Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calineczka12345

jaki jogurt po 7 miesiacu?????

Polecane posty

jakie jogurty dajecie swoim dzieciom w tym wieku??? o danonkach slyszalam bardzo zle opinie nestle sa strasznie drogie 10 zł 4 jogurciki jaki jeszcze moge dawac

Ja podaję na deser albo na drugie śniadanie jogurty naturalne i dodaję do nich owoce ;) Nie zapycham dziecka paściami typu Danonki i nie zamierzam.

Gość fajna mama ..:D
Danonki sa po 3 roku ... nie mozna dawac wczesniej bo moga wywolac alergie ale jogurt naturalny jak najbardziej tez daje corce :) wlasnie wlewam do niego owoce ze sloicza lub tez swierzo utarte albo w malych kawalkach

Gość xxxxxxyyy
Najlepiej naturalny - grecki mozesz dorzucic garstke muesli - wybierz orzechy lub dodac jakis sloiczek owocowy lub awokado - moja sie tym zajadala, pediatra byla za:) A po tych Misiowych JOgurtach to ulewala strasznym kwasem i jej sie odbijalo, poza tym one sa niemozliwie przeslodzone zdecydowanie nie polecam

moj synek lubi te jogurty nestle ale cena mnie szokuje za drogie jak na moja kieszen ale jaki jogort naturalny wybrac ?? marka?? i jakie owoce??\

Gość danonki i cała ta reszta
jogurcików, serków to zwykła chemia , tony cukru i nic wiecej najlpiej wrzucic do zwykłego jogurtu trochę owoców i dac dziecku

Gość kszlflavf
Dzieci z reguły nie lubią naturalnego jogurtu wymieszanego z owocami, bo od małego są przyzwyczajone do smaku słodzonych jogurtów typu danonki, bakuś, monte. Ja od początku dawałam tylko naturalny, który miksowałam z owocami i mała go uwielbia. Dzieci koleżanek tyją na danonkach i innych przesłodzonych jogurtach, a moja je to, co praktycznie najzdrowsze. Nawet teraz, kiedy już mogłaby jeść np. danonki, wybiera jogurt naturalny, bo do tego smaku została przyzwyczajona

Każde dziecko jest inne. Moja córka akurat nie przedapa za słodkościami i to co nie jest słodkie zawsze zje ze smakiem ;)

z bananami jablkami sliwkami brzoskwiniami ananasem praktycznie ze wszystkimi mozna ... truskawki jagody wszystko :)

Gość jak kto woli
calineczka12345 czy Ty jestes idiotką czy tylko udajesz???:O

Gość xxxxxxyyy
mojej najbardziej smakowal grecki Bakomy lub Carrefour zmieszany z gruszka Williams lub wlasnie awokado - awokado mozna spokojnie podawac od 6 mies. w tym wieku dzieci przewaznie bardzo je lubia .

wyobraź sobie ze nie jestem idiotka chyba bardziej ty!!!! chyba po to jest to forum zeby pytac i rozmawiac jakbym wszytko wiedziała to bym nie pisala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ty odrazu wszystko wiedziałaś przy 1 dziecku??

mozesz podawac w jakie formie ci sie tylko podoba tylko wtych syropach owocowych jest strasznie duuuzooo cukru dziecku raczej nie polecsam najlepsze swierze owoce lub te z puszek :)

Gość jak kto woli
calineczka12345 nie wiedziałam ale dziewczyny Ci pisza co robic a Ty nadal drązysz temat moze poczytaj odpowiedzi i pomysl - to naprawde nie boli 🖐️

o co ci chodzi???????????????????pytałam o jogurt a później o owoce jak ci sie nie podoba to sapdaj a kto chce to pisze kto nie to nie s!! masz takie hobby zeby denerwować ludzi?????????