Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

aha ;) a byłaś kiedyś w Egipcie ? Tam jest najs, cieplutko i wkrętowo bo piramidy i sfinks :P i pewnie jakiś dobry hasz :D

Nie byłam w Egipcie i powiem Ci, że nawet nie jest to moim marzeniem. Chciałabym kiedyś zobaczyć amazońskie lasy deszczowe, albo Mauritiusa, oj cud!

Mauritiusa najs:) Najlepiej cały świat zwiedzić. Najciekawszy wschód ;) Tybet Chiny Tajwan Japonia. Afryka Ameryka południowa ;) lasy deszczowe najs :P Europa i Am. Pół. nuda :O Ale Holandia very najs ;)

Holandia... Mnie się tam wcale tak bardzo nie podoba. Wszędzie chemia, w jedzeniu sama chemia. Tam nawet jajko smakuje chemicznie :-O

Maria :) ja tam się z Marią nie przyjaźnię tak jak Ty, Kinky :) ale fakt, jak byłam to nawet sama z nią porozmawiałam :D

Kinky, śpisz dzisiaj ze mną? Tylko najpierw muszę Cię przukuć do łożka, żebyś mnie podstępnie nie macał :D

Hej, dzika bando :D wystarczy Was spuścić z oka na chwilkę, a tu już kajdanki i inna sodomia i gomoria się wyprawia :D :D :D i to mimo, że bez miss lipstick :D

Oj tam, dawno, jedna nocka, czy tam dwie, już nie pamiętam :D Ale widzę, że radzicie sobie, i to całkiem nieźle, świnki :D

kinky: ale ja to nie tylko akceptuję, ale i pochwalam, i jestem za tym, całym sercem :D cóż może być piękniejszego, niż zawierzyć się całej/mu drugiemu - ehh, masz, daję Ci całą/ego siebie, bierz mnie, gryź mnie, szarp i kąsaj, jam cała/y Twoja/ój to jest, jakby to ująć - najs :D :D :D :D

Z tym że ZonaFaraoa to już wcześniej, cała zarumieniona i spłoniona, wyznała skrycie ciągoty w stronę tych klimatów, ale Ciebie to dopiero teraz z tej strony poznaję :D I to jest najs :D

Durden, miało być grzecznie i ładnie. Ale Kinky się za bardzo rozbrykał w nocy i dlatego będzie dzisiaj skuty. Nie ókóty :D

Oj tam, kinky, wczuj się bardziej, taki ból do dreszczu przyjemności dzieli cieniutka linia :D

Zona: Aha, skuty - to ma być grzecznie i ładnie? I jak go już skujesz kajdankami, to, hmm, co dalej? :D Ehh, zazdrość wbija czarne szpony w moje serce :D :D :D