Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagusiek89

Szukam mądrego faceta.

Polecane posty

Gość jagusiek89
nie jest tak do końca. byłam w związku w którym to tylko ja się starałam,a facet tylko korzystal i powiedziałam pass. w każdym związku każdy się musi starać, bo inaczej wszystko padnie. a więc istnieją tacy mężczyźni, aż mi się milej zrobiło.

Gość zniechęcony
Jest wiele prawdziwych wypowiedzi w tym temacie. Sam jestem na sympatii od prawie roku... poznać osobę która chce się spotkać na żywo jest ciężko, dziewczyny chcą pisać na gg, dzwonić do siebie... nic więcej. Inne z kolei poznane na żywo (może ja tak trafiłem) są nie do zniesienia uciążliwe, wyzwolone i mało w nich prawdziwej kobiety. Druga prawda to taka że chłopcy w wieku 20-26 mają ochotę na seks prawie zawsze.... Totalnie nie mam pomysłu jak poznać normalną dziewczynę żeby spędzać z nią czas, jestem już zniechęcony,

znam takich co tak robią Darker. A do tego poczytaj na kafe często o takich randkach pisali na kafe.

Gość jagusiek89
ja testowałam takie coś i nigdy więcej. i nie porównywacie pantofla z prawdziwym mężczyzną potrafiącym porozmawiać z kobietą. seks seksem w związku musi być,ale nie na 1szej czy 2giej randce bo wtedy prędej czy póxniej się sypnie.

Gość jagusiek89
zniechęcony nie załamuj sie, nie jest tak źle,musiałes zle wtrafic.

zniechęcony serwisy randkowe to jest ocenianie po wyglądzie. Ciężko tam kogoś normalnego poznać. A jesteś przystojny ? może tu tkwi problem. Dziewczyny zazwyczaj chcą przystojniaka.

"nie jest tak do końca. byłam w związku w którym to tylko ja się starałam,a facet tylko korzystal i powiedziałam pass." Kwestia opuszczania deski klozetowej? "a więc istnieją tacy mężczyźni, aż mi się milej zrobiło." I tylko na forum będzie Ci się robić.

Gość Avatarr.
"jagusiek89 ja testowałam takie coś i nigdy więcej. i nie porównywacie pantofla z prawdziwym mężczyzną potrafiącym porozmawiać z kobietą. seks seksem w związku musi być,ale nie na 1szej czy 2giej randce bo wtedy prędej czy póxniej się sypnie." i tak się sypnie ciekawe ile bedzie chetnych żeby się żenic skoro takie kurewskie czasy nastały oj dziewczyny, bedziecie miały PRZESRANE

Gość jagusiek89
kapselko, nie uogólniaj. fakt faktem jakiegos bardzo brzydkiego mężczyzny bym nie chciała , ale jakiś maczo to też nie mój ideał. Chcę zwykłego faceta.

"Chcę zwykłego faceta." Z europejską pensją. Niech ma na imię nawet ... Ahmed :D

Gość jagusiek89
darker jestes pesymistycznie nastawiony. sam widzisz,że dwie osoby tutaj trochę mnie popierają i nie są za takim stylem życiem jak przedstawiasz Ty. Jednak są porządni faceci.

Gość zniechęcony
nie wchodźmy w kwestię pieniędzy bo to drażliwy temat, wszyscy wiemy jak jest więc przemilczmy...

"sam widzisz,że dwie osoby tutaj trochę mnie popierają" No to sukces, rzeczywiście. "Jednak są porządni faceci." Napisać to można wszystko, dziecko.

Gość jagusiek89
niech i zarabia 1000zł . ale będzie miły,szczery, dowciapny i niech nie lubi seksu na 1szej randce. Ogólnie seks ma lubieć:).

Gość jagusiek89
ściema czy bez. Nie napalam sie na to co pisza,ale ciesze się,że ktos mysli podobnie do mnie. może mi się kiedys uda spotkać takiego.

Gość Avatarr.
"jagusiek89 niech i zarabia 1000zł . ale będzie miły,szczery, dowciapny i niech nie lubi seksu na 1szej randce. Ogólnie seks ma lubieć ." gdyby wystarczało bycie miłym, szczerym i dowciapnym to by nie było prawików

Gość jagusiek89
nie mówie,że to wystarczy, ale gdyby takie cechy posiadal to by było dobrze

"ale będzie miły,szczery, dowciapny i niech nie lubi seksu na 1szej randce." I niech wygląda tak, że mam kisiel w majtkach na jego widok - tego jeszcze brakuje.

Gość masz tyle lat ile sugeruje
Jagusiek, w jakim mieście najczęściej pijasz tę czekoladę? :P

Gość jagusiek89
w tarnowskich górach:P. kisielu w majtach na jego widok mieć nie muszę.

Gość zniechęcony
racja! Kasa jest istotna ale nie najważniejsza, to samo z wyglądem jak facet dziewczynie nie wpadnie w oko (i odwrotnie) to brak szans na cokolwiek. Jak dziewczyna rozklada nogi na pierwszym spotkaniu to albo traktuje faceta przedmiotowo albo każdemu by tak rozłożyła. Ale z drugiej strony jak się wzbrania dłużej niż powiedzmy miesiąc (zakladając że ma więcej niż 20lat) to też nie wróży dobrze (moim zdaniem)

Gość jagusiek89
wiesz nie mam na mysli jakiegos wzbraniania się na siłę. jak po kilku spotkaniach widzę, że jest ok, układa się nam i koles mnie szanuje, to nie ma przed czym się wzbraniać..

Gość dobre dobre dobre
"ogolnie seks ma lubiec" - pewnie na cos go musisz przytrzymac zeby te torebke chcial nosic.

Gość kuartz
zniechecony - to samo na Sympatii odnosnie facetow:O szukaja wyszprycowanych , pustych laleczek, a wymagan maja cala liste, popisza chwile , a potem cisza..:O wiem cos o tym , sama mam konto kilka lat, zagladam z nudow

Gość masz tyle lat ile sugeruje
Szkoda, za daleko. Mimo wszystko, szczęściarz ten, który na Ciebie wpadnie z tą czekoladą :P Oby tylko był przeciwieństwem Darkera ;-)

"to samo na Sympatii odnosnie facetow" Tylko desperaci (obu płci) mają tam konta.

Gość jagusiek89
dobre dobre dobre..żal mi cię. musialas/musiales miec przykre doznania skoro tak piszesz. torebke potrafie sama sobie nosić.

"Oby tylko był przeciwieństwem Darkera " Co za mangina... Najlepiej niech to będzie jakiś miły frajer co się urodził do noszenia torebek i zabierania dziewczyn do restauracji gdy ta ma zły dzień bo jej misiek do niej nie zadzwonił.

Gość jagusiek89
masz tyle lat ile sugeruje - dzięki :P. i również szkoda że mieszkasz tak daleko.