Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagusiek89

Szukam mądrego faceta.

Polecane posty

Gość jagusiek89
conversation about sex will be later, much letter.

Gość jagusiek89
ej skońccie! nie założyłam tego wątku żebyście sobie głupimi tekastami walili. Darker ma chore nastawienie i na tym koniec.

rozumiem. najpierw działamy, a później rozmawiamy. pasuje mi to. kładź się na plecy i nogi na pagony. :D

Gość jagusiek89
Żal.

"Darker ma chore nastawienie i na tym koniec. " Terapeutka się znalazła :D

Gość jagusiek89
nie trzeba oka fachowca,żeby to zauważyć.

"nie trzeba oka fachowca,żeby to zauważyć. " Wystarczy hormonalne myślenie :D

ok jagusiek my tu o fachowcach, a w biedronce cukier po złotówce.. :D napisz coś więcej o tym facecie. jaki model preferujesz?

Gość jagusiek89
to leć bo wykupią. pracuję w sklepie - nie zdradzę go z biedronką ;D i mam cukier po 2,19 podobno najtaniej na osiedlu ^^

Gość jagusiek89
nie mam wybranego modelu. wiem jedno nie może być RUDY!! Co rude to zdradliwe.

ale z drugiej strony jest mało amatorek na rudych, czyli nikt nie będzie go kusił, czyli nie będzie zdradzał. ;) przepraszam, a Ty jakiego koloru masz włosy?

Gość jagusiek89
blond. w sumie.. dobre myślenie,ale do rudego się nie przekonam na pewno.

ale gdybym Ci nie zdradził, jaki mam kolor włosów. świetnie by nam się rozmawiało. umówilibyśmy się na spotkanie. hmmm oczarowałbym Cię wnętrzem. nadal byłabys na nie?

Gość jagusiek89
wtedy pewnie bym przystaneła na rudego. Ale musiało by się nam na prawde dobrze rozmawiać.

Gość jagusiek89
trudne pytanie, nigdy nie byłam w takiej sytuacji, musiało by mi się fest dobrze układać z takim facetem,żeby zaakceptować nie moje dziecko.

Gość hehe :D
Autorko, ciezko Ci bedzie znalezc tego faceta. Dla mezczyzny takie gadki szmatki, spacery bez perspektyw spelnienia, to strata czasu. Skoro wokol sporo ladnch i latwych dzieczyn, to po co sie przyjaznic z kobieta, ktora po kilku miesiacach podchodow stwierdzi, ze nie da?

Gość jagusiek89
jak by jakiemus mężczyźnie zależało, to by czekał i 4 miesiące,ale nie uważam,że aż tak długie czekanie jest dobre..

4 miesiące? a później okazałoby się, że to jest kłoda w łóżku, bez fantazji? czy to jest taki test? im facet dłużej wytrzyma, tym bardziej pragnie i kocha?

Gość dobre dobre dobre
a nie wiedziales o tym ?

Gość jagusiek89
nie jestem kłodą i nie wytrzymałabym 4 miesiące bez seksu spotykając się z kimś. ale czy czymś złym jest czekanie na seks? ja w chwili obecnej właśnie takiego czegoś bym chciała. Czekania, starania się, dbania. 4 miesiące-za długo,ale miesiąc... jak by wytrzymał oznaczało by,że na prawde mu zależy na mnie ,a nie tylko na seksie.

"Dla mezczyzny takie gadki szmatki, spacery bez perspektyw spelnienia, to strata czasu. Skoro wokol sporo ladnch i latwych dzieczyn" Chyba, że facet szuka czegoś więcej niż tylko seksu. Kobieta, która nie ulega tak szybko, jest dobrą kandydatką na żonę. Możemy mieć pewność, że szybko nie zdradzi (to się ceni)... a łatwe i niby ładne dziewczynki nadają się tylko do jednego - bez obrazy ;-)

Gość jagusiek89
no własnie o to chodzi. Chcielibyscie,żeby Wasza przyszła żona wpraowała Wam do łózka po jednym dniu znajomosci? chyba by to nie świadczyło o niej najlepiej...

ok miesiąc czy 4 zależy też od częstotliwości spotkań. jak dla mnie to gołym okiem widać, kiedy facetowi zależy na kobiecie, a nie jej waginie.

Gość Mala lady pank
A jak poznac, z efacetowi zalezy tylko na jedym? To nie widac tak golym okiem. Czesto faceci sa dobrymi aktorami.

Gość jagusiek89
miałam kilku facetów i od razu widziałam o co im chodzi. widziałam, którzy byli czuli tylko po to , żeby się wslizgnąć w moje majtki,a widziałam, którzy byli mili i czuli po to ,żeby ze mna być i żeby było nam dobrze nie pod względem seksualnym.

Gość dobre dobre dobre
glupia jestes dziewczyno . to ile by wytrzymal nie ma nic z tym czy mu zalezy na tobie czy na seksie. to jak mu zalezy na seksie a nie ma szans na nic innego to wytrzyma nawet dlugo.

"Kobieta, która nie ulega tak szybko, jest dobrą kandydatką na żonę. Możemy mieć pewność, że szybko nie zdradzi " o kurza twarz jaka mądrość. chyba ją sobie wydziargam.. spychając na margines motyw kurewki, kobiety zdradzają, gdy nie czują spełnienia w związku. jesli trafiam jako facet w potrzeby mojej kobiety, zapewniam jej w każdej dziedzinie życia i współżycia to czego oczekuje(nie jakieś wydumane rzeczy) to dlaczego miałaby mnie zdradzić??

Gość Tak na dobra sprawe
jak facetowi zalezy, aby zaliczyc panienke, to jest w stanie wytrzymac nawet rok na podchodach - w miedzyczasie zalicza sobie inne naiwniary.