Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Ja jednak wolę być na bieżąco z informacjami i Fakty albo Wiadomości wolę obejrzeć. Ale taki Taniec z gwiazdami czy Top Model bez żalu mogę sobie odpuścić :)

nie no do Angorki neewsweeka Focusa i internetu to ja zagladam dzisiaj sobie jak to ja z nudow pisalam i samara 11 czy jak jej tam ta od seksu z psem sie na mnie okropnie zdenerwowala tyle bylo na KAFE

ja tez maz sie pyta czy ja sie od internetu nie uzaleznilam a z tym bolem glowy to ja i moj maz tez wczoraj i jak spotkal sasiada to on mowi ze tez Epidemia jakas czy co?????? dobranoc

Kinky, nie śpię jeszcze. Siedzę na Allegro :) I tak co chwilę przeglądałam topik z myslą, że może ktoś przyjdzie :) ale długo nie posiedzę, nie dam rady.

No ja też sie postaram dziś wcześniej położyć :P może pójdziemy spać razem :D dobrze ze mąż za granicą ;) to bedzie nasz mały sekret :P

Ale ja chciałem tylko pomasować pupę :P to bede Ci marudził całą noc aż zaśniesz :D a wtedy ......... 🖐️ najs :D

No dobrze :P może i być masaż ;) jak byłem mały to masowałem całą rodzine :D mówili że dobrze mi to wychodzi :)