Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urodzę giganta!!

Jak ja urodzę takiego giganta??

Polecane posty

Gość Urodzę giganta!!
Miałam test na obciążenie glukozą między 20 a 30 tygodniem (nie pamiętam dokłądnie) i był ok.

Gość Belena
W dzień terminu porodu powiedzieli mi że dziecko wazy 4 kg. Jeszcze lekarz dodał ale bedzie jazda!!!!. Byłam przerazona. Urodziłam 8 dni po terminie poród wywoływany bo sam mój synuś cos nie pchał sie naświat i waga jego była 3600. Więc spokojnie bedzie dobrze

Tydzień przed porodem miałam usg dziecko ponad 4kg będzie cc. A urodziłam sn 3320g:) usg troszkę dodaje bo łożysko się dolicza które waży około 800-900gram (tak mi powiedziano w szpitalu). Poza tym koleżanka urodziła sn 4,400g syna i jakoś przeżyła. Twoje dziecko autorko wcale nie jest aż tak gigantyczne, bez przesady.

ja znam kobitke co urodzila sn 5,2kg i i 62cm. ponoc najwieksze dziecko jakie sie w ogole urodzilo w szpitalu. cesarki nie miala bo lekarz na usg wyczytal ze wazy 4.2 kg i moze rodzic naturalnie. Ja bede rodzic w lutym i moj maluch bedzie raczej tez tych wiekszych. nie wiem czy to prawda ale mnie kolezanki ktore juz rodzily mowi;y ze w porodzei to najgorsze sa skorcze i bol plecow a same parte i wypychanie to pikus przy tamtych bolach.