanoviee

czy bycie niedostepna zadziala na faceta, ktory przebiera w dziewczynach?

Polecane posty

Gość pararam
oj , nie wiem , zresztą ty cały czas rozmawiałąś ze mną , te wszyystkie niki na p to ja , jakieś plalal czy pluum coś takiego , to ja , tak żebyś wiedziała :) ,

Gość tez mialam podobnie
to z nickami to akurat zauwazyłam :) masz za sobą pare związków? zerwaliście i czy miałeś kiedyś chec powrotu do jakiejś dziewczyny lub ona do ciebie?

Gość pararam
ale drążysz :) trochę tak , trochę tak ;) ja ci przedstawiłem jak to wygląda ze strony faceta , i mślę jedno , na pewno nie traktował cię jak gówniary , tak myślę

Gość tez mialam podobnie
Czasami mysle że tylko na gówniare jak ja mogą dzialać jego "czary", wiec dlatego bierze się za takie młode .... ;) a że babka około 30stki, dla niego pod względem wieku w sam raz, nigdy by sobie nie pozwoliła na takie niekonkrety, na pierwszej randce by już wiedziała co to za ptaszek... mi było to obojętne z początku ale teraz jako pomyśle, że z kolegą planują kolejny wspólny urlop, to zdaje sobie sprawę że gdybyśmy byli parą nie pozwoliłabym mu na taki wypad, chyba że by zabrali mnie ze sobą... Jeju, wielu rzeczy w tym związku nie zaakceptowała, a zwlaszcza tej samowolki z kumplami.

Gość tez mialam podobnie
czasami myśle że może On chciał zerwać ze mną jak najłagodniej, ale że zranił mnie już drugi raz to cięzko mi było z kolejną utratą i stąd te mejle. Chwilami wydawało mi się że jestem silna ale potem czarna rozpacz,gdy dotarło do mnie że nie ma odwrotu...

Gość tez mialam podobnie
nie wiem jak to jest mieć takie doswiadczenie jak on, miec tyle kobiet, calkiem roznych, powiedział mi że za żadną nie tęskni, a dobrze wspomina pierwszą z którą byl 9 lat i była jak przyjaciołka, mieszkali razem, uczyli się, nie mieli czasu...

Gość pararam
a czy on jest z tym wszystkim szczęśliwy ?

Gość pararam
chyba czs wziać głęboki oddech i już o nim nie myśleć , łatwo powiedzieć , co? :o

Gość tez mialam podobnie
to już jego byś musiał spytac, mysle że nie jest, że goni za czymś co sobie ubzdurał, mówi co innego, robi co innego, szuka kobiety która mowi w jego ojczystym jezyku a i tak spotyka, zaczepia i flirtuje wszystkie inne, bo sądzi że może jego przyszla partnerka czai się kilka metrów obok i on o tym sie musi przekonać. Zazdroszcze mu że jest facetem i może to robić!!! TO mnie wpedza w kompleksy, bo ja moge jedynie ubrac mini i się usmiechnać, a chciałabym podejsc do kogos kto mi sie podoba i zagadac... Wiem że ma kompleksy z powodu wieku/ nieudanych związkow i glupie podejscie mniej wiecej "i tak juz nie w pore zalozyłem rodzine, teraz mi sie nie spieszy" praca, silownia, sauna, rozmowa z matką, wypad z kumplami do klubu, sniadanie i obiad na miescie, ot jego życie... mialam wrazenie że niepotrzebny mu nikt kto by zaklocil jego spokojne zycie singla, no może towarzystwo do jedzenia, rozmowy i seksu

Gość tez mialam podobnie
*flirtuje z wszystkimi innymi

Gość tez mialam podobnie
chyba już jestem spiąca: oczywiscie nie zalozył rodziny,

Gość pararam
a czemu włąściwie nie możesz ppodejść do kogoś kto ci się podoba ? po prostu podchodzisz i już :)

Gość tez mialam podobnie
bo facet zyskuje na tym jak sam podchodzi, ile można patrzeć na jakiegoś a on na mnie, a on nie robi żadnego kroku, przecież to musi być pewnie jakaś niedołęga skoro nie ma odwagi mnie zagadać ;) Myslisz że On pomyśli sobie że jestem totalną wariatką gdy wysle mu smsa na swieta? bede wtedy u rodzicow, 300km od miasta gdzie mieszkamy Myslałam o zyczeniach noworocznych ale swieta są rodzinne a jesli on spedza sylwester z jakąś laską to nawet nie chce sobie wyobrazac że lezy z nią w lozku i czyta smsa ode mnie ;/ życzenia swiateczne plus coś od siebie, sama nie wiem. nie mowimy sobie czesc, nagle wyskocze z zyczeniami wiec jesli juz to musze nawiazać do naszego rozstania czy niemowienia sobei czesc... Dopoki jestem w kontakcie z jego najlepszym kumplem nie bede mogła uniknac ze kiedys znowu sie gdzies spotkamy. Pod koniec listopada ten kumpel mial urodziny i zaprosil mnie do siebie do mieszkania na impreze, ale musialam mu odmowic podajac za powod że bedzie On tam też i że jesli On nawet nie mowi do mnie czesc... Kumpel chyba zrozumiał, widać było że nie patrzył co moj Eks o pomyśle zaproszenia mnie bedzie sądził, to miłe ze strony kumpla-rozwodnika... To przekonało mnie w sumie, że Eks nie nagadał na mnie jakiś glupot lub że kumpel ma zdrowe podejście do sprawy i nasza znajomość nie uległa zmianie mimo że nie jestem już z jego najl. kumplem.

Gość pararam
matko jest gorzej niż myśłałem , ty cały czas kombinujesz , jakby go spotkać . a z tymi facetami co to nie podchodzą , rózne mogą być przyczyny wyobraź sobie, że faceci też się stresują , może ona sobie robi jajja , albo , na pewno kogoś ma , albo nie wiem o czym będę a nią rozmawiał , może to jakaś pusta laska itd .

Gość tez mialam podobnie
myslisz sobie że w swiątecznym smsie po zyczeniach dodam "jak wroce to moze spotkamy sie na kawie?" o nie!!! Jak widzisz mogłam caly wieczor spedzić "z nim" na urodzinach kumpla ale nie wiem czy bym wytrzymała nerwowo zeby tam w ogole iść, wiedzac że on tam bedzie, poza tym nie wiedzialam-moze by przyszedl z jakąś nową co by mnie juz totalnie dobiło... potem i tak przyszli do klubu, gdzie ja byłam z przyjaciolmi, obiecałam kumplowi-rozwodnikowi że zloze mu wtedy zyczenia... I ciesze się że mieszkam w drugim koncu miasta i nie kusi mnie zeby przejsc przyoadkiem niedaleko... po klotni probowałam zrozumiec jak stałam się jego wrogiem, tak wtedy czułam, myslałam nad jakimś więczącym "nasz koniec" smsem ale nigdy na szczescie go nie wysłałam, bo to oczywiscie byłyby jakies wyjasnienia, wyrazy smutku itd...

Gość pararam
żadnych smsów ! niepotrzebnie cię chyba nagabuję bo widże, że się pogrąższ coraz bardziej musisz z tym skończyć , koniec i juz . wyślij mu takiego smsa : "w zasadzie mogłabym ci wysłać życzenia świąteczne ale skooro udajesz ,że mnie nie widzisz to nie widzę powodu"

Gość tez mialam podobnie
jakbys jako facet zareagował na takiego smsa jak napisałes? co bys sobie o mnie pomyslał?

Gość pararam
za dużo analizujesz , skoro chcesz to wyslij , pokazałabyś trochę charakteru, zobaczysz co on na to . i nic wiecej nie pisz . nnajgorsze to to ,że ty cały czas kombinujesz jaby to było fajnie jakby wrócił .... a on nie wróci , nie ma innych fajnych facetów? , niemusisz sie od razu angażować, powinnaś chyba trochę odetchnąć , od myślenia ciągle o nim

Gość tez mialam podobnie
to myślenie o nim i tak chyba najlepsze co mnie jeszcze trzyma w jakiejś nadzieji... choć realizacja coraz bledsza to jednak to jakieś małe światełko w tunelu. straciłam dziadka 2 miesiace, ta wigilia nie bedzie jak kiedyś, tata -51 lat już nie pracuje od paru tygodni, skończona chemioterapia, nic nie mozna zrobić, brakuje mi silnego meskiego ramienia a tu posypało się wszystko... Takim smsem pokazałabym że mam charakter? Nie chce uzywac jeszcze cieższej broni co on, myslisz że mam ochote dostac sms ktory jest jeszcze bardziej przykry? sms od niego w zwiazku z tancem był juz delikatniejszy "nie bedziemy juz wiecej razem tanczyc. musimy sobie znalezc nowych partnerow. dziekuje"

Gość tez mialam podobnie
*temu

Gość pararam
taki sms co ci wysłał , tzn , że wszystko skończone , cchciaż nie wiem w jakiej sytuacji , no tak masz niewesołą sytuację :( w rodzinie wiem ,że to trudne ale lepiej postanowić sobie ,że wszystko skończone

Gość tez mialam podobnie
ten sms to odpowiedz na moje pytanie czy ma ochote dzis na lekcje tanca, to bylo tydzien po naszej wielkiej klotni, niepotrzebnej bo juz nie spotykalismy sie jak para tylko mielismy chodzic juz tylko na kurs tanca, ktory mi wczesniej obiecał... sms dotyczył drugiej lekcji, nie odpowiedziałam już na niego, po prostu cała w nerwach poszłam na tą lekcje i stanełam na drugim koncu parkietu i musialam zglosic się że nie mam partnera, żałosne... dotrwałam do 6 stej lekcji, on też chodził ale potem już nie maialm ochoty na ryzykowanie i pojscie zeby okazało się że nie ma dla mnie partnera, niktorzy już sie podobierali w pary a On mial taką nieciekawą gdy ostatni raz go widzialam na kursie, ale pewnie do dziś chodzi sobie na ten kurs tanca, trudno, zaplaciłam grosze ale szkoda bo popsuł mi kurs :( szczesciarz że akurat dziewczyn był nadmiar...

Gość pararam
he , z tego co się orientuję , to na takich kursaccch zawsze jest nadmiar diewczyn , :) cchyba trzeba już spać :) dobrej nocki , jesli wogóle tak mogę, bo masz teraz na karku, że ci nie zazdroszczę , trzymaj się :)

Gość tez mialam podobnie
dobranoc! i wpadł mi pomysł, żebym nie stresowała się czy mi odpisze czy nie... email do kitu, sms tez! ale zawsze moge wyslac kartke swiąteczną, a co! mieszkamy w jednym miescie ale nie chce pokazywac się pod jego klatką schodową zeby wrzucic kartke do skrzynki...

Gość tez mialam podobnie
"zdrowych i spokojnych swiąt w rodzinnym gronie, moje swieta beda raczej smutne, ale ciesze sie ze znowu bede kilka dni w domu, źle znoszę porażki i twoje drugie odrzucenie, ktorego sie nie spodziewałam, bardzo zle przyzywałam i dlatego te mejle i nasza ostatnia klotnia. Nie chciałam byc nigdy twoim wrogiem. Mam nadzieje że kiedyś bedziemy mowic sobie czesc. Rozumiem, ze kazdy szuka swojego szczescia. ...." Co myslisz? Co można by dopisać? Ma się zmiescic na karcie rozkładanej ale ma byc nei za duzo...

Gość tez mialam podobnie
będzie ostatnim chamem gdy dostanie kartke i podczas świat nie wysle mi zyczen... wtedy bedzie skreslony na zawsze!!!

Gość tez mialam podobnie
nie wiem, nie potrafie słów ocenić obiektywnie, wydaje mi się że piszę delikatnie ale pewnie tez trochę jakbym sie płaszczyła, nie wiem, cięzko pokazać charakter i jednoczesnie swoje dobre, naiwne serce..

Gość pararam
właśnie w tym rzecz , trzeba pokazać charakter , o tym że maszdobre serce już wie , nie wysyłaj tej kartki , takie jest moje zdanie ,wyjdziesz na desperatkę jak on będzie chciał ciię znaleźć to to zrobi

ZakochanaWCasanoviee => Na pytanie w temacie: jeśli wcześniej byłaś dostępna dla innych to raczej nie.

Gość andzia...
o widze ze temacik zyje :) tez mialam podonie - nie wysylaj, nie pisz, nie chodz za nim, zachowaj sie honorowo i olej go - jak wyslesz badz napiszesz a on nie odpisze jeszcze gorzej sie bedziesz czula !!!1