Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avatarr.

Dziewczyny skoro się puszczacie po miesiącu to jaka motywacja sie z wami żenić?

Polecane posty

no to chujowo co nie zmienia faktu że bym nie chciał takiej, bo PAMIĘTASZ o nim i zawsze bedziesz

Gość Karolinka spod Lublinka
To mnie pocieszyłes:( Ja sobie po prostu nie wyobrazam nawet całowac kogos bez miłości. Ale uwierz ze wolałabym inaczej. Bo taki charakter po prostu męczy:(

Nie ale to znaczy ze kobieta musi miec wiecej niz jednego faceta na koncie?

To facet tez.

A ty spełniasz?:)He he prawo widze nierówne dla każdego

nie wydaje mi sie zeby facet dlugo wytrzymal bez seksu.rzadki kiedy sa prawiczkami powyzej 20 roku zycia.

Gość Avatarr.
piszcie

Gość podbijam_
.......

Gość Joasiennnkaaaaa...
no i co msliliscie?lepiej puszczac sie z pierwszym lepszym ktory wpadnie w oko czy byc wierna i cierpliwie czekac az zdradzi z pierwsza lepsza malolatka chetna na kazdego byle mial w rozporku?Jak myslicie dziewczyny?temat godzien uwagi

Gość Odpowiedź jest oczywista
Amaleta GZ drugiej strony gdybym miala rok czekac az sie przespie z ukochanym, to przez ten rok albo zaczelabym z frustracji rzucac naczyniami o sciane i wyzywac sie na wszystkich wokol- i po co.. To znaczy, że masz wielkie proglemy emocjonalne z agresją i kwalifikujesz się jedynie do leczenia zamkniętego w białym kaftanie. :-D Jak nie potrafisz wytrzymać, to rozum jest Ci do niczego w życiu niepotrzebny, wyrzuc go podczas najbliższego przechodzenia obok śmietnika.

Amaleta "Uhm a co ma kontrola popędów do swiadomej decyzji o zaspokajaniu swoich potrzeb seksulanych z partnerem z ktorym jest sie w zwiazku?" A gdzie Ty w swojej poprzedniej wypowiedzi widzisz ŚWIADOME zachowanie w przypadku czekania rok na seks?

anna_wanna to tak jak z sikaniem na przystanku można odczekać trochę z sexem Otóz to. Nie jesteśmy zwierzętami i od tego jeszcze nikt nie umarł. Ja też jestem dziewicą (choć okazji mi nie brakuje, bo wciąż się obok mnie kręcą jacyś stający na głowie, by zaciągnąć mnie do łóżka, bawidamkowie), bo nie spotkałam jak dotąd mężczyzny, który odwzajemniałby moje uczucia, a już dawno skończyłam 18 lat i żyję. W dodatku mam się całkiem dobrze. I śmieszą mnie przeokrutnie te Wasze wypowiedzi, zarówno kobiet, jak i mężczyzn, ze nie mogliście wytrzymać. :-D Oj jacy Wy biedni, bidule...

Avatarr. dziewczyny nie macie poczucia że temu pierwszemu oddałyście coś najcenniejszego, nie chciałyście żeby to był pierwszy i ostatni? Te porządne chciałyby. Ale skoro same pochopnie z kimś do łóżka nie pójdą, to nie chcą też faceta przechodzonego. Jak chcecie dziewicy, to sami też się szanujcie, bo tak to jesteście hipokrytami: kobieta ma się szanować, a Wy będziecie się puszczać na prawo i lewo. Ja takiego faceta nie chcę. Skoro wymagam od siebie i rezygnuję z okazji, nieraz bardzo przystojnych i kuszących "kąsków" (w końcu każdy ma swoje potrzeby, nawet my), to będziemy wymagać też od Was.

porzadnym kobietom przygodny seks sie nie zdarza. Dokładnie tak. Porządnym kobietom i porządnym mężczyznom.

Mystery_ gdybym nie spełniał to bym nie wymagał tego No nareszcie choć jeden mężczyzna, który nie jest hipokrytą. O ile oczywiscie piszesz prawdę.