Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia Kubusua:*

zielone kopki

Polecane posty

Gość mamusia Kubusua:*

Dziewczyny jestem mama 8miesięcznego chłopca od 2dni ma zielone kopy nie wprowadzam mu nic nowego jego meni wygląda tak 7.30-8,00 mleczko 120 11mleczko z łyżeczką kleiku 90ml bo nie zjada więcej 13-14 obiad zjada sporo okolo 250-300gram zależnie od apetytu (ziemniak marchwe pietruszka por i zależnie od dnia albo kalafior, albo brokuł, albo burak i oczywiście mięsko) 16 zje jabuszko z biszkoptem lub same jabłko nie chce jeść innych owoców nawet ze słoiczków 19,30-20- mleczko z kleikem już gęstrze jak kaszka około200ml w nocy budzi się jeszcze na jedzenie bo inaczej nie zaśnie gdzieś koło 3nad ranem musi zjeść mleko.W dzień śpi 3 razy pierwsza drzemka gdzieś 10-10,30 i śpi do 12 gdzieś, potem około 14 zaraz jak zje obiad i śpi 1,5godzinki potem 17 i śpi 40minut. Śpi bardzo niespokojnie nieraz bywa że bydzi się co 30minut, a nieraz co godzina. Zastanawiam się czy iśc z nim dziś do lekarza z tymi kupkami i z tym niespaniem czy zaczekać jeszcze do poniedziałku czy nawet do jutra i go obserwować?? Jak wy radzicie bo ja już sama nie wiem co naprawdę robić?

Gość mamamam26
może zęby mu idą? albo jakaś infekcje? - ja mam 8 tyg niemowlaka i ma wodniste zielone kupki - i to prawdopodobnie alergia na mleko - ale wcześniej pediatra zbadał i laryngolog że jest zdrów

Gość mamamam26
popatrz na dziąsełka - czy nie są czerwone albo napuchnięte

Gość a czy
kopa to jest to samo co kupa? :o

Może zjadł więcej tych zielonych warzyw? Hmmm... trudno mi sie wypowiadać, ale znając siebie to bym pewnie poszła dla SWOJEGO spokoju do lekarza, bo jak dziecko nie gorączkuje, to chyba nie jest to nic groźnego. (tak mi się wydaje)? Pozdrawiam.

o t chodzi że nie zjadł tylko 2 razy tych zielonych warzyw ale może wyszło tak ze 2 łyżki stołowe. dziękuje za razdy i ide zadzwonić do lekarza umiwić się