Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fellix

pojęcie miłości według kobiet

Polecane posty

Gość fghfghfghfg
MAM 30 lat przerabialem sporo dziewczyn w swoim zyciu i tak naprawde liczy sie kasa i kolezenstwo. Wiekszosc panienek nie imponowal chlopak tylko ze ma towarzycho,samochod i pieniadze na zabawe. Nie to nie byly dyskotekowe pannya zwykle studentki. Ciezko znalezc kochajaca dziewczyne.Wlasciwie to nie mozliwe. Swiatem rzadzi $$$$$$$$$$$$ od wiekow i nic sie nie zmienilo. Bogaty z ukladami wygrywa a slaby i biedny musi sie pocieszac ochlapami. Oczywiscie wiekszosc kobiet zaprzeczy ale rzeczywistosc jest brutalna. Taka jest prawda

Gość fellix
Durden z takim podejściem to sam tylko możesz być co najwyżej służącym , za to pewnie kobieta bardzo by cię "kochała" :D

fellix: No nie wierzę, jak można się tak deklasować... Ze służąca?! A tak btw to z tej perspektywy nie lepiej byłyby nająć jakąś robotną dziewczynę ze Wschodu? Po co ta gadka o miłości? Zadba o wszystko. Skarpetki mężusiowi zaceruje, zupki nagotuje (oj, czy nie za słona, jak za słona, pańcio zły :O), gazetkę i papućki w ząbkach przyniesie, w czym innym wygodzi też. A ile taniej

Gość fellix
Durden nigdzie nie było napisane ćwoku że to kobieta bez pracy i siedząca w domu na utrzymaniu faceta, a swoją drogą to ciekawą masz wizję posiadania kobiety jako rzeczy i dobrze , ze umiesz to ciekawie opisać ;)

Gość babki sranie
kobiety bez mężczyzn i mężczyźni bez kobiet nie przeżyją nigdy, więc na co te wieczne pie,rdolenie? Ludzie są różni, krzywdy się dzieją obojgu stronom, mózgi działają inaczej bo są odmiennie zaprogramowane... Czy tego faktu nie da się zaakceptować? Bez sensu podejmować taki temat...w dodatku obrażając się nawzajem. Co Wam to da? Wylanie frustracji jako anonimowy człowiek jest aż tak oczyszczające? Tak pomaga w życiu? Na moje to tylko "psuje krew" ... czytelnikom, forumowiczom ... i autorom takich topików...

soss może po prostu podoba im się kurtka i teraz zamierzają kupić swojemu chłopakowi identyczną :)

sosssssss bo kobiety lubią, kiedy mężczyzna jest dobrze ubrany. I nie chodzi tu o markę, ale zwracają uwagę na czystość, czy ubrania są wyprasowane, czy pasują do siebie i czy po prostu "leżą". Nie trzeba miec kupy pieniedzy, zeby dobrze wyglądać.

Nannanka co do tej czystości itp się zgodzę... i tak jak piszesz nie musi mężczyzna coś drogiego ... Soss a dlaczego nie?

witam wszystkich,ja akurat zostawiłam takiego bogatego dla którego praca i pieniadze to całe życie po co komu facet który nie wiem co to zwykłe ludzkie potrzeby, więc nie wciskajcie ty ciemnoty że każda kobieta leci na kasę

sossssss chyba jakieś złe doświadczenia masz z kobietami, albo masz duzo kasy i trafiales na same materialistki które Cie wykorzystywały...

Gość jakatakamala
ja tam na kase nie patrzylam nigdy ale sexxxxxxxxx cholernie wazny dla mnie:D:D

Soss zwykle za pieniążki się kurtki kupuje:) lutniaa nie przepowiesz im ja już próbowałam się nie dało....

Sosss z samego jej postu wynika ze była z nim z uczuć a nie dla kasy ...bo jeżeli dla kasy to siedziałaby dalej z nim

na początku nie miał pieniędzy, tylko ja pracowałam on szukał pracy ale jak znalazł to się w tym wszystkim pogubił i zmieniły mu się priorytety tyle

dobrze...soss i tak tego nie pojmie bo jedyna osoba w ktorej sie zakochal to kazimierz wielki na banknocie 50 zlotowym:D

sosss jeżeli teraz się nie znalazła to po znalezieniu pracy nie będzie lepiej.... po prostu jeszcze nie przyszedł twój czas ...

soss oczywiście że dziewczyna się znajdzie jak znajdziesz pracę bo każda chce mieć zaradnego faceta u boku ( nie myl z kasiastym)

Gość Kobietałuchy
Widocznie ktoś nie umie odcedzić ziarna od plew... Zwraca uwagę tylko na krysie i blachary, a później płacze, że kobiety nie potrafią kochać... Taaa... jasne. Tylko mężczyźni potrafią kochać... ;) Trzeba po prostu umieć patrzeć, sięgać wzrokiem głębiej, a nie tylko zatrzymywać się na ładnie wyeksponowanym tyłku i biuście. Kocha się nie za coś... Nie istnieje żaden powód do miłości... Kocham swojego Mężczyznę....

drogie Panie nie chcę tutaj się wymądrzać, ale dosyć niesympatyczne ze sosss przez pryzmat swoich niepowodzen badz obserwacji sprowadza wszystkie kobiety do 1 poziomu...