Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Gość envy.me

Witam, mężczyźni powiedzcie mi jaka bieliznę preferujecie u kobiet, z którymi sypiacie... Kolory, fasony majteczek...

Zależy od kobiety, od jej figury, charakteru sposobu w jaki się rusza, hehe Każda powinna dobrać coś odpowiedniego dla siebie ale generalnie z działu "bielizna erotyczna" wszystko wygląda sexi na sexi ciałku ;)

Gość envy.me
Ale wolicie takie typowo erotyczne, przezroczyste, czasami wręcz wulgarne np. majtki, haleczki czy bardziej seksowne, ale z umiarem?

To zależy od sytuacji/nastroju/okoliczności :) ale jeśli chodzi o mnie to raczej wulgarne i typowo erotyczna bielizna, najlepiej czarna, no i koniecznie na ładnej smukłej figurce, mhmm ;)

Gość envy.me
Dziękuję, Napalony :) czy mogłabym poznać jeszcze czyjeś zdanie na ten temat?

Najlepiej kobieta wygląda nago ;) Mi sie podobają takie satynowe koszulki nocne :P takie że jak sie Kobieta schyli to widać pupe :D

Gość envy.me
A kolory?

proszę bardzo ;) Mnie bardziej podnieca widok kobiety w sexownej bieliźnie niż nago, może to dziwne ale tak mam ;) to co zakryte jest tajemnicze i bardzo pociągające, no ale odkrywanie tych tajemnic też jest super ;)

Gość envy.me
Ja uwielbiam bieliznę, mam jej naprawdę dużo, ale większość to staniki albo gorset z dodatkiem koronki. Nie mam takich typowych erotycznych ubranek, dlatego jestem ciekawa :D

Gość envy.me
Kinky, nie lubisz czarnego koloru czy tylko takie skojarzenia w Tobie budzi?

Gość envy.me
Ja czarny bardzo lubię i mam własnie najwięcej w tym kolorze. Później w czerwieni, a na końcu biel. Mam jeszcze pojedyncze sztuki kremowe - jedną czy dwie koszulki nocne...

Gość envy.me
Kinky, oj Ty Ty :D nie wiem jaka byłaby reakcja faceta na taki strój, w wielu przypadkach słyszałam, że dziewczyny zostały po prostu wyśmiane.

@ kinky "Mi sie podobają takie satynowe koszulki nocne takie że jak sie Kobieta schyli to widać pupe " O JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Gość envy.me
Dziękuję Wam za odpowiedzi, może trochę za późno założyłam ten topik. Dobranoc, może do zobaczenia jutro :)

Gość envy.me
Witam dzisiaj, jest ktoś? :)

Gość Sam28
Ja swoja bralem roznie lubilem ja w mini bez majtek ale chyba najlepiej calkiem bez ciuszkow :)

Gość envy.me
a bielizny nie lubisz? Mnie kręci bielizna, taki mały fetysz. Wystarczy, że założę coś seksownego i jestem trochę podniecona :D

Gość Sam28
hehehe ja swoja moglem brac jakkolwiek :) teraz niestety juz jestem sam i troche mi sie nudzi,,,tak sobie mysle ze chce sprobowac w trojkacie albo wiecej kobiet :) Robilyscie to juz ?

Gość envy.me
z tematu o bieliźnie zrobi się topik o seksie :D