Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana17

ZNÓW JA;(

Polecane posty

ale dlaczego nie mzoecie odpowiedziec na pytania? nie pytam zlosliwie,bardziej z ciekawosci. ot co. starej daty?:D

Gość kokosowe ciasto
💤

nielubieniedziel-a czemu nie mzoecie sie spotkac jak rodzice sa w domu?tylko dlatego,ze rodzina jest zmeczona na tyle,zeby co odpowiedziec dzien dobry i idziecie do jego pokoju? ukrywacie sie? w ogole znacie swoje rodziny ? oni o was wiedza? jak dlugo razem jestescie? autorko tematu-a ty ile masz lat?

Ja tak samo, jak nie ma rodzicow w domu, spacery, jakies wyjazdy do kina lub gdziekolwiek indziej

ale czemu? nie wierze,ze tylko dlatego,ze nie chcecie przeszkadzac,ale w czym? tyraja po 16 godzin ich rodzice? mieszkaja wszyscy w kawalerce? czy co...

Rodzice wiedzą o nas. Byliśmy ze sobą rok ponad. Nie byliśmy dwa lata i teraz znów jesteśmy kilka miesięcy. Są rodziną bardzo .. tradycyjną.. a on jest jedynakiem. Uważa, że najpierw oni dzięki czemu wykorzystują go i nawet jak ma wolne to jeździ cały dzień i coś im załatwia, co tatuś powie, to on robi ... Jakbym zaczęła się pojawiać przy nich u nich w domu to zapewne zaraz by nam ślub planowali.

Ja juz podalam powdo dlaczego nie mozemy przebywac u siebie w domach:(

nielubieniedziel- i tylko dlatego?cos mi sie wierzyc nie chce,ale ok,zaspokoilyscie moja ciekawosc.nie kumam was i waszego podejscia,ale co mnie to:D napsize wam jedna rade-nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki.

generalnie mam gdzies czy ty sie z czyms ze mna zgadzasz:) spadam stad. a wy dalej siedzcie i myslcie,czy mowi prawde czy nie,albo pczekuje od kafeterian tego:) do wrozki bym poszla na waszym miejscu :D nara