Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gryzzelda

a ja bym chciala nowe auto

Polecane posty

A ja czapkę, która będzie mi pasować. Prawie tak możliwe jak nowe auto...:)

Gość ja też bym chciała
może ludzie dobrej woli na kefe nam pomogą na nie nazbierać?;)

Ooo, dobry pomysł, chcę czapkę i auto w tym samym kolorze, np niebieskim.

Ale nowe, ze z salonu, czy nowe w innym sensie?? :D bo te 2 to nawet po 500zl hasaja :D

auto nie musi byc nowe z salonu, ale powinno byc mlodsze niz 10 lat :P pojemnosc powinno miec odpowiednia, zeby bylo w co depnac. No i diesel, bo teraz to ja na benzynie bankrutuje. Dobrze, ze sie przeprowadzam blizej roboty :P

depnac zreguly zawsze jest w co, gorzej ze nie ma gdzie :) nie no fela pewnie ze autko latwiej kupic niz czape :D

Gość ja też bym chciała
Kurcze, ja tez mam jakąś dziwną głowe, albo nie wiem o co chodzi, nigdy nie mogłam czapki kupić, to kupowałam płaszcze z kapturem;) A w tym roku mam mi czapke udziergała;) Od dziecka mi tak czapka nie pasowała hi hi. A co do autka, to chyba na wiosne sie uda:)

Ja sobie kupialam w dollar store za przyslowiowego dolara, uszatke niebieska we wzory Skandynawskie. Ze zwisajacymi ponponami:-P Ale gdzie mi ona potrzebna jak u mnie dzis plus 18;-/ Ale samochod hmmmm moze nie nowy ale przydlaby sie naprawa mojej obecnej staruszki' Snow white' (tak ma na imie moja Elantra:-P ) bo swiatelko 'check engine' swieci sie juz od 3 miesiecy... A tak wogole to ja chce bilet do europy na swieta, w ramach 'laczenia rodzin' wezcie zasponsorujcie co???