Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ursulla

pms a ciaza

Polecane posty

Gość ursulla

Dziewczyny, czy macie jakąś wiedzę (albo doświadczenia) jak to jest z zespołem napięcia przedmiesiączkowego jeśli dochodzi do ciąży? Czy objawy PMS (takie jak bolesność piersi, większy apetyt, nerwowość, wzdęcia itp) występują czy nie?

Gość kikidee
rodze na dniach i powiem tyle że pms przed okresem to nic w porównaniu z tym co sie dzieje w ciąży

Gość kikidee
aytorce chodzilo chyba o to czy da sie porównać objawy ciążowe z pms

Gość ursulla
dokładnie o to mi chodziło... czy bol brzucha na poczatku ciazy jest podobny do tego przed okresu.

Gość kikidee
bol jest podobny do tego z okresu w końcu macica i dzidziuś sie powiększa kotko coś tam chodziło mi o objawy ciążowe,hormony i zmiany nastrojów a jesli ty ich nie miałaś to zazdroszcze

No rozpoczynam czwarty miesiąc i do tej pory nie miałam żadnych poważniejszych wahań nastrojów itp. Oprócz nudności nic się nie dzieje. Ale może się działo, ale ponieważ dowiedziałam się w drugim miesiącu, że moja ciąża jest zagrożona, to wszelkie płacze i histerie były związane z myślami o tym właśnie...

Gość ursulla
zastanawiam sie nad tym bo bardzo chcialabym miec dziecko, staramy sie z mezem od 3 miesiecy, we wtorek mam dostac okres i pobolewa mnie brzuch,ale mimo to mam mala nadzieje ze sie udalo:) tylko wlasnie te bole mnie niepokoja bo sa takie jak pms i boje sie ze to jednak wyklucza ciaze.