Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynaaaaa

Mimo gumki zaszłam w ciąże !

Polecane posty

a poza tym, to ten twój facet jest tak pechowy, że pewno mu cegła na łeb spadnie w drewnianym kościele, jak zrobił dzieciaka w kondomie, artysta nad artystami.....

Gość blondynaaaaa
bmblondyn czy Ty masz jakieś kompleksy? Może Ty nawet bez gumki nie potrafisz zrobić, co ? No żałosny jesteś, każdy Twój komentarz mnie rozwala. A chłopaka nie mam zamiaru przywiązywać do siebie na dziecko. Bo jeśli kiedyś mamy się rozstać, to nawet dziecko cudów nie zdziała. Jak narazie nie mamy powodów do tego. Więc zainteresuj się swoim życiem trochę, bo widzę, że masz problemy ze sobą ;) . No i nie denerwuj mnie już ;) !

śmieję się z ciebie, bo walisz takie teksty, że w siusiaku strzyka. A tak poza tym to mam już dwoje dorosłych dzieci i wiem jak się dzieci robi.

Gość Mała Misia:)
blondyna nie przejmuj sie g;upimi komentarzami... bo zawsze na tym forum sie tak dzieje...:( po prostu jest tez zazdrosc a to ze jestes w ciazy to tylko pogratulowac.. odzywiaj sie dobrze i dbaj o siebie i o maluszka

Gość paQulinka
tak sobie mysle ze moze wypłyneło cos dołem a później to juz łatwo może do góry powedrowac... miałam taką sytuacje włansnie cała piczka w spermie ale w ciąże nie zaszlam uffffffffff

Gość blondynaaaaa
bmblondyn skoro Ci w siusiaku strzyka na głupie teksty, to wątpie, żebyś miał tą dwójkę dzieci :) . No i pomijajac fakt, że wątpie, aby dorosły facet mający dwójkę dzieci siedział na w sumie damskim forum i wypisywał takie głupoty jak Ty to robisz :) . No troszkę bajeczne :) . Ale cóż zdaża się. A z dziecka się cieszę, bo to jakby nie patrzeć wielkie szczęście jest :) . Najgłupszą rzeczą by było teraz żałowac, bo czasu się nie cofnie... Nie wiem jak sobie poradzimy, ale jakoś to będzie :) . Do wszystkiego trzeba dorosnąć.

Napewno sobie poradzice najwaznjiesze ze macie siebie kochacie sie i wogole..a zreszta napewno sobie poradzicie

Gość blondynaaaaa
Tak tylko, że ja w tym roku mam maturę, mam nadzieję, że jakoś podołam :) . A mój chłopak pracuje, więc aż tak nie będziemy zależni od rodziców, ale pomoc napewno będzie potrzebna.

Eee dzidzus bedzie trzymal kciuki za mamusie aby zdala mature..kochana dzidzia to najwspanialszy dar od boga:)

Gość A tak w ogóle
Może założyłaś gumkę na lewą stronę? Wtedy podobno jest dużo mniejsza skuteczność

Gość blondynaaaaa
termin mam dopiero na sierpień, więc dzidziuś może w maju jedynie w brzuszku kciuki trzymać :) . co do założenia gumki na lewą stronę, nie wydaje mi się, aczkolwiek nie powiem było ciemno, a specem w zakładaniu nie jestem :) .

No dokladnie o tym mowie ze w brzuszku bedzie podpowiadal mamusi hihi:) to masz 19 lat?/ skoro piszesz maturke

Gość dsdfdfd
mała misia jak ty przesweeetasnie piszesz

bujaj sie

Gość oj oj jesteśmy 4 lata razem
i wiemy wszystko no:P ja mam 15 on 14 i chuj wam do tego:P a ten blondyn mi zazdraszcza że jestem w ciąży :D ta jasne :D:D:D:D:D:D:D:D tumany do książek :P

blondynaaaaaa, moja żona jest blondynką, ale nie jest tak głupia jak ty, na szczęście. Ma ten twój chłopak pecha, nie dość, że ruchał w kondomie, to tak jakby lizał cukierka przez szybę, i na dodatek zrobił dzieciaka........

Gość blondynaaaaa
tak mam skończone 19 lat, kończę technikum :) a Ty Misia ile masz lat?

Gość blondynaaaaa
bmblondyn proszę skończ się już tu udzielać, bo naprawdę do niczego Twoje durne wypowiedzi nie prowadzą. Sądząc po Twoich wypowiedziach na forum wnioskuję, że Twoim jedynym zajęciem jest ocenianie innych mimo tego, że ich nie znasz. A zresztą zajmij się sobą, bo już mam dosyć czytania Twoich dennych komentarzy.

ma 19 lat :D:D:D:D:D:D:D:D ty idiotka jakaś jesteś ,masz 19 lat i chcesz dziecko rodzić z czego żyjesz,masz gdzie mieszkać? zabezpieczenie na przyszłość dla dzieciaka masz? pracę masz?

Gość blondynaaaaa
To Ty jesteś idiotą. A Twoim zdaniem co jest lepsze? Usunięcie? Powaliło Cie do reszty? Dziwię się, że tacy ludzie jak ty jeszcze się na tym świecie znajdą. W jakich Ty czasach żyjesz? Znam przypadki w których o wiele młodsze dziewczyny rodziły dzieci i jakoś sobie dają radę. Więc zastanów sie co piszesz. A co do mojej sytuacji to jest o tyle dobra, że mój chłopak pracuje, ja też już konczę szkołę i mamy o tyle kochanych rodziców którzy są nam na początku w stanie pomóc.

możesz podać, jak nazywała się firma produkująca gumki? tak dla przestrogi dla innych ;) Stalingrad żyje : o

jasne rodzice :O nie dość że ciebie utrzymują to jeszcze obarczasz je za utrzymanie swoich dzieci:O no pięknie,masz faktycznie zdrowe podejście do życia ale ktoś klasę robotniczą też musi płodzić :D gówno wiesz o życiu,gówno wiesz bo nic nie widziałaś i nic nie przeżyłaś,myślisz ,że 19 lat to odpowiedni wiek bo dowód osobisty masz,gówno prawda,człowiek powinien decydować o potomstwie wtedy ,kiedy jest w stanie zapewnić mu przyszłość a ty jesteś dzieckiem ,który kolejnego matołka bez przyszłości stworzy i tyle:)

Gość hm hm hm hm hm..
Autorko, na pewno sobie poradzisz. Dziecko to nie koniec świata, raczej początek nowego etapu w życiu :). W sumie dobrze, że urodzisz już po maturze, z tym ci się udało.

Stalingrad oczywiście ,że nie ma usunąć,niech będzie mamusią:) tylko niech świadomie do macierzyństwa podejdzie;) nie ,że mamusia i tatuś będą utrzymywać :) skoro decyduje się na stworzenie nowego życia to od początku do końca niech bierze czy biorą za to odpowiedzialność,wiadomo,że rodzice pomogą ale niech na to nie liczą,każda pomoc ze strony rodziców niech będzie traktowana jako wygrana a nie powinność czy mus:)

Gość wredna wanda
Jak już pisałam do poprzednich matolow.to żadne zabezpieczcie nie działa na sto procent.Ten chujoza od dwojki dzieci dorosłych to żal mi twoich dzieci ojciec prymitywny matka pewnie taka sama co.po bladynie jezdzisz dziecko to fakt ale nie ona pierwsza ostatnia Trzymaj się mała i dużo zdrowka dla ciebie i dziecka a frajerow zlewaj

Gość padłam
Tylko nie rozumiem jak mogło dojść do zapłodnienia.. \Jesteś wiatropylna;)