Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfsdffdsgd

Czy gruba kobieta może sie komuś podobać?

Polecane posty

Gość sdfsdfsdffdsgd

Jestem osobą gruba, w wyniku choroby, zrzucam jednak powoli kilogramy. :) Poznałam jednak kogos przez internet, jest z tego samego miasta. I mam pytanie - co powinnam zrobic? Spotkac sie z nim czy dac temu spokoj? Oczywiscie pytanie jest laczy sie scisle z tematem. Dolaczam zdjecie swojej sylwetki, co prawda jest bardzo niewyrazne, jednak zarys budowy widac. Prosze rowniez o opinie co o mnie sadzicie. Pozdrawiam. http://img705.imageshack.us/img705/6101/obraz0059.jpg

Gość prezciez nic nie widac
a podobac oczywiscie, pewnie nie kazdemu, ale jasne ze moze sie podobac

Gość sdfsdfsdffdsgd
Tak, wiem, ze nic nie widac, jednak wydaje mi sie, ze ogolny zarys sylwetki jest widoczny :) Zdjecie robione przed chwila, telefonem, bo aparatu nie mogłam się doszukać :P

ja bym sie nie przejmowałabym się . mysle ,że powinnas byc szczera , napisz mu jak sprawa wygląda i jak sie czujesz w związku z ty . i jeśli powie ,że nie widzi problemu ,to sie wtedy umówic . .jesli nie to nie . olej gościa , jesli za nature lubi a ,za wygląd wali , daj sobie spokój , sama znasz swoja wartość . i dla wszystkich wkl;ejam http://mar100ek.wrzuta.pl/audio/3NR9a8tpbIR/agnieszka_chylinska_-_zima

Gość sdfsdfsdffdsgd
Masz racje Jankesa, odchudzam sie co prawda od równo miesiaca, wczoraj stanelam na wage i minus 5 kilo, jezeli wszystko pojdzie w takim tempie to kilka miesiecy i wroce do swojej poprzedniej wagi, jednak boje sie troche porazki, bo facet jest naprawde cudowny (wiem oczywiscie, ze to znajomosc tylko wirtualna, jednakze odnioslam takie wrazenie). ;)

Gość sdfsdfsdffdsgd
Może ktos jeszcze ma ochote wyrazic swoje zdanie? :)

Gość kasia23so
Spotkaj się z nim, może to porządny facet. A jak nie przynajmniej potem nie będziesz sobie pluła w brodę, że nie zaryzykowałaś.

Gość atari zwei
odwlecz spotkanie o jakieś 20pp bf. cudowny nie cudowny faceci to wzrokowcy i drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.