Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond-muffin..

Życie mi się popieprzyło....

Polecane posty

Gość blond-muffin..

2 dni temu dowiedzialam sie ze chlopak z ktorym bylam 3 lata zdradzil mnie i oszukal. Wszystko co o nim wiedzialam to jedno wielkie klamstwo. Najgorsze jest to,ze nadal go kocham i nie potrafie sie od niego uwolnic. Mieszkamy blisko siebie wiec widzimy sie prawie codziennie. Nie potrafie mu tego wybaczyc i z nim byc ale ciezko jest tak po prostu zaczac wszystko od nowa. Poza tym chyba mnie zarazil. Na wytlumaczenie powiedzial mi ze tak musialo byc. Paranoja jakas :O

Gość Eleeene
zarazil ? Czym?

Gość blond-muffin..
HIV-em. Zdradzil mnie z dziwka ponad pol roku temu,od tego czasu bardzo zle sie czuje,on zraszta tez. Podejrzewam ze to moze byc to. Boje sie isc do lekarza. Mieszkam w malym miasteczku i jezeli to by bylo to,to zaraz by wszyscy wiedzieli.

Gość temat prowokacyjny
bo życie jest zbyt piękne żeby pozwalać na dołowanie siebie komuś innemu :D ja tam dziękuje za to co mam żyje chwilą obecną :)

Gość Eleeene
ale przeciez nie musisz robic tych badan u siebie tzn w miejscu zamieszkania. Poza tym sa to badania chronione tajemnica. Nie rozumiem , czemu zwlekasz z tym. Po co sie zamartwiac ,byc moze bez potrzeby. To jest najwazniejsze w tym momencie .

Gość blond-muffin..
Nawet nie mma sie komu wygadac bo niby jak mam komus o tym powiedziec? Mowi ze to wszystko przeze mnie bo gdyby nie zaczal sie znowu ze mna spotykac to wszystko byloby ok. Ja bylam wobec niego w porzadku,czasem ciezko bylo sie ze mna dogadac bo mam ciezki charakter i jestem uparta ale to nie powod zeby robic cos takiego. Na dodatek on nadal chce ze mna byc.

Gość Eleeene
sama musisz wiedziec czego chcesz. Jesli oceniasz, ze nie jest dla Ciebie odpowiednim partnerem , trzeba podjac decyzje o odejsciu. Podjac i trwac w tym. Prawda jakie to proste ?

Gość blond-muffin..
Decyzje podjelam i nie chce z nim juz byc. Nie potrafie mu tego wybaczyc ale ciezko jest sie uwolnic,odciac od tego wszystkiego skoro mieszkamy tak blisko,nawet nie mma sily zeby cos zrobic.. Na dodatek on jest uparty,ciagle pisze do mnie,dzwoni. Mysle nad wyjazdem do innego miasta zeby zaczac wszystko na nowo ale narazie nie mam takiej mozliwosci.

Gość A.jea
No to wspolczuje-moj eks tez zdradzal mnie i zarazil tylko hpv :o byl moim pierwszym i tez chce wrocic he takie to kurwy