Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek z Tczewaa

czemu kobiety jesteście takie tępe?

Polecane posty

Gość alugnik
i wy mowicie o inteligencji?? a czy ktos z was wie czym sie rozni inteligencja od wiedzy nabytej?? inteligencji nie da sie wyuczyc czy nauczyc.. moze faktycznie popis wiedza nie jest najlepszy, ale faceci nie jestescie lepsi... oj przepraszam, nie powinnam nic zlego mowic na facetow, przeciez wy jestescie w ogole naj pod kazdym wzgledem.. sorki jesli kogos obrazilam, zle uogolnianie to banal totalny ludzi rownie niedouczonych, jak te "tepe kobiety" z ktorymi macie do czynienia.. drogi mareczku, czy twoja kobieta, matka, siostra, corka tez sa takie tepe?? jesli tak, to potrzebna literature na gwiazde proponuje zakupic, jesli nie, to nie uogolniaj..

Gość obejrzałem i potwierdzam
ale jak mozna nie wiedzieć iel oktanów ma benzyna 95? Własnie tutaj powinna być użyta inteligencja i logika Kobiety są tepe i nie kontaktuja logicznie

Gość sfhfghdfghdfghdgh
i tak najlepszy jest autor tego topiku, ktory sam 2 razy zle napisal zamiast hadrony - hedrony, ale wielce dziewczyny od tepych wyzywa:D Najbardziej mnie bawia wlasnie tacy ludzie :O

Gość ale kretynkii
nie widziałem tego

Gość alugnik
benzyna.. mozna pomyslec, ze to pytanie podchwytliwe, jak np ile nog ma stonoga.. swego czasu, na studiach profesor na pytanie, co wazy wiecej tona wegla czy tona platkow roz, odpowiedzial, ze tona wegla oczywiscie... nikogo nie usprawiedliwiam, ale nie potepiam, bo wole nie wiedziec co to sa hadrony, niz nie umiec tego napisac, tak jak pseudo inteligentny autor tego tematu, w szczegolnosci, ze ortografia to zadna... pozdrawiam jakze inteligentnych mezczyzn a takze tepe kobiety :)

Faktycznie inteligencją nie błysnęły ;) może to i stres ? Ale decydując sie na występ w takiej imprezie to minimum wiedzy ( notabene na pytania odpowiedział by mój 10 letni chrzesniak) to trzeba posiadać,by nie wyjść na kretynkę

Gość kogaodkakjdlkfjalkjdfklj
Na jaja Odyna! Co za jełop! Ale dzięki, że na to trafiłem ;D moje dzisiejsze pytanie o to "dlaczego baby są takie głupie?" zostało podsumowane przepięknie: "faceci są jeszcze głupsi."

Gość już dawno udowodniono w testac
h, że średnio kobiety uizyskują minimalnie wyzsze wyniki od mężczyzn. Za to mężczyźni bardziej skrajne - jest wielu geniuszów, ale też wiele osób o bardzo niskim IQ. Kobiety mają IQ na zblizonym poziomie, bez większych odchyłów