Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomi333

jak to w końcu jest.

Polecane posty

jestem w dosyć dziwnej sytuacji. kilka miesięcy temu poznałam chłopaka. od razu wpadł mi w oko. jak twierdzi nasze wspólne towarzystwo - on też się mną zainteresował. widujemy się codziennie, rozmawiamy, śmiejemy się. chodzimy na imprezy z naszymi znajomymi. kiedyś po paru piwkach tańczyliśmy, czułam się najcudowniej na świecie, parkiet był nasz, czule mnie obejmował. i właśnie tu pojawia się mały problem, a konkretniej to, że on ma dziewczynę. głupio się czuję w stosunku do niej, ona nic nie wie, ale mimo to nie umiem się powstrzymać. nie wiem co teraz robić. gdy jestem z nim czuję się niesamowicie, nie da się tego opisać. jest opiekuńczy, a ja czuję się bezpieczna. tylko co z tą dziewczyną ? co o tym sądzicie ?

proszę o jakąś poradę. nie wiem czy mam dać sobie spokój, czy poczekać. co robić ?

takich odpowiedzi się spodziewałam. w sumie dziękuję, bo wiem, że i tak masz rację, a ja nie chcę tego do siebie dopuścić.

Gość ewella2
Facetowi jest bardzo wygodnie w tej sytuacji , ma stała pannę a na boku może dla odmiany się pobawić z inną. Jesteś pewna , że chcesz w tym uczestniczyć?

oczywiście, że nie chcę, ale wyobrażam sobie być na niego obojętna. widzimy się codziennie, niezależnie czy tego chcemy czy nie. widzę, że jest on niedojrzały, ale ja chyba tym bardziej skoro nie mogę się powstrzymać. cholera.

Gość Mała Misia:)
Ale postaw sie w sytuacji jakby to byl twoj zwizek jakbys to ty byla ta dziewczyna i niczym bys nie wiedziala...a pamietaj ze to pewnie nie dlugo sie wyda dziewczyna sie o tym dowie i wtedy ty bedziesz powodem rozbicia ich zwiazku

wiem jak to wygląda, tak jakbym na siłę chciała im przeszkodzić, ale tak nie jest. ani go nie prowokuję, ani nie chcę jakoś omamić czy coś. on sam zagaduje, żartuje, prosi do tańca. gdybym była mądra to bym powiedziała krótkie 'nie' i po sprawie. chociaż wiem, że to nie fair, naprawdę nie potrafię mu odmówić, jestem za słaba na to.

hmm..widze ze masz takie zachowanie jak moja koleznka normlanie jakbym pisala z nia...wiem ze jest to trudniejsze od ciebie kurcze ona tez mi to tlumaczy i staram sie ja zrozumiec

eh to nie tylko ja taka głupia. w sobotę kolejna impreza, pytał czy będę. chyba muszę podjąć męską decyzję, żeby się trzymać na dystans, żeby nie zaszło za daleko. im wcześniej tym łatwiej. sama nie wierzę, w to co piszę. kogo ja oszukuje.

No walsnie kogo:) bo moja kolezanka codziennie pisze mi smsa ze zaraz mu napisze ze tak nie moze yc i wogole a wcale tego nie robi bo za chwile on o niej pisz sms taki "Hej malenka jak leci dzionek:) tesknie" i ona wymieka...a ile masz lat??

nie no ja nie dostaje smsów o treści ' hej maleńka' to nie jego styl. a lat mam jeszcze naście.

napisz na gadulcu jak chcesz 12001489