Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiger VI

Homosexualizm powinno sie wyeliminować z genetyki

Polecane posty

Gość Tiger VI
Nie, jako dziecko nigdy o tym nie myslałem. Po drugie ciekawe co powiedzieliby faceci, znając nastawienie i obrzydzenie do gejostwa. 90 % facetów nie chciałoby mieć dwóch tatusiów :D

Ten typ człowieka na ogół nie ma argumentów, potrafi tylko pierdolić od rzeczy w kółko o tym samym ;p coś jak fanatycy religijni ^^

Gdybyś od małego miał dwóch tatusiów to wydaję mi się że byś ich bronił i szanował, ponieważ zrozumiałbyś że masz lepiej niż inne dzieci (np. te z rodzin patologicznych) To nie jest tak że chłopczyk jako małe dziecko czuje obrzydzenie do gejów...

A teraz troche faktów dla autora :) : Homofobia jest definiowana jako lęk przed zetknięciem się z homoseksualistami lub też lęk przed własnym homoseksualizmem oraz byciem skategoryzowanym w twoim przypadku jako gej przez społeczeństwo :) itd itd :D wiec problemu szukaj w sobie dziecinko, to ty masz problem i chorobę na tle psychicznym, nie geje :) a teraz powiedz ilu znasz gejów, ile lesbijek? i niee zastanawiałeś się nigdy nad tym ile razy twoja mamusia pocałowała cie w usteczka po tym jak robiła loda z połykiem twojemu tatusiowi? czy tez na odwrót jamii :D co nie? ;)

Meliska - dokładnie tak. Homofobia rzecz nabyta, a nie wada wrodzona ;) więc będąc pod wpływem pewnych czynników, człowiek wykształca w sobie takie...skrzywienie (?). Chyba można to tak nazwać. Gdyby natomiast przebywał wśród ludzi tolerancyjnych, znał jakichś homoseksualistów, to pewnie by tak nie mówił :D

Jednocześnie ten sam procent męzczyzn (swoja droga statystyki z dupy wziete, lub przeprowadzone wsrod twoich fomofobicznych kolegów) gdyby był wychowywany przez dwóch ojców od dziecinstwa, kochałby ich tak samo jak ty kochasz swoją heteroseksualną parę rodziców

Gość pociechamałej
Homoseksualizm nie był i nigdy nie będzie orientacją seksualną, to wynaturzenie, wykolejenie z naturalnego pociągu płciowego :( Choroba....

Argument? :D Argument bez tezy upada. W którym WIARYGODNYM miejscu jest napisane, ze to choroba?

Gość miśuszatekmniam
Każdemu zdrowemu na umyśle myślącemu człowiekowi wystarczy popatrzeć na kobietę i mężczyznę i wiadomo kto do kogo pasuje :D Jeżeli widzi inaczej to niech się nad sobą zastanowi :P

No tak, to się nazywa argument nie do odparcia. Nie wiadomo, co odpowiedzieć, bo się człowiekowi śmiać chce :D

Gość 532523523
Widzieliście kiedyś zwierzę homoseksualne ?? Jak najbardziej... Jezdze konno i nieraz widzialam jak ogier "zalecal sie" do innego ogiera tudziez walacha... cwoku....

Gość 532523523
Jak was to interesuje, to oswiece was, jakie jest podloze homofobii, i ogolnie leku przed wszystkim co inne. Kiedys, jak jeszcze biegalismy z maczugami, szybkie rozpoznanie wroga w grupie decydowalo o naszym przetrwaniu lub nie. I jest to jeden z instynktow przetrwalych. Najbardziej widac go u dzieci, np. w przedszkolu, ktore nasmiewaja sie i nie akceptuja inaczej wygladajach dzieci: z oklularami, nietypowo ubranych, z roznymi dysfunkcjami, itp. Z wiekiem powinno to mijac, u niektorych niestety zostaje. Homofobia i ogolnie nietolerancja, np. rowniez niepelnosprawnych, innych ras i wyznan jest najbardziej powszechna w biednych spoleczenstwach - bo w nich te mechanizmy pozostaja albo uaktywniaja sie kiedy czlowiek kazdego dnia musi walczyc o przetrwanie. Dlatego w Polsce ktora jest krajem biednym, homofobia jest wielokrotnie silniejsza niz np. w Europie Zachodniej.

W ogóle co to za brednie , że homoseksualizm jest chorobą;/ co Ty autorze wiesz o życiu. Pamiętaj, że tak jak Ty jesteś tolerancyjny dla ludzi tak samo Ciebie życie okrutnie potraktuje. Trochę pokory;/

Gość 532523523
choroba wg definicji jest stan zlego samopoczucia w plaszczyznie fizycznej, psychicznej lub spolecznej. W zasadzie jesli taki gej czuje sie normalnie, tzn. dobrze z faktem swojego homoseksualizmu, to nie ma absolutnie podstaw zeby uznac go za chorego. Mimo to podejrzewam ze wielu dobrze sie z tym nie czuje... Ale pytanie dzieki komu? Dzieki "tolerancyjnemu" spoleczenstwu. To spoleczenstwo mamy chore, a nie gejow.

Pewnie dzięki społeczeństwu lub nieakceptowaniu własnej orientacji... Tylko dlatego ,że przyjęte są inne zasady....

Gość yxuikygxdfh
piszcie co chcecie ale w rzeczywistosci moze jest jeden facet na 10000 ktoremu ze przeszkadza ze jakis pedal mu tylek obcina ja nie wyobrazam sobie miec dwoch pedalow za ojcow, zadnej nocy bym nie przespal spokojnie chyba

"choroba wg definicji jest stan zlego samopoczucia w plaszczyznie fizycznej, psychicznej lub spolecznej. W zasadzie jesli taki gej czuje sie normalnie, tzn. dobrze z faktem swojego homoseksualizmu, to nie ma absolutnie podstaw zeby uznac go za chorego." Super... mam raka (to znaczy nie mam, to taki przykład tylko) ale czuję się dobrze z faktem posiadania nowotworu... nie jestem chory... nawet nie ma podstaw żeby uznać mnie za chorego :D :D :D Homoseksualizm to wynaturzenie, choroba tudzież insze zaburzeni i nie ma absolutnych podstaw żeby twierdzić inaczej. A wam od tej tolerancji to się pomieszało to co we łbach i to co we dupach. Oczywiście zaraz zostanę zwyzywany od debili i homofobów, wszak tolerancja tego wymaga żeby mnie obrazić gdyż mam inne poglądy :D

Gość 342424
Super... mam raka (to znaczy nie mam, to taki przykład tylko) ale czuję się dobrze z faktem posiadania nowotworu... nie jestem chory... nawet nie ma podstaw żeby uznać mnie za chorego Niedziel, madrzejsi od ciebie to wymyslali, przy raku naprawde nie da sie czuc dobrze. I nowotwor nie musi byc rakiem- jjakbys nie wiedziial. Z nowotoworem mozna sie czuc dobrze, z rakiem nie...

Gość Tiger VI
do literek 5........... , bucu jak jeździsz na koniu, to się najpierw doucz skąd się bierze wchodzenia ogiera, na ogiera, albo jak pies wchodzi na psa. Nie ma to nic wspólnego z homosexualizmem. To nic innego jak dominacja. Poczytaj troszeczkę o zachowaniu zwierząt stadnych i dominacji. Bo kazdy kto cokolwiek wie o psach wyśmiałby Was.

Oj czepiasz się teraz słówek... ale dobrze... nie mam raka czy tam nowotworu... mam schizofrenię i czuję się z nią zajebiście dobrze :D Czy według ciebie nie ma absolutnych podstaw żeby uznać mnie za chorego?

Gość 342424
A czemu byl podniecony przy tym? To moze u gejow tez nie ma homoseksualimu, tylko dominacja.... Ogiery walcza o dominacje wspomnajjac sie i uderzajac przednimi nogami

Gość 342424
ten ostatni niedziel - nikt ze schizofrenia nie czuje sie dobrze, idioto. Mozna co najwyzej twierdzic, ze czuje sie dobrze. Czyli miec niemoznosc realnej oceny swego samopoczucia.

Gość Tiger VI
Zapewne, ludzie starają się wszystko widzieć po swojemu. Kiedy pies sępi przy jedzeniu mówią (jaki on biedniutki i jak oczkami patrzy " ) a koleś nie robic nic innego jak nas w chuja :D. Lizanie jaj i wachanie odbytu i narządów rozrodczych to nic innego, jak sprawdzanie, wręcz kosztowanie gruczołów które mówią drugiemu zwierzeciu o stanie fizycznym,nastawieniu psychicznym , a przedewszystkim o gotowości do kopulacji.. Tak dla mądralińskich lasek.. Zwierzę nie może być homosexualne,. Jakakolwiek aktywność sexualna u samców jest wywołana stymulacją przez samicę odpowiednim zapachem gruczołów. Gdyby posmarować drugiego samca tym zapachem, płynem wydzielającym się np. u suki, to owszem samiec będzie próbował, ale z nieświadomością.

Tiger mówisz, żeby ktoś tu się douczył, a sam nie jesteś douczony :o Homoseksualizm to nie choroba - tak jak twierdzisz. A statystyki nie podają że 90mężczyzn jest przeciwko homo. Tak więc, najpierw Ty się doucz skoro zakładasz taki temat :)