Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaa1233322

własnie się dowiedzialam ,że mój facet mnie zdradza..

Polecane posty

Nie wylogowal sie z facebooka na moim komp.. od dawna cos podejrzewałam ,ale nie chcialam się przyznać przed sobą.. oszukiwałam się.. a on z jakąś pisze kiedy ona mu zrobi lodzika.. bożeee... Zerwę z nim bo co mam innego robić ? wiedziałam ,że on jest pozbawiony zasad w sumie więc czemu się oszukiwałam? nie wiem.. mam nadzieje ,że czegoś nie zlapalam chociaż.. smutno mi :(((

pocieszcie mnie proszę... pocieszam sie tylko tym ,że to taki typ ,że żadnej nie bedzie wierny.. bo swoją byla dziewczyne też ze mną zdradzał .. tylko ja wtedy oczywiscie nie wiedzialam ,że ją miał.. wyszlo po jakiś czasie

Gość nienienienienieneinie
OMG :O co za podły chooyyyy ;/ ile razem ?

prawie dwa lata :( tak on jest podlym człowiekiem ,podle traktuje kobiety .. tzn nie na poczatku oczywiście ,ale z czasem zaczyna byc podly..

i jeszcze dzisiaj rozmawialiśmy o seksie jak to bedzie jak do niego przyjade.. i robiłam to z nim bez gumki zawsze.. jak mnie czymś zaraził to ja nie wiem co zrobie

Wiesz jak zdradził raz zdradzi i drugi. Jak zdradzał poprzednią z tobą to było pewne, że i ciebie będzie zdradzał. Przede wszystkim napisz do tamtej dziewczyny, że jesteście razem :P i z lodzika będą nici. A jego kopnij w duuuupe :P

mam nadzieje ,że mnie nie zarazi bo to były tylko lodziki z ta panienką .. ale nie wiadomo.. poza tym przykro mi tak strasznie.. ale chyba gorsze było to oszukiwanie się ,że mnie nie zdradza napewno itd

A ty masz zasady wchodząc po takiej sprawie na forum i wypisując obcym ludziom najwieksza intymnosc? A co do faceta to chyba przydałaby się wikesza rozmowa.

Gość ioeh3w
słuchaj , lepej dla ciebie i wierz mi ze to nie ejst najgorszy z mozliwych motywow, moj facet ex, byl ze mna 10 lat, 3 dzieci, w zwkazku ale bez slububo ja bylam w separacji z mezem , i dopiero udlao mi sie rozwiesc po X problmeach po dlugim czasie, i mieszklismy razem, mamy dzieci i ja sie dowiaduje ze 5 miesiecy temu sie ozenil z laska ktora mieszka w innym kraju i prowadzi sobie podwoojne zycie... to jest chyba gorzsze..

kopnę go w dupe to jest wiecej niz pewne.. w sumie głupia bylam ciagle się łudziłam .. ale z kolei skoro wiedziałam ,ze on mnie nie kocha to moglam sie tego spodziewać.. bo niby skoro potrafi mnie obrazic i wyzwac to niby w imie jakich zasad mialby mnie nie zdradzac?

Watpię żebyś sie czymś zaraziła, wbrew pozorom chowoby weneryczne nie przenosza sie tak szybko. Jednak dla świętego spokoju zrób badania u ginekologa i zgłos się na testy HIV. W niektórych placowkach są anonmowe i bezpłatne. Jednak tu bedziesz musiaal poczekać ok poł roku, bo tylko wtedy wynik bedzie wiARYGODNY.

gorsze .. nawet nie potrafie plakac teraz tak mi jest przykro.. Tak go kocham nadal.. a to chora milosc bo on nie jest dobrym człowiekiem.. Poza tym jest dużo starszy ode mnie bo ja mam 22 lata on 32 ,a jest starym kawalerem bo ciagle nowe panienki zaliczał ... on sie do stalego zwiazku nie nadaje..

Milten- a o czym ja mam z nim rozmawiac? no o czym? kochalam go reszta sił mimo ,że mnie tak poniżał itd( może mu to sprawialo przyjemnosc) a on zrobiła takie cos?

Kochałaś się z nim przed ślubem? Jeśli tak, to go nie kochałaś. To była fascynacja, uczucie, ale prawdziwa miłość opiera się na czystości.

skasuj mu ten profil od razu wpyzduuu jak jeszcze jestes zalogowana, a tego hooya wywal na zbity pysk :o moze i dobrze ze te wszystkie naszeklasy i facebooki staly sie takie popularne, przez to wiecej meskiego skoorwysynstwa wychodzi na jaw :o

nie , nie mamy ślubu.. naszczęście zresztą.. kochałam go bardzo i on mnie zniszczyl po czesci juz.. Przedtem byłam pewną siebie i swojej urody dziewczyną ,a on wmawiając mi różne rzeczy sprowadzil mnie do zera prawie..

Nawet kiedyś miałam rzesistka jakiś rok temu.. nie wiedziałam skąd się wział ,ale przeczytalam tez ,że przez ubikacje itd si łatwo przenosi i tak sobie wmówilam.. ale ja byłam głupiaa..

wszyscy faceci zdradzają do cholery? no powiedzcie mi..

Sprowadził Cię do zera bo dała mu seks. Nigdy więcej tego nie rób. Powiedz że seks dasz dopiero po slubie, jak sie nie zgodzi to pogoń go gdzie pieprz rośnie... Bo to chłopczyk a nie mezczyzna panujący nad sobą

mam nadzieje ,że ją jeszcze odzyskam :( ale czasem to juz nie wiem , on mi mowil takie okropne rzeczy..

Gość Mesjasz123
Przestań tu wylewać krokodyle łzy. Przecież wiedziałaś co to za facet, to po co się go trzymałaś jak kundel budy? Mało facetów jest wolnych, że musisz lecieć na tego basiora?

nawet nie płacze.. dziwne to jest.. ja sie chyba zabije tak mi ciezko...

mesjasz- bo kochałam jego? i to slepo.. ale mogło byc gorzej mógl mnie zniszczyć wogóle..

albo już mnie zniszczył :(

no to teraz widzisz z perspektywy czasu jak bardzo sie nie szanowalas bedac dalej z nim skoro wiedzialas jaki to chooy jest. teraz masz szanse odbudowac swoja osobowosc. kim chcesz byc? zahukanym popychadlem czy pewna siebie zayebista kobieta? teraz dokonaj wyboru i zrob to co zrobilaby ta osoba, ktora chcesz byc.

akurat na nowy rok to się skonczy.. tyle dobrze

nie szanowałam siebie wiem... tak strasznie dalam sie poniżyć.. i byłam popychadłem.. caly czas.. dobrze ,że to już koniec choć ciężko będzie..