Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiger VI

Homosexualizm powinno sie wyeliminować z genetyki

Polecane posty

A widzisz... to się teraz tak nazywa :D "niemożność realnej oceny swego samopoczucia" :D Ale skoro wydaje mi się że czuję się dobrze to znaczy że czuję się dobrze i żaden konował niech mi nie wmawia że czuję się źle. Rozbawiłaś mnie tym "idiotom" :D

Gość Tiger VI
Istnieje coś takiego literko, jak cała gama róznych znaków, zanim dojdzie do jawnej potyczki. Gdyby w stadzie wilków, czy psów każde niezadowolenie i chęć doinacji było przekładane na kły, prawdopodobnie nie dozyłby żaden wilk 2 roku zycia. Takie zachowanie o jakim mówisz, to pokazanie siły i sprawności fizycznej, no i oczywiście sexualnej, Bo po to samce zdobywają swoje stado by mieć kontrolę nad samicami. A coś takiego jak pokazanie przeciwnikowi,że jest się lepszym kochankiem o lepszych genach jest podstawowym kluczem rywalizacji.

Gość najmniej z tego rozumiem
dlaczego argument, że homoseksualizm to choroba ma być przeciw homoseksualistom i używają go osoby uważające się za homofobów. Przecież sami sobie zadajecie cios. Jeśli homoseksualizm to choroba to: 1. Homoseksualistów należy otoczyć szczególną troską poprzez przywileje. Np. osoby na wózkach inwalidzkich mają przywileje w postaci miejsca parkingowego, a dyslektycy mają przywileje w postaci innej formy egzaminów szkolnych. Więc TYM BARDZIEJ homoseksualiści powinni mieć przywileje, które ułatwią im życie. 2. Przezywanie i poniżanie osoby chorej za to, że zachorowała nie ma usprawiedliwienia. Cukrzyków też wyzywacie? 3. I tak nie można zmusić do leczenia kogoś kto nie chce, jak w przypadku każdej innej choroby. Przymusowe leczenie stosuje się tylko wówczas, kiedy choroba zagraża innym: np. wywołuje agresję albo grozi epidemią. A o homoseksualizmie nie można nic takiego powiedzieć. Dla mnie wystarczającym powodem, żeby nie używać słowa choroba jest to, że sami homoseksualiści sobie tego życzą. Nie wiem, dlaczego się upieracie. To trochę tak, jak gdybyśmy powiedzieli: ok, osoby czarnoskóre mogą też głosować w wyborach, ale tylko pod warunkiem, że tytuł ustawy będzie brzmiał: Ustawa o równouprawnieniu czarnuchów. Nie na tym polega demokracja. Murzyni, czy jak i nazwiemy, mają prawo głosować a biali nie mają prawa stawiać im warunków.

Ale o czym w ogóle jest ta dyskusja? Natura czy tam bóg/bogowie czy tam wielki smok, niech se każdy wierzy w co wierzy, tak stworzyli człowieka że DO ROZMNAŻANIA SIĘ POTRZEBNE SĄ DWIE PŁCIE. Czy homo mogą się ze sobą rozmnażać? NIE! Wniosek? Homoseksualizm to choroba czy tam zaburzenie orientacji seksualnej. Czy wy ludzie podstawowych faktów nie dostrzegacie?

Gość 342424
ale o jakim zachowaniiu ja pisze? Bo nie napisalam nawet jakie, a ty juz wiesz lepiej. Na psach sie nie znam. Czasem suka znajomych wskakiwala mmi nna noge i probowala z nia kopulowac. Co to bylo?

Gość Tiger VI
Jezeli porównujesz naukę, do jakiś danych statystycznych i na tym opierasz wiedzę, to gratuluję inteligencji. Zapewne każde badanie wyjdzie tak samo. Adlaczego żaden facet tuta j jakoś nie poparł i nie wyraziłchęci zamieszkania z dwoma tatusiami ??? 90% tutaj to kobiety i Wasze pojmowanie świata jest kiepskie.

Gość 342424
Rownie dobrze mozna by uuznac czarnoskorych za chorych. A co do orientacji, sa trzy, homo, hetero, i aseksualna. nie wiem dlaczego wszyscy zaparli sie na homoseksualistow.

"dlaczego argument, że homoseksualizm to choroba ma być przeciw homoseksualistom i używają go osoby uważające się za homofobów." Ale ja nie uważam się za homofoba :D Uważam że należy otoczyć homoseksualistów opieką i leczyć ich w krematoriach... napisałem krematoriach? Przejęzyczyłem się, miałem na myśli sanatoria :D Żart. Ale właśnie, o co chodzi? Dlaczego ludzi którzy otwarcie mówią że homo to choroba nazywa się homofobami? Przecież nazywanie tego po imieniu, czyli chorobą, nie oznacza od razu że ktoś uważa że tych ludzi trzeba przymusowo leczyć czy eksterminować. Czy ludzi z rakiem zmusza się do leczenia? Czy prawo zabrania im czegoś? Nie! Ale też nie daje im specjalnych przywilejów jak np małżeństwa ludzi chorych na raka.

Ten ostatni niedziel - orientacji się nie wybiera - nie wyszyscy a raczej mniejszość rodzi się homo więc rozmnażanie będzie. :o Ja tu w ogóle nie widzę problemu, a tym bardziej nie rozumiem do jakiego typu choroby wy to zaliczacie, wielcy państwo specjaliści?!

342424 Rownie dobrze mozna by uuznac czarnoskorych za chorych Czy ty siebie czytasz? Bo mam wrażenie że w tamtym poście używając słowa idiota miałaś na myśli swoją osobę :O Co ma wspólnego kolor skóry do orientacji seksualnej?

Gość Tiger VI
To było literko nic innego jak chęć zdoinowania ciebie. Jesteś nowym osobnikiem i suka od razu uznała, że nie chce być niżej w hierarchii od Ciebie. A tak propos, jak wałach może mieć poczucie sexualności :D ??? Gdybym w dzieciństwie stracił jądra, to zapewne teraz myślałbym o sexie :D

Nie porównałam statystyk to nauki, widać nawet nie zrozumiałeś mojej krótkiej wypowiedzi. :o

Gość 342424
Zapewne każde badanie wyjdzie tak samo. Adlaczego żaden facet tuta j jakoś nie poparł i nie wyraziłchęci zamieszkania z dwoma tatusiami ??? 90% tutaj to kobiety i Wasze pojmowanie świata jest kiepskie Jak nasze kiepskie to twoje jeszcze gorsze. Co ma dowodzic fakt ze zaden facet nie zamierza mieszkac z dwoma tatusiami? 200 lat temu wiekszosc ludzi sadzila na serio, ze murzyni sa podludzmi.... Czy opinie wiekszosci decyduje jak jest na serio? Logicznie rozumowac czlowieku nie umiesz, i jeszcze przypisujesz sobiue, ze wiesz wicej niz naukowcy, ktorzy te sprawy badaja cale zycie. Wiecej pokory. Koncze te dyskusje bo nie trzyma poziomu....

Ten ostatni niedziel - orientacji się nie wybiera - nie wyszyscy a raczej mniejszość rodzi się homo więc rozmnażanie będzie. Ja tu w ogóle nie widzę problemu, a tym bardziej nie rozumiem do jakiego typu choroby wy to zaliczacie, wielcy państwo specjaliści?! A czy posiadanie raka się wybiera? Możesz mi powiedzieć gdzie się po niego zgłosić? Chciałbym od razu dwie sztuki. A może bezpłodność się wybiera i kiedyś nagle wszyscy zechcą być bezpłodni i ustanie rozmnażanie? Do jakiego typu chorób... a czy ja jestem lekarzem żebym miał to wiedzieć? Faktem jest że jest to zaburzenie popędu seksualnego i że był na liście chorób w USA do lat 1970 a w Europie chyba do lat 1990. Więc co? Był i nagle przestał być chorobą? To homoseksualne lobby doprowadziło, z poparciem lewicy (wszak homo to liczne grono wyborców) do tego że obecnie nazwanie go chorobą to niemal zbrodnia. Ale czy w słowie choroba jest coś złego? Nie jest to stan normalny i tyle.

Dobra Tiger to teraz ja Ci powiem prawdę tylko nie wygadaj okej? :D Te 90% które uważasz za kobiety na tym forum to tak naprawdę tatusiowie geje :P

Gość 342424
A tak propos, jak wałach może mieć poczucie sexualności ??? Gdybym w dzieciństwie stracił jądra, to zapewne teraz myślałbym o sexie Co do jader to bez nich jak nabardziej mozna byc sprawnym w lozku, bo te hormony sa produkowane przez mozg. I staje - obejrz sobie chociaz film Farinelli- ostatni kastrat, albo inskrypcje z eunuchami- tez im na nich stoi.

No i w tym już jest jakaś logika Niedziel, tylko skoro oni tego nie chcą, to mówienie tego jest po prostu niegrzeczne, jest obliczone na poniżenie ich i pokazanie swojej wyższości. Przecież jeśli powiem "czarnuch" to nie mijam się z prawdą: bo mam na myśli desygnat który większość ludzi rozumie przez to właśnie słowo, prawda? Ale jak ktoś nie chce być tak nazywany, to zastanówmy się, co kieruje osobami powtarzającymi "czarnuch" z uporem maniaka? Ania z Zielonego Wzgórza nie lubiła, kiedy mówiło się do niej Andziu, choć de facto było to jej imię i obiektywnie nawet nic w tym obraźliwego, ale ktoś, kto wiedząc o tym mówi "Andziu" zniża się do poziomu przedszkolaka, który lubi zrobić komuś na złość bez powodu, dla własnej satysfakcji. Poza tym co to w ogóle ma do rzeczy, że nie mogą się rozmnażać? To jedyny wyznacznik zdrowia Twoim zdaniem? Dwulatek np. nie może się rozmnażać mimo że jest okazem zdrowia - a w innych okolicznościach (kiedy dorośnie) może. Gej też "może" się rozmnażać, jest płodny i wielu gejów nawet ma dzieci, więc pod tym względem jest całkowicie zdrowy. Po prostu niekoniecznie chce się rozmnażać, bo dla niego oznacza to zbyt wysoki koszt.

Gość to moze ktos mi powie
do czego nam sa potrzebni w spoleczenstwie homo?

Gość 342424
eunuch mogl, i oni nawet podobni zabawiali sie z tymi kobietami. A kastrowano ich tylko w jednym celu: zeby byla gwarancja czystosci potomstwa, tzn. taki eunuch byl bezplodny...

Gość Tiger VI
wszystko zależy w jakim wieku zostal wykastrowany. Wykastruj psa - starego wiejskiego jebakę, który zaliczył pół wsi. Kastracja gówno da. Wykastrój szczeniaka, a zobaczysz czy będzie latał za sukami. I tak propo stawania członka. Wzwód to nic innego, jak napłynięcie krwi do penisa, więc do tego nie sa potrzebne jaja. Rocznym chłopcom też staje....... Penis to mięsień i do napełnienia cial jamistych w penisie jaja nie są potrzebne. Tylko czy to ma coś wspólnego z popędem ???

"tylko skoro oni tego nie chcą, to mówienie tego jest po prostu niegrzeczne, jest obliczone na poniżenie ich i pokazanie swojej wyższości" No tak... ale nie sądzisz że to hipokryzja? Czy jeśli Związek Zawodowy Chorych na Parkinsona uzna że nie chce by ich nazywać ludźmi chorymi to znaczy że Parkinsona trzeba wykreślić z listy chorób? A może jeśli nie podobają mi się blondynki to też nie powinienem tego mówić bo to niegrzeczne jeśli którejś bym powiedział że ryszawe bardziej mi się podobają?

"Przecież jeśli powiem "czarnuch" to nie mijam się z prawdą: bo mam na myśli desygnat który większość ludzi rozumie przez to właśnie słowo, prawda? Ale jak ktoś nie chce być tak nazywany, to zastanówmy się, co kieruje osobami powtarzającymi "czarnuch" z uporem maniaka?" No tak... tylko że słowo czarnuch samo w sobie ma negatywny wydźwięk. I takiego można określać mianem murzyna czy afroeuropejczyka :D Ale co złego jest w słowie choroba? Czy jeśli mówię że moja babcia jest chora to podkreślam swoją wyższość nad nią?

"Poza tym co to w ogóle ma do rzeczy, że nie mogą się rozmnażać? To jedyny wyznacznik zdrowia Twoim zdaniem?" A ma do rzeczy. Jesteśmy zwierzętami i nasze zachowania seksualne generalnie służą rozmnażaniu. Po to mamy popęd seksualny do przeciwnej płci aby się rozmnażać. Rozumiesz? Popęd seksualny do osób tej samej płci jest popędem zaburzonym bo chłop chłopu dziecka nie zrobi. No i o co ci chodzi z tym jedynym wyznacznikiem zdrowia? Bo w tej chwili to się czepiasz aby się czepić. Gdyby tak było to osoba chora na raka była by zdrowa, no bo może się rozmnażać.

Gość 342424
Tylko czy to ma coś wspólnego z popędem ??? niekoniecznie. Zalezy od czego staje. Ale poped nie rodzi sie w jadrach tylko w glowie. A jeszcze co do zaburzen hormonalnych- zdarza sie ze w rozwoju plodowym cos sie popieprzy i moze stac sie tak, ze np. kobieta bedzie miala meski mozg lub facet zenski- bo mozg tez ma plec. Ja kiedys robilam sobie test na to w necie na plec mozgu i wyszlo mi ze jestem bbardzo meskim facetem.... Ale pod wzgledem seksu podobaja sie mi mezczyxni... Czasem zartuje, ze moze jestem gejem z tym meskim mozgiem i to dlatego... Teraz naprawde znikam.

Nie chcę nikogo martwić, ale naukę i medycynę mamy już tak zaawansowaną, że dwóch mężczyzn lub dwie kobiety może mieć dziecko :D Tiger chyba powinien się przenieść do RPA, jako że tam gangi gwałtami "leczą" z homoseksualizmu, to by mu się spodobało :)

Przede wszystkim błędem jest myślenie, że choroba to coś obiektywnego. Jak to zauważył Ten ostatni niedziel - coś jest na liście chorób, a po paru latach tego nie ma a pojawiają się nowe choroby, a to, czym jest nowotwór nie zależy od tego, czy aktualnie jest na liście czy nie i czy uzyjemy słowa choroba czy nie. Choroba to coś, co nam się nie podoba i chcemy się tego pozbyć, ogólnie rzecz ujmując. Mówi się, że "ciąża to nie choroba", a to dlaczego? Przecież ten stan nie jest dla kobiety ani zdrowy, ani normalny. Gdyby zjawiła się kobieta nie w ciąży ale z identycznymi objawami, bezdyskusyjnie uznalibyśmy ją za ciężko chorą. Więc gdzie ta różnica? A w tym, że będąc w ciąży (w większości) kobieta nie chce się "leczyć", chce ten nieprzyjemny i niezdrowy stan zachować, dlatego mówi się, że "ciąża to nie choroba", a nie dlatego, że czuje się świetnie i jest w pełni sprawna. Homoseksualizm przestał być chorobą nie dlatego, że coś się zmieniło w samym homoseksualizmie, tylko dlatego, że uznano, że nie trzeba go leczyć, czy że leczenie, jakim dysponuje dzisiejsza medycyna, jest gorsze od choroby, pogarsza jakość życia a nie poprawia.