Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GTA19061906

PUCATA TWARZ??? FOTO

Polecane posty

Gość GTA19061906

Na tym zdjęciu mam wrażenie, że moja twarz jest tak to mówią "pucata" i zbyt okrągla.. czy jeśli schudnę to twarz ma szane wyglądac normalniej ?:O bo fatalnie to wygląda, prawda?:O http://zapodaj.net/956623aae698.jpg.html

Gość GTA19061906
????

Gość dianaaa27777
Nie przesadzaj, nie jest tak zle,ale to co moge Ci doradzic to zamiast różu do policzków użyj bronzera ,nanies na kosci policzkowe i na brodę, to naprawde optycznie zmniejsza pucułowatosc twarzy

Gość GTA19061906
zamiast bronzera uzywam blendera i dlatego mam taką dziwną jaźwę

Gość GTA19061906
to wyżej to podszyw .. wiadomo pomysle nad bronzerem, zawsze myslalam, ze róz fajnie wygląda

GTA... jest ok. pamiętaj ,że na zdjeciach zawsze więcej . ten kto puścił drugie zdjęcie nie ma serca . podejrzewam ,że partner, bo kobieta po dzieciach . takich rzeczy sie nie robi .współczucia dla tej babki ,zaufała ,i ma .

Na kurtkę musiałam czekac długo i zawsze chciałam ją miec, ale mnie nie było stac. I na pewno jej nie zmienię :)

Gość GTA19O619O6
musze jeszcze zmienic majty, bo juz się kleją

Gość no. tłuysta jestes
jak bałwanek

Gość GTA19O619O6
za taka kurtkę muszę zrobic 5 razy laske w galerii handlowej

Gość GTA19O619O6
na codzień jestem przewodniczącą związku zawodowego galerianek

Gość dianaaa27777
Róż jest dziewczęcy owszem,ale dla bardzo szczupłych i pociągłyych buziek,masz piękną twarz i wyglądasz super, taka moja rada zrezygnuj z różu ,polecam za to : http://merlin.pl/Astor-Deluxe-Bronzer-Jewels-Puder-brazujaco-rozswietlajacy_Coty/hb/product/219,813538.html Sama go używam, tą środkową warstwę beżową nakładam tym małym pędzelkiem który znajduje sie w pudrze, pod oczy dla rozświetlenia,a te dwa brązy mieszam grubszym pędzlem (najpierw dotykam tego jasniejszego, pozniej ciemniejszego), nakładam na kosci policzkowe i delikatnie na brodę muskam pędzlem, makijaz jest super polecam

cieszy Cię tak podszywanie się :D? wszyscy widzą, że zamiast zero stawiasz O bo mój nick jest zaczerniony :D:P:P daj sobie spokój, bo to juz jest smieszne :D

diana Twój link się nie wkleił możesz raz jeszcze i dziekuje, na pewno tym razem kupię bronzer zamiast różu..

Gość GTA19O619O6
Jestem dumna z tego iż wyglądam jak ludzik michelin :classic_cool:

Gość dianaaa27777
aha kobito i gdzie Ty jestes gruba ?? jesli moge wiedziec ile masz wzrostu i wazysz?? a tą technikę makijazu odkryłam dzięki pewnemu czasopismu :) takie umalowanie idealnie sie nadaje do pelniejszej twarzy

Gość GTA19O619O6
idę zrobić kupę, powąchać papierek i idę spać

Gość dianaaa27777
nie wiem dlaczego nie chce sie wkleic,ale wpisz w google Astor Deluxe Bronzer Jewels , poza tym używam bazy pod podkład bardzo dobrej z Dax (ok35 zl) i podkład z Astora mineralny, na to te bronzery i makijaz jest rewelacyjny. Naprawde warto zainwestowac w bronzer

Gość dianaaa27777
Tymi podszywami sie nie przejmuj na kafe to normalka :) zakompleksieni i tyle, jestes naprawde ladną brunetka i bronzer idealnie Ci pasuje

Mam sporo tu i tam :) waze 62 kg a mam tylko 160 cm :D więcej ruchu i zdrowsze jedzenie :P moje postanowienie .. i ogólnie dla samopoczucia;) i tak konczy mi sie podkład wiec wypróbuje co mi poleciałaś dziekuje;)

Gość dianaaa27777
Naprawde w zyciu bym nie powiedziala ,ze tyle wazysz,ale skoro chcesz sie czuc lepiej z paroma kilogramami mniej to czemu nie :) powodzenia i pozdrawiam

Gość dianaaa27777
a tak poza tym ja mam 170 i waze 60 ,a 3 lata temu wazylam 67 :) i mialam wieksze powodzenie jak teraz :) choc mam chlopaka i nie jest mi to potrzebne,ale stwierdzam fakt :)

no widzisz jestes 10 cm wyższa i ważysz jeszcze ode mnie mniej :D to sobie wyobraź :D też mam chłopaka i mimo, ze on mnie w pełni akcetpuje to dla samej siebie chce cos zmienic;)