Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej nie tykaj mnie

czarne wlosy i opalenizna robi z kobiety wiesniaczki !

Polecane posty

Gość ej nie tykaj mnie

postarza , farbowane wrony sa typowo polskie i obrzydliwe, do tego trupia cera albo przeciwnie solara

Gość jak kto woli
no i co w związku z tym ?

Gość eeewwwkkaa
Ja mam czarne włosy. I jestem zayebista :D

Gość dopiero wiejsko wygladaja
blondynki spalone na solarze :o Ogólnie platynowe blondi to wiocha i tandeta. Ps. nie mam czarnych włosów, mam brąz naturalne :)

Gość jjfjfjfjfjfj
czarne włosy są ładnie, gorzej z platynowymi blond tipsiarami - to dopiero sa wiesniaczki :/

ja mam czarne naturalne wlosy i oliwkowa karnacje i jestem tez wiesniaczka,bo obecnie mieszkam na wsi,choc pochodze z duzego miasta

Gość reeterter
Autorowi chodzilo o czarne farbowane na heban :o a nie o naturalne czy naturalna opalenizne. Dla mnie tak samo zenujaca wygladaja platynowe solary jak i te z hebanowym kaskiem.

Gość ej nie tykaj mnie
chodziło mi o mode na : - jw. czarny kłaki , farbowane , te kobiety mysla ze to jest ladne? Niektorym pasuje owszem , jesli ma sie do cholery poludniowy typ urody !! Czarne brwi i oczy ... a co jest na ulicach ? Czarne wlosy i bniebieskie oczy :O do tego twarz biala jak sciana ,albo tona tynku na twwarzy , albo to co nazywaja niektore '' musniecie sloncem ,bo tak jest seksownie'' :O - czytaj : solara raz w tygodniu ,a na dworze 15 cm snieg ... To samo blondyny ,ale ich jakos jest teraz mniej . Atak klonow- czarnych wron

heheh:) Ta czarne farbowane, koszmar... dodatkowo ten polysk granatu na włosach, nikomu to nie pasuje... Mój tata miał prawdziwe naturalne czarne włosy i nie widzialam zeby jakakolwiek farba dawała taki efekt(natury)... Blondi zjarane na pomarańcz też sa niezłe...

Gość nie cierpię solarki
bez względu na kolor włosów,a co do tego,to wolę blond,nawet taki na maksa sztuczny niż nienaturalną czern,jeszcze najczęściej bez połysku :O Taki blond kojarzy mi się z gwiazdkami pop,a czerń-z prostytutkami.I nie pisze to po to żeby kogoś obrazic,takie jest po prostu moje zdanie

Gość Czarna Wrona Kra
Ja mam czarne włosy i niebieskie oczy. I nigdy nie czułam się jak wieśniara. To, że komuś się to nie podoba mam głęboko gdzieś. A wiesz ilu osobom się podoba? Nie interesuje mnie to jaka naturalna jesteś, za to współczuję jakie musisz mieć nudne życie, że aż założyłaś ten temat. A może jakaś czarnula odbiła Ci faceta, hmm?

Dla mnie to są wszystkie wieśniary! te ich sztuczne pazurki, nienaturalnie długie doczepiane rzęsy, solara i włosy: platyna albo heban. To są karykatury kobiety, a one same uważają się za nie wiadomo kogo. Jeszcze w nocy to to jakoś wygląda, bo mało widać, ale w dzień to tragedia oczyska wymalowane jakby węglem, usta blady róż i tak sobie popie.rdajalą. Miejskie wieśniary bo tak inaczej tego nie można nazwać.

Gość JA SIE ZGODZE
CO JEDNA TO LEPSZA :O CZARNE WŁOSY NA SIŁE FARBOWANE , JASNE BRWI I KILO TYNKU JA MAM SWOJE CIEMNY BRAZ I JESZCZE NIGDY NIE FARBOWAŁAM I JEST OK

jestescie dziwni wszystko ladne zalezy co sie komu podoba!! ja mam ciemne wlosy, i niebieskie oczy wiekszosc mowi ze fajne polaczenie tez chodze na solare ale nie robie sie na czekoladke ;) tez swego czasu farbowalam wlosy bo mi sie moje nie podobaja :o dalej jeszcze mam troche farby bo moje sa takie jakos niby bardzo bardzo ciemny blond a jasny braz ale bez polysku jakos tak dziwnie

Gość 222222222
Ale macie problema, a ja mam czarne włosy na klacie i nie piszcze tak

a g n i e s z k a _ No i ci nie pasuje, za ciemne masz te włosy i efekt jest jaki jest, jak się ma jasne oczy to nie powinno się farbować na ciemne kolory zwłaszcza kruczo czarne.

zgadzam się nie pasuje Ci ten kolor, widać ze chyba malujesz brwi...Powinnas raczej rozjasnic, lepsze ładne mysie niz sztuczne czarne...

moja droga, to zdjecie akurat jest w takich kolorach ze to tak wyglada ja nigdy na kruczoczarny nie farbowalam bo to komicznie wyglada to jest czekoladowybraz, przy czym juz dawno wyblakly, jedynie po prostu na zdjeciu to tak ciemno wyglada wlosow juz dobry rok nie farbuje ale jakos nie wrocily na szczescie do mojego naturalnego koloru

Ok ja się nie czepiam, skoro na zdjęciu wygląda na kruczo czarny to piszę o takim wlaśnie, gdyby wyglądał na czekoladowy brąz to tak własnie napisałabym... Ale mniejsza o to, nie chciałam Cię urazić...

Ja tez farbowałam kiedys, ale na brąz, od 2 lat nie farbuję i początki schodzenia farby i odrastania włosów były straszne, przy farbowanych włosach moje odrosty wyglądały jak "mysia pipka" Na szczescie to juz za mną i teraz mam fajne brązowe...

czytam te wasze posty i az niewierze....ja mam czarne wlosy a z natury jestem jasna blondynka....farbuje sie na czarno juz od 6 lat i mam takze niebieskie oczy ale nieprzesadzam z solarka i tapeta takze niezgodzam sie wogle z waszymi wypowiedziami...faktmoze i sa wiesniary ktore chodz a na solarke ale to sa mi sie wydaje takie panienki ktore probuje sie na sie upiekszac W DOMU I SAME TEZ SIE W DOMU FARBUJA....:p

patrze na Twoje zdjecie i masz zupelnie inne wlosy niz ja mam swoje naturalne moje to 10razy gorsze a kolor trudny do zdefiniowania, taki jakis nijaki jak ma 80%osob ;) ide spac, dobranoc :)

agnieszka>>>no i wlasniei aga jest takim przypadkiem gdzie czarne wlosy sa ok i do tego niebieski oczy wiec niegadajcie ze jedno do drugiego niepasuje bo jak widac u agnieszki pasuje idealnie ....takze niewszystkie hebany czy kruczo czarne sa beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:P

Ja to nie rozumiem takiego patrzenia stereotypami na wszystkich- moze komuś się podoba taki wygląd i nie mamy prawa go krytykować. Zresztą każdy chyba choć raz błędnie ocenił inną osoba po pozorach. Wracając do solarium to każdy ma swój umysł i jeśli ma ochotę się zabijać w ten sposób to spoko- przy takiej dawce promieni nie zajmie mu to duzo czasu.

Gość siostraMierzwa
a co dziwnego jest w czarnych włosach i niebieskich oczach? mam przyjaciółkę jeszcze z ławy szkolnej, która właśnie taką kombinację kolorów posiada ( naturalną) i uważam, że wygląda świetnie i nie sztampowo, a oryginalnie ;)