Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Boje sie bo mnie przykułaś do łóżka i możesz ze mną robić co tylko zechcesz :D najs:P uznaje zasade oko za oko, wiec nie czekajmy dłużej :D ...🖐️ :P

Zona, ależ mnie zaskoczyłaś :D Ale aluzję w lot chwytam :D Zostałbym, bez względu na wszystko, a ze względu na Ciebie, ale zostawiam Was jednak samych :D Tylko, proszę Was, bawcie się nie-grzecznie :D Miłej nocy i do następnego :D

Taki grzeczny Kinky zamienia się nagle w bezpruderyjną bestię, która każe sobie masować tyłek... I co jeszcze?! :D

Dobranoc, Durden 🖐️ Nic nie mogę obiecać, wszak jam jest kobieta zamężna :D Kinky, zaśpiewam Ci: Aaa, kotki dwa, może być? Lubisz kotki? :D

Kinky, mama nie śpiewała mi takiej kołyskanki :D Dobra, skuwamy, buziak, aaa aaa były sobie kotki dwa aaa aaa szarobure, szarobure obydwa Słodkich snów, Kinky :)

:)) ZonoFaraona Ty nocny marku :) znów bezsenność w Seatlle? ot, tak, bez powodu głębszego wklepałem z klawiaturki, licząc, że "usłuszę" przed snem jeszcze któreś z Was :) no i nie zawiodłem się :) 🌻

Można tak powiedzieć, że bezsenność. Ale nie tak romantyczna jak w Seattle :) A gdzie się podział Kinky, kurczę chyba zwiał od mnie :D I Miss dawno nie zaglądała...

No wiesz, Zona, jak go bejsbolem straszysz, to co się dziwisz? :D Już kajdanki słabo znosił, a Ty jeszcze to... :D

heloł, stary :D Zona tu z usycha z tęsknoty za Tobą, a Ty się gdzieś łajdaczysz :)