Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagusiek89

Szukam mądrego faceta.

Polecane posty

Mala lady pank A jak poznac, z efacetowi zalezy tylko na jedym? To nie widac tak golym okiem. Czesto faceci sa dobrymi aktorami. kiedy się stara. kiedy masz problem, a on stara się go rozwiązać. stara się Ci pomóc. poświęca Ci swój wolny czas. robi to z troski. ale Wy wtedy myślicie, że macie go owiniętego wokół palca. że jest na każde wasze skinienie. a on to robi, bo jest dobrym człowiekiem.

Gość jagusiek89
to już są C*uje a nie mężczyźni..

Gość jagusiek89
kiedy facet mi pomaga rozwiązać jakis problem i jest ze mną kiedy jest mi źle - doceniam to i odwzajemniem,a nie myślę,że mam go owiniętego wokóół palca. Skąd ta myśl Boży dar?

Tak na dobra sprawe jak facetowi zalezy, aby zaliczyc panienke, to jest w stanie wytrzymac nawet rok na podchodach - w miedzyczasie zalicza sobie inne naiwniary. otóż to! to już jest coś na zasadzie.. tyle czekałem, tyle podchodów robiłem, aż wreszcie Cię zaliczyłem. nie jest Ci głupio, że przez rok nie poznałaś się na mnie?? naiwniara. :D

Gość dobre dobre dobre
to sa pizdy a nie kobiety

Gość jagusiek89
dobre dobre dobre na prawde musiał/a mieć przeszlapane w życiu- szczerze współczuję.

jagusiek89 kiedy facet mi pomaga rozwiązać jakis problem i jest ze mną kiedy jest mi źle - doceniam to i odwzajemniem,a nie myślę,że mam go owiniętego wokóół palca. Skąd ta myśl Boży dar? hmmmmmmm z doświadczenia?

Gość dobre dobre dobre
probujesz byc zgryzliwa czy zlowsliwa? pamietaj , ze to odstrasza facetow szukajacych materialu na zone.

Gość jagusiek89
szczera.

"jesli trafiam jako facet w potrzeby mojej kobiety, zapewniam jej w każdej dziedzinie życia i współżycia to czego oczekuje" Możesz już zejść na ziemię ;-) "to dlaczego miałaby mnie zdradzić??" Z tego samego powodu, dla którego facet zdradza. Tak, jak 90% facetów jest w stanie zdradzić, tak i pewna część populacji kobiet ma takie skłonności i predyspozycje. Ta pewna część nigdy się nie zmieni... jak i 90% procent mężczyzn :D

Gość dobre dobre dobre
a co maja twoje wydumki na moj temat wspolnego ze szczeroscia. podstawowke skonczylas?

Gość dobre dobre dobre
jesli zdradzajacych mezczyzn jest 90% to i zdradzajacych kobiet musi byc 90% , no chyba z kozami sasiada was ci faceci nie zdradzaja.

Gość jagusiek89
mówię co myslę, to się nazywa szczerość :]. jestem studentką na poważnej uczleni, ale zastanaewiam się nad Twomim przedszkolem.... Boży dar- w takim razie współczuję doświadczeń.

Gość dobre dobre dobre
wroc lepiej do ksiazek bo widac ze masz sieczke w glowie.

Gość jagusiek89
nie interesuje mnie % przedstawienie sprawy. Osobiście nic do facetów nie mam, chcą się kochać,nie się kochają,ale niech grają w otawrte karty. Albo stały związek, abo szybki numerek, trzeba się jakoś określić. Proste i logiczne. Są dziewczyny/kobiety, które myślą tylko o szybkich akcjach i koniec,to niech one nie ranią facetów chcących ułożyć sobie zycie przy jednej kobiecie i na odwrót,a będzie wszystko ok.

Gość jagusiek89
swoimi wypowiedziami pokazujesz kto tą sieczkę ma.

Gość dobre dobre dobre
masz tyle lat - nie jestem na tyle w temacie aby wiedziec w jakich pozycjach kobiety lubia zdradzac mezow. mowisz ze wszystkie na knapke.no to widocznie wiesz. jagusiek przestan juz bredzic bo zaczynasz byc nudna.

Gość jagusiek89
Ty sie stalas/es nudny/a jakas godzine temu, więc żegnam z mojego wątku:).

Gość dobre dobre dobre
zegnac to sobie mozesz jakiegos frajera co go na czekolade naciagniesz. ja pisze gdzie chce i co chce

Gość jagusiek89
bożydar-zgadzam się w 100%. nie wiem kto się kryje pod nikiem osoby,która wypisuje takie brednie,ale jeśli tutaj tacy ludzie przesiadują, to chyba zmienię portal,bo szkoda mojego czasu na czytanie takich bredni. Dzięki za wsparcie osoby, które wspirały i polecam się na przyszłość :). Do następnego.

Gość dobre dobre dobre
masz tyle - nie wystarczy. nie uogolnia sie na podstawie jednego przykladu. to powinnas wiedziec. mi wisi jak zdradzasz swojego meza. mozes na kanapke czy za kanapke a nawet na kanapie. ale nie mozesz powiedziec , ze 90% mezczyzn zdradza a kobiet tylko troche . pomysl chwile to sama zrozumiesz ze to sie kupy nie trzyma.

"nie mozesz powiedziec , ze 90% mezczyzn zdradza a kobiet tylko troche" Wiedziałem, że coś tu nie gra - będzie ich ponad 90% ;-) Mężczyźni zostali stworzeni do pewnych celów, a kobiety z kolei do innych, więc wnioski same się nasuwają. Daleko mi do kobiety :D

Boży dar- w takim razie współczuję doświadczeń. nie ma czego kwiatuszku. co mnie nie zabije, to mnie wzmocni. tylko z tym wzmacnianiem to później jest problem, bo te naprawdę wartościowe osoby które poznajemy po tych wszystkich naszych przykrych doświadczeniach, muszą nas oswajać na nowo. do następnego jaguś. :)

Gość dobre dobre dobre
przeginasz z ta iloscia facetow. wiem jak teraz brzmie ale ci co sie nie dali zlapac nie maja az takiego parcia do zdrad. jak facet sam chce sie zakotwiczyc to nie bedzie sobie niepotrzebnego chlewu robil bo i po co.

Gość -Jancio Wodnik-
Byc moze poszla na disco, zlapac jakiegos pustaka z duzym karkiem i BMW, bo zaczelo ja swedziec.