Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avatarr.

Dziewczyny skoro się puszczacie po miesiącu to jaka motywacja sie z wami żenić?

Polecane posty

Boze,ale masz problem.Co cie tu niby zastanawia?to idnywidualna sprawa czy da po tygodniu czy po roku.kazdy ma potrzeby,dziewczyny tez.

Gość porzadni faceci
ja bym w zyciu nie chcial takiej co z kims poszla po 2 tygodniach

Gość Avatarr.
Myszka92 - a masz duże potrzeby?

Gość paQulinka
to jaki jest najlepszy wg. Ciebie czas? ja dałam swojemu po jakis 4-5 mies czyli co kwalifikuje sie na nie dzifke?? :D

ciebie to nie powinno interesowac.moje potrzeby to moja sprawa.a bronie tu wszystkich dziewczyn,bo nie zasluguja na takie traktowanie

"ja bym w zyciu nie chcial takiej co z kims poszla po 2 tygodniach" Z wyjątkiem tej, która poszłaby z Tobą po 2 tygodniach, co? :D

Do autora, jestes typowym chrzescijanskim polskim bucem !!!! Niektore dziewczyny uprawiaja sex po jednej rance bo sie w sobie ludzie zakochuja, ablo nawet po miesiacy i co z tego??? ehhh, chca zeby mezczyzni byli szszesliwi bo ich kochaja , wy polacy jestescie na co popierdoleni zeby to zrozumiec. nie chodzi o puszczalstwo. zalezy od obsoby, ja nie uwazam sexu bez milosci, ale znam rozne sytuacje ze juz kochaja sie po miesiacy bo kochaja partnerow. idzcie sie powiesci kutafony polskie meskie sciery, katolickie chuje wezcie wypierdalac w las kurwa !

Gość Kutwa co za tłuki są wśród nas
Facet jaki ty masz problem bo nie rozumiem? Dziewczyny gwałcą cię po miesiącu znajomości czy co? Bo jeżeli godzisz się iść z nimi do łóżka to siebie określ takimi epitetami jakie serwujesz tym dziewczynom.

Gość Avatarr.
Girl_UKk - katolicki buc? ale ślubik w białej sukni to ci sie marzy, co? nie ma to jak hipokryzja!

Gość autorka_tamtego_oto-topiku
ale sam bys chetnie wziął po miesiacu oczywiscie bezzobiwiazan :o durny hipokoryta

Gość Avatarr.
a własnie że nie

Gość Avatarr.
niechetnie

to czego ty oczekujesz? moze jeszcze ma czekac do slubu,a po slubie na misjonarza? nie bierze sie kota w worku!

hehehe mezczyzni ;)zagrozeni sie czujecie?

Gość Kutwa co za tłuki są wśród nas
Hipokrytą to jest autor tematu, sam pewnie korzysta ale dziewczynom nic nie wolno, ot taka podwójna moralność. A tak na serio to marna prowokacja, takich buców raczej na świecie nie ma:)

Gość Avatarr.
ze niby czego?

tez nie pochwalam kurwstwa, zdrad i puszczania sie ale.. nie badzmy smieszni :o jesli jakas dziewczyna idzie do łozka po tygodniu, miesiacu blablabla to sama raczej nie idzie :o ją mozna nazwac puszczalska jego puszczalskim albo po prostu dac sobie spokoj bo to ich sprawa ale nie mowmy ze to wina dziewczyn :o siła nikogo sie nie zaciagnie( chyba ze gwalt ale na to sa juz paragrafy)

Gość jak ktos jest prawiczkiem
to szuka dziewicy

ja nie znam zadnej dziewczyny ktora poszla z kims do lozka po tygodniu czy dwoch...avatar ty masz albo powazne kompleksy,albo juz nie wiem... jedyne wyjscie dla ciebie-IDZ DO KLASZTORU

Gość Avatarr.
ich sprawa ale co taka dziewczyna soba reprezentuje skoro miało ja np. 20 facetów, i w wieku 28 lat nagle chce meza i dzieci co to kurwa ma byc na co ona liczy?