Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowanaaaa

Zaręczyny

Polecane posty

Gość Zszokowanaaaa

Mój chłopak chce mi sie oświadczyć na świeta.. Juz nawet mowił mi ze oglądał pierscionki.. Hm.. Jakoś dziwnie sie z tym czuje.. Też tak miałyście??

Gość Zszokowanaaaa
??

Gość aja aja
tak - też wiedziałam i też się dziwnie czułam :) ale nie wytrzymał i zrobił to dzisiaj :D

Gość Zszokowanaaaa
O masz ;) To gratuluje ;) Ale ja jakoś nie mg sie oswoić z tą myślą ze on chce to zrobic heh..

Gość aja aja
ja starałam się o tym w ogóle nie myśleć a wiem od jakiś 2 tygodni :) może troszkę mniej a teraz się strasznie cieszę :D będzie dobrze

Gość Zszokowanaaaa
heh ja tez staram sie ale on mi czesto przypomina hehe. No mam nadzieje ;) Gratuluje jeszcze raz

ja wiedzialam, wybralam pierscionek, ale nie wiedzialam kedy nastpąpi ten dzien :) nastąpił 3 miesiace od wybrania pierwscionka:) autorko, a ty chcesz zarecczyn czy nie?:P

Gość Zszokowanaaaa
Łał ciekawie. Ja ? No Kocham Go i chce z nim dzielić życie. Ale ja mam dopiero niecałe 19 lat i jakos tak nie wiem bo on chce w wakacje brac ślub dla mnie to jakos za wczesnie..

Gość Zszokowanaaaa
Ale cieszyłabym sie na pewno ;)

Gość Zszokowanaaaa
o no to super. No ja mam nadzieje ze on tez da mi jeszcze troche czasu. W sumie jestesmy ponad 2 lata ze soba ale na małżeństwo za wcześnie według mnie ;) Ale zaręczyny oczywiście czemu nie hehe ;)

Gość sweet_and_gorgeous
Matko, ja to nie chciałabym wiedzieć nic wcześniej :P Mój facet oświadczyl mi się w tak piękny sposób i tak zaskakujący, że serio- w żadnym filmie czegoś takiego nie widziałam:) Gdybym wiedziała lub podejrzewala wcześniej cokolwiek to nie byłoby to samo :) Cudownie to obmyślił, tym bardziej, że na co dzień to taki twardo stąpający po ziemi, rozsądny intelektualista;)

Gość Zszokowanaaaa
Aha no fakt ;) A Tobie sweet_and_gorgeous jak sie oświadczył ?

Gość sweet_and_gorgeous
Tego się nawet nie da opisac :) Zarezerwował wczasy i któregoś pięknego dnia wybraliśmy się na spacer na plażę, później zabrał mnie na mały "rejs" łódeczką. I wtedy, przy zachodzie słońca w absolutnej, pięknej ciszy mi się oświadczył :) Użył przepięknych słów :) A po powrocie do hotelu pokój był udekorowany dziesiątkami świec i płatków róż :)

Gość Zszokowanaaaa
Łał szok .. hehe Super oświadczyny ! Gratuluje ;)

Gość Zszokowanaaaa
Też fajnie ;) heh ja podejrzewam ze moje bd w wigilie przy naszych rodzicach .. heh

Gość sweet_and_gorgeous
Dziękuję :) Byłam w szoku i powiem Wam, ze gdy emocje opadły to bałam się, że zaraz się zacznie temat ślubu i co najgorsze- dzieci :D Ale na szczęście później sobie spokojnie ustaliliśmy, że na ślub jeszcze mamy czas, na dziecko tym bardziej :D Całe szczęście, bo do pieluszek mi się nie spieszy ;) A ślub pewnie za jakieś 2 lata.

Gość sweet_and_gorgeous
Dodam jeszcze, że ja nigdy specjalnie nie marzyłam o zaręczynach, a gdy sobie o nich myslałam, to obojętne dla mnie było gdzie to będzie i przy jakiej oprawie. I nadal uważam, że to nie jest takie ważne :) Ale oczywiście miło, gdy wszystko jest jak z bajki ;)

Gość Zszokowanaaaa
Heh tez fajnie. A rzeczywiście na dzieci czas przyjdzie hehe

Gość karo858585
ja się nie domyślałam w ogóle ;o a w te święta bierzemy ślub :D

Ja wiem że moj chłopak chce mi się oświadczyc na wiosne, ale dokładnie nie wiem kiedy. jestesmy razem 4 lata:) i ślub też pewnie będzie w 2012 roku, marzy mi sie wrzesień

Gość Zszokowanaaaa
Hehe no on tez sam ma wybrac ;) Ciekawe hehe

Gość Zszokowanaaaa
Ja chciałabym w październiku bo wtedy zaczęliśmy chodzić ze sobą ale on upiera sie na sierpień .. hehe

Gość ewwweesaas
tez podejrzewam ze planuje moj na swieta... gorzej jak zle mysle :D