Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdkdmwejkdfnehjw

ile placicie za PRAD? ile osob, jakie mieszkanie

Polecane posty

Gość mdkdmwejkdfnehjw

Mi ostatnio przyszedl rachunek 120 zl za 2 miesiace. Mieszkam z kolezanka, mieszkanie prawie 40 m2. Wydaje mi sie ze to spory rachunek, stad pytanie jak jest u Was?

Gość yhm mm
45m2, 3 osoby, rachunki średnio 100-120 zł. Dużo.

Gość kazdy lubi co innego:-)
230 e za miesiac..mieszkanie 55 m..mieszkam sama:-(

Gość jak mialam ogrzewanie
ja za 2mce place ok 150zl, 70m2, 3 osoby

Gość DGFDS
teraz tak robię z prądem,mam konto na ich stronie i kontroluję,kupiłam nową pralkę,która jest oszczędniejsza od poprzedniej,ma krótkie programy prania ,poprzednia też była nowa,ale mąż ją kupił jako niespodziankę i nie zwrócił na wiele rzeczy uwagi.Żarówki w caałym mieszkaniu powymieniałam na 25w i ...wypierdzieliłam telewizor do piwnicy .RAchunki płacę połowę mniejsze : 65 zł miesięcznie,4 osoby

Gość mdkdmwejkdfnehjw
no fakt, metraz nie ma znaczenia kurde, nie wiem skad takie rachunki, telewizora nie mam

Gość mdkdmwejkdfnehjw
nic takiego nie mam.. kurde.. sprawdze chyba zarowki jakie mam, moze zmniejszyc "moc" lodówki?

Gość na pol roku pol
mi ostatnio przyszly prognozy na pol roku i : 1 miesiac- 600 3 miesiac-500 5 miesiac-500 wiec ostro- mieszkanie 90 metrow, 3 osoby , w dom zmywarka, lodowka,mikrofala, 3 laptopy, serwer ,tv - sam sprzet -nic do grzania na prad czy cos co by ciagnelo poza sprzetem. nie mialam ani razu zwrotu z prognoz :/

Gość DGFDS
[zgłoś do usunięcia] dyrektore jak wszystkie arówki masz 25W to współczuję okularów jakie będziecie mieli za 2 lata a wyobraź sobie,że mam po 2 żarówki w każdej lampce,poza tym od tego nie psuje się wzrok,to mit,zapytaj jakiegoś młodego okulistę o najnowsze badania,wiem bo mam wadę wzroku i niestety ale wady wzroku są dziedziczne i wcale nie po rodzicach,ale po dziadkach

Gość DGFDS
oczywiście,że możesz zmiejszyć moc lodówki,ustaw sobie na 1 stopień mrożenia,w zimę taka moc jest wystarczająca,lodówka będzie się rzadziej włączać

Gość Iwona ta sama
haha, to jak masz swie 25tki to nie lepiej kupić jedną 50kę?? :D:D Głupiaś 🖐️

Gość DGFDS
słuchajcie,jak ktoś płaci kosmiczne rachunki,może żądać,żeby energetyka wzięła licznik do ekspertyzy,zna przypadki,gdzie sąsiedzi kradną prąd i drugi sąsiad ma większy przebieg na liczniku

no a od czytania po ciemku ?:) Też nie ? Moja ciotka ma denka od butelki przez ksiązk.. I wada nie tylko jest dziedziczna, wiec sie zastanow:) Swoją droge nie potrafie siedzieć w ciemnocie, mi 60 to jest za malo :o

Gość DGFDS
iwona a raczej dyrektore,samaś głupia,mam 2 klosze w każdej lampce i dwa wejścia na żarówkę,to bym musiała wkręcić po 50x2 czyli 100

Gość Iwona ta sama
no to nie lepiej wymienic żyrandol czy lampę? :o

Gość DGFDS
wenus,tak,bo twoja ciotka tak miała to jest to pewnik na 100% dyrektore ,ja czytam artykuły o najnowszych badaniach i metodach leczenia krótkowzroczności,z okulistami czasem także rozmawiam i jak to wśród lekarzy,zdania są podzielone

Gość mdkdmwejkdfnehjw
lodówka zmniejszona bede szukac dalej oszczednosci:)

Gość DGFDS
wenus,widzisz sama sobie zaprzeczasz,najeżdżasz na mnie,że od ciemności psuje się wzrok,a potem piszerz,że mam sobie wkręcać 1 żarówkę

poadałam rpzykład ktorych w okół mnie jest wiele. A lekarze maja zdania podzielone, więc skad wiesz ze Ci mlodsi maja racje? pewnie też uweażaja marihuanę za coś dobrego i są za legalizacją:D🖐️ A takie pytanie, telewizor również nie powoduje krótkowzrocznosc? Ja mam wade i rowniez czytam wiele artykułow, bo tez chce sie pozbyc tego problemu, bo soczewki mi zaczynaja ciążyc :o

Dzięki dyrektore :D Mówie zebys wkreciłą jedną np. 60 :o a nie jedna 25 :D JA chyba w rekach nigdy nie mialam 25, przecież to jest tak strasznie ciemno...

Gość ala9148
450m2 do tego garaże sad ogród i podwórko na 3 miesiące za 6 osób 420 zł.

Gość DGFDS
dyrektore ,trzeba to jakoś wypośrodkować,jakbym ci napisała o lekarzach innych specjalizacji,ile mają zdań na jeden temat,a ile diagnoz....nie wiadomo komu wierzyć,szkoda,że sama nie mogę sobie tam zajrzeć do środka :) wenus,lubię cię dziewczyno i to bardzo,mam powłokę antyreflex na soczewkach okularowych ,chroni przed promieniowaniem ekranu kompa

Gość DGFDS
wenus,ja lubię półmrok,poważnie,ale każdy człowiek jest inny

mnie głowa boli jak siedze po ciemku, więc nawet gdybym chciała to nie moge tak oszczedzac. No ale fakt faktem ludzie lubią wiele różnych rzeczy. Też mam antyrefleks w okularach, ale ja nosze soczewki kontaktowe:)

Gość DGFDS
wenus,ja noszę latem soczewki,bo okulary przeciwsłoneczne przecież nie założę na korekcyjne :) zimmą jak pada śnieg,bo okulary zachlapane są bez sensu :) Ale na dłuższą metę oko się męczy i jest podrażnione od kontaktów :(

Dyrektore- jestem tego świadoma :D A tak zeby nie ten, to ja mam antyrefleks bo prowadzę :D No tak.. ja po latach odpadam , srasznie oczy mi sie wysuszyly.. I teraz grudzien jest o to miesiacemw gorym mialam tylko razy soczewki na oczach :D Odpoczywam:)