Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grerreerter

od stycznia chcialam sie zwolnic a pracodawca

Polecane posty

Gość w zyciu bym sie na takie
"gdyby ktos chcial sie mnei pozbyc bez klopotow, nie napisalby tak dobrej opinii o mnie jako pracowniku." - buahahaha :D nie dosc ze chrzanisz glupoty to twoja naiwnosc powala :O jak pracodawca chce sie pozbyc pracownika tak zeby nie robil mu potem problemow (np. nie zadzwonil do pipu z donosikiem), to nawet i opinie napisze dobra ;) hehe :D u mnie kiedys lasce, ktora powinna wyleciec z dyscyplinarka dali porozumienie stron, bo nie chcieli sie z g.o.w.n.e.m wozic po sadach.

Gość grerreerter
no to wlasnei w takich okolicznosciach, ze skonczylam studia zwiazane z zupelnie innym zakresem i szef poszedl mi na reke zebym dostala kuroniowke. co potwiwerdza opinia

Gość grerreerter
ehhh.. macie racje niepotrzebnie tu napisalam. szczegolnie, ze chce pracowac w zupelnie innym zawodzie :) wy sie najlepiej znacie :) ciekawa jestem ile razy zmienialiscie prace, bo ja od 18 pracuje w jednym miejscu

odwazna jestes i masz racje tutaj ludzie lecza swoje aspiracje i sie wymadrzaj zycie to jest zycie a tutaj to nkt tak naprawde njie siedzie w niczyjej skórze

Gość Boże widzisz to
pytałas o opinie, to ci ja dajemy. Po co pytasz jak sama wiesz najlepiej i nic do siebie nie przyjmujesz?

Gość Hmm, skoro od 18 lat pracowała
w jednej firmie tzn. że w ostatnim czasie raczej pracy nie szukałaś? co za tym idzie nie masz bladego pojęcia na co patrzy potencjalny pracodawca, poza rekrutacją w Twojej firmie, a to chyba nie jest wymierne? :O porzeczka- nie używaj, proszę, słów których znaczenia nie rozumiesz :O Jak można leczyć aspiracje?

Gość Boże widzisz to
KAZDY praiwe ci pisze, ze opinia NIC nie potwierdza

Gość Boże widzisz to
tym gorzej, że tyle lat. Wieloletniego, dobregopracownika sie nie zwalnia ot tak. A opinie sie wydaje, bo wlasnie pracowal wiele lat i nikt mu nie chce robic po góre

Sami napiszcie wy od przeprowadzania rekrutacji zatrudnicie takiego pracownika juz z góry pewnei załozycie ze skoro siedział 18 lat w tej samej pracy wiec innej nie szukał wiec jużto co bedzie meic napisane w świadectwie rpacy pójdzie na plan dalszy wiec suma sumarum no moze sie myle bo pochodze z regionu gdzie tzw procesy rekrutacyjne nie maja miejsca a odbywa sie to raczej na zasadzie ktos przynosi cv, które przewaznie londuje w segregatorze nim obejrzy go prezes;-)