Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poterrrra

Agencja dla kobiet ...znajde?

Polecane posty

Gość poterrrra

Witam . Chciałabym sie zapytać czy w Szczecinie znacie agencje dla Pań ? Gdzie można byłoby się wybrać rozluźnić ? Ewentualnie agencje gdzie można przyjść porozmawiać :) z kobietą ? Pytanie jak najbardziej poważne więc licze na wsparcie bo na necie trudno znależć rozrywki dla kobiet. Podsumowując mile widziany facet jak i kobieta . Dzięki za chwile uwagi i licze na podpowiedź

Gość poterrrra
To szukaj dalej a ja szukam na poważnie ..więc wonnnn bez odpowiedzi

Gość poterrrra
Prymitywem nie jestem więc daruj sobie panienko nie w temacie Wole agencje bo to pewniejsze o każdej porze dnia i nocy a nie mam na myśli chłoptasia na telefon. Chce iść usiąść drinia wypić ,poczarować nie koniecznie ....oddać się . Krótko potrzezbuje namiary na facetów by się zabawić nie tylko fizycznie bo nie musi do tego dojść ale psychicznie zatrzasnąć drzwi i być tam gdzie chce :) No ale Szczecin chyba ubogi jak się rozglądam :(

ul. Mazowiecka 14, tel. (91) 434 06 62 ze Szczecina też 999 poproś o pavulon - totalnie rozluźnia

Gość pawelwroc3@wp.pl
Nie rozumiem Was... Dziewczyna zadała pytanie więc nie komentujcie, tylko odpowiedzcie.... a jeśli nie wiecie, to nie piszcie.....

Gość heeeehaaaaju
hejaski, na drodze wylotowej ze szczecina przy drodze widzialam murzyna we krzakach mial tabliczke z napisem " dobra mudzyn z afryka dac rozkosza" - jego czarna pala i niewatliwy malpi intelekt dadza upust twoim pragnieniom

Gość poterrrra
Echhh taka z wami gadka pewnie jakby facet napisał to by był sznurek propozycji. Ja zapytałam serio chyba to nie temat tabu.