Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiger VI

Homosexualizm powinno sie wyeliminować z genetyki

Polecane posty

Gość Tiger VI

Gdyby wszystkich homoseksualistów wyeliminować ich geny zmniejszyyby się o 90 %, potem wyłowiło by się niedobitków z potomstwa i wyprostowałby sie gatunek ludzki. :D

Zainwestuj w prezerwatywy, wystarczy już idiotów na tym świecie.

Gość Tiger VI
Po chuj mi prezerwatywa, nie przenosze choroby zwanej homoseksualizm

Gość Tiger VI
Nie mówię o uprzedzeniach, a o zdrowiu sexualnym. Zwierzęta same eliminują takie przypadki . Widzieliście kiedyś zwierzę homoseksualne ??

Primo: to nie choroba. Secundo: miałam na myśli twoje geny idioty. Tertio: Widziałam takie zwierzęta na własne oczy :D dwa psy i na bank psy, a nie pies i suka, bo są mojej znajomej.

Wygląda na nadinterpretację teorii Nitschego o nadczłowieku. Z tym, ze pan założyciel tematu uznał się za nadczłowieka, a homoseksualistów za podludzi. Drugi Hitler nam tu rośnie, historyczna chwila Drodzy Państwo...

HAHAAHAHA! "miałam na myśli Twoje geny idioty" ha.... :D A tak poważnie to zastnawiam się czemu jeszcze nie wyeliminowali z genetyki takich ludzi jak Ty?

Gość Tiger VI
Widać, jakie macie pojęcie o statusie stadnym zwierząt, a mnie od idioty wyzywa. To, że pies wchodzi na psa, to nic innego jak okazanie swojej dominacji i każdy samiec gatunku stadnego się tak zachowuje, zresztą suki podobnie postępują. Ogier, dominując drugiego ogiera, też wskakuje na jego grzbiet. Poczytaj troszeczkę a potem się wypowiadaj. U zwierząt roślinożernych taki osobnik o geneotypie homoseksualnym szybko wyginie przez brak możliwości romnażania i wypędzenie ze stada, u mięsożerców np. wilków, likaonów, taki osobnik może źle skończyć. U szympansów bonobo takie zachowanie, jest oznaką siły i zdolności sexualnych, a nie stosunkiem homosexualnym.

Gość gdyby wszystkich idiotów
wyeliminować z genetyki świat byłby poiękniejszy..bez ciebie....autorze...co ci przeszkadzaja homoseksualiści? niech się dymają w swoim gronie za obopólną zgodą co tobie do tego?

Zbulwersowałam się... przecież homoseksualizm nie jest chorobą! Czy Ty myślisz że kiedyś to ludzie nie mieli innej orientacji z 1000lat temu??? Mieli napewno ale nikt się z tym nie odnosił na głos bo bym by od razu zabity. Ukrywali się z tym i dlatego teraz jest przyjete ze odpowiedni zwiazek tworzy kobieta i mezczyzna...a gówno prawda za przeroszeniem. Kazdy ma prawo do milosci, nie wazne ze takiej jaka jest przyjeta w naszych czasach

Gość ginekholog
hitler próbował... nie da sie!

wymień 1 powód dla którego nie powiinno być homo ludzi na tym świecie?

Wymień, a go obalimy :D Och, jak z tym było 1000 lat temu to nie wiem, ale w takiej starożytnej Grecji na przykład stosunki homoseksualne nie były niczym nadzwyczajnym ;)

Wydaje mi się że ludzie wtedy kryli się z tym bo za prawdę mogli źle skonczyć, nie tolerowali homo.... Moze sie myle:)

Gość Tiger VI
choćby dlatego żebyś nie miał dwóch tatusiów, wystarczający powód

Gość Czerwona_Paprika
A co masz do homoseksualistów? Gdyby się okazało, że twój najlepszy kumpel to gej to co byś zrobił??? No co?? Chciałabym, żeby poszerzyło się grono ludzi tolerancyjnych...

Chyba lepsi dwaj kochający tatusiowie niż tatuś i mamusia pijący, ćpający i bijący swoje dziecko albo bidul, co?

Gość Tiger VI
JAkiś powód był, że jednym urosła pipa, a innym kutafony

Gość Tiger VI
Wołałbym mieć pijących rodziców niż widzieć jak tatuś,tatusiowi do dupy wkłada, o kurwa weź się przytul przed snem do tatusia z myslą , że obciagał przed chwilą tatusiowi numer 2. :D

Z tego co ja się uczyłam w szkole - dziecko potrzebuje miłości, opieki i stabilizacji. Nie ważne kto będzie się dzieckiem opiekować - czy babcia z dziadkiem, ciocia czy rodzice adopcyjni. Ważne jest żeby poświęcali dziecku czas i dawali wsparcie emocjonalne. Jeżeli na przykład, dwóch tatusiów miałoby mi to zapewnić nie miałabym problemu z tym że mam rodziców tej samej płci.

A ja wolę dwóch tatusiów, niż np dostawać wpierdol od pijanej mamusi ;)

Nie rozumiem czemu jako dziecko miałeś takie myśli.. Ja nigdy nie myślałam o tym czy mamusia tatusiowi obciągała jak szłam się do nich przytulić. Zaczynam Ci współczuć :)

Gość Tiger VI
Taaaaaaa, wszyscy jesteście zakłamani :D gorzej niż katolickie kurwy. KAżdy z Was byłby zadowolony mając dwóch obciągających ojców, czy gdyby mu syn do domu przyprowadził zięcia :D

xmeliskax- HAHA dobre, też Ci współczuję autorze. Również nie miałam takich myśli. A więc może z Tobą jest coś nie tak:)

ale Homo w Polsce wcale nie chca być tatusiami w czym więc problem? a na marginesie dwóm babkom moznba wspólnie dziecko wychowywać a facetom to już nie...tak ja tez uważam że chłopy to kanalie ale niech zyją jak chca i ruchaja kogo chca jesli nie sa to dzieci i wyrazaja na to zgode

Mam dziwne opory przed wyobrażeniem sobie starej, moherowej babci spod kościoła uprawiającej nierząd. Ale cóż, skoro lubisz takie fantazje...