Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubieNiedziel

Problem z kafe :D

Polecane posty

Wy też macie taki problem z wejściem na kafeterię, że jak wpiszecie w google " kafeteria " i później chcecie wejść to wyskakuje Wam " The requested URL /forum/ was not found on this server " ? Czy tylko ja?:D Od wczoraj mi się tak zrobiło :O Mogę wchodzić tylko na konkretne działy przez google a jak klikam " strona głowna " to to samo wyskakuje :D

A to chamy :(:(:( tak mnie to wkur. wia :P no ale ja dzis też tak mam :O :O Jakie ciasteczka? Znaczy wiem jakie, ale jak się je usuwa? Bo z reguły czyściłam wszystko " odkurzaczem " i z tego co widziałam, to on je też usuwał. Mogę odkurzaczem ?

Nie bardzo rozumiem ideę wchodzenia na kafe przez google, ale ja już pierwszej młodości nie jestem. :P

Haha:D Ostatnia wypowiedź mnie zabiła :P W pracy się pracuje !! :O :D:D:D Nie no, ja w domu. Ale jestem pedantką. Nie będą mi się po zakładkach walały strony, których pamiętam adres :D

No w pracy się pracuje, ale tuż przed lub tuż po, niekoniecznie. U mnie w pełni usprawiedliwia to posiadanie zakładek do takich stron.

No nie wiem... ja ze szkoły to pędzę jak najprędzej do domu, czy gdziekolwiek indziej byle z dala od niej :P a przyjeżdżam do szkoły tak, żeby zaraz dzwonek na lekcje był i żebym czekać nie musiała :P A Ty nadgodziny walisz :O :D