Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynaaaaa

Mimo gumki zaszłam w ciąże !

Polecane posty

Gość jak pech to pech
To faktycznie miałaś pecha. My używamy wyłącznie gumki od 7 lat (również w dni płodne) i mam jedno w 100% planowane dziecko.

Gość Mała misia:)
Blondyna ja mam 22:)

tak samo jak przy braniu tabletek anty.. w ciąze się tak łatwo aż nie zachodzi.. można zajśc jak gumka peknie ,albo jak sie bierze tabl nieregularnie itd ,ale nie w gumce kiedy nic nie pękło ;)

Gość nie musioało
widocznie nie zachowaliście ostrożności po zdjęciu prezerwatywy czyli nie musi pęknąć aby zajść w ciążę, na ciele pozostały mu miliony plemników...mówi ci to coś?

Gość blondynaaaa
jeżeli chodzi o gumki to były to conomore A co do niektórych komentarzy ja się wcale nie przejmuję tym co piszecie, czasu nie cofnę. Nie wiem co wy sugerujecie? Że powinnam usunąć? Chyba to z wami jest coś nie tak. Więc bmblondyn się już ucisz, bo nic te twoje komentarze nie dają. Wiem, że damy sobie radę, bo ludzie w gorszych warunkach sobie poradzili z wychowaniem dziecka, a nasza sytuacja jest bardzo dobra. Więc bmblondynie nie wyzywaj mnie od jakiś pasożytów, bo to nie jest na miejscu. Mój chłopak pracuje więc pasożytem rodziców nie będę, a tym bardziej Twoim.

słuchaj czy ja gdzieś napisałem coś o pasożytach, smiałem, się tylko, że mieliście niewiarygodnego pecha i głupia jesteś niemożebnie. Bo w wieku 19 lat, to sie studiuje, cieszy życiem i lata po balangach, bo to czas ku temu, a nie siedzenie w pieluchach. Ale to twoje życie i twoja broszka.......

Gość zniesmaczona kasiula26
miałam sie nie wypowiadać w tym temacie, ale blondyn mnie rozwala aż tak że musze to skomentować - glupi jestes i tyle:P dziekuje za uwage:D pozdrawiam Cie blondyna-dasz rade!!!!

Gość blondynaaaa
bmblondyn Ty myślisz, że ja planowałam tą ciążę ? Nie, ale nie będę teraz rozpaczała i załamywała się! Bo żyć trzeba !

bo widzisz istnieje coś takiego jak świadome macierzyństwo i świadome ojcostwo, i ciąże się niestety planuje a nie idzie na spontan, na zasadzie, Bóg dal dziecko, to i da na dziecko. I jak widzę to w przyszłym roku będziesz pisać maturę z "brzuchem pod nosem" i pewno liczysz na jakieś ulgi, Twoja sprawa..... Ja dwa lata po skończeniu uczelni, jak juz pracowałem , miałem pierwsze dziecko z żoną jak miała 25 lat i mieliśmy perpektywy przed sobą, a żona nie musiała się martwić, o egzaminy i mogła w spokoju zaciążyć. A do dwudziestu pięciu lat razem biegaliśmy po zabawach i po Polsce.....