Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka92

Fantazje Erotyczne

Polecane posty

ja moje fantazje na bierzaco spelniam z moim chlopakiem;] teraz musze czekac bo mi sie zachcialo w lesie na masce samochodu no a do lata daleko;(

wiecie jak to jest...letni wiatr...polana w lesie leze sobie na masce a on mnie od tylu;]

nie jedna ale na to mam najwieksza ochote...samotny a ty nie masz takiej najwazniejszej?

Gość wsedrftgyhujikolp;
wejdźcie w dział erotyczny tutaj http://www.forumes.pl tam jets sporo fantazji :) dołączcie się ;]

Kazdy ma fantazje ja tez mam kika :-o ta ostatnia twoja fantazja to podobna do mojej fantazji

Gość mrok moich pragnień
na masce? polana? marzy mi się wielka sala, w jakimś pałacu, zamku, najlepiej gotyk, lub może neogotyk, jakiś strzelisty i rozpostarty eklektyzm setki świec i jedna kobiet, którą prowadzę trzymając za łańcuszek, przypięty do obroży na jej szyi idziemy przez korytarze, ku tej sali, z wielkim kominkiem ona trzyma w ręku lichtarz, ubrana jest w czarną, bądź ciemnoczerwoną suknię, obcisłą i o spódnicy wykrojonej a la pencil, by poniżej kolan rozszerzać się, tak by trochę ciągnęła się po podłodze jak tren kobeta jest smukła, jej długie włosy spływają na ramiona i plecy słychać jej kroki, bo na stopach ma wysokie szpilki, bardzo wysokie, w których każdy krok sprawia jej ból kto czytał MiM, kojarzy jaki posmak ma jej cierpienie i poświęcenie jej oczy przewiązane są szarfą w kolrze sukni nie mówię ani słowa, jedynie kieruję ją delikatnie szarpiąc łańcuszkiem, lub ujmując pod rękę wchodzimy do wielkiej sali, tam rozchodzi się nieuchwytna muzyka, słychać szepty, tak jakby w zakamarkach, pomiędzy kolumnami, kryły się postacie z wysokiego sklepienia zwisa lina, związuje jej nadgarstki razem, przyczepiam do liny i podciągam patrzę na jej twarz i powoli naciągając, czekam na grymas bólu gdy się pojawia, ciągnę jeszcze mocniej, by usłyszeć jęk nieco popuszczam i wiążę linę... reszt jest moją słodką tajemnicą :classic_cool:

a ja mam fantazje byc ulegla i jetem w lozku taka ostatnia maz sie zdziwil ja zreszta tez bo od lat zawsze bardzo dominujaca bylm a tu pokrecilo mi sie w glowie a moze w pipie juz sama nie wiem :-) no ale po 30 to ja dopiero prawdziwe orgazmy przezywam tamte jak malolala bylam to nic w porownaniu z terazniejszymi moimi oczekiwaniami i szczytowaniami :-) ach ten seks az mi sie zachcialo............

Gość Srajec
Ja na dole ona na górze i sra