Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia35

to już za tydzień...

Polecane posty

Gość kinia35

kompletnie nie czuje że to już Święta.Moze przez to ze mam ostatnio zapierdziel w pracy? ale na szczęście we wtorek sie stamtąd zwalniam w końcu!!! czy wy macie już wszystko ogarnięte? prezenty dla rodziny, porządki...

Szczerze nawet mi sie nie chce tych świąt , magie czuję jedynie w Wigilię ale i tak rano bede musiała iść do pracy. :O W pierwszy dzien lenistwo, a drugi to juz w ogóle porażka bo bedzie ciśnienie, ze trzeba w poniedziałek iśc do roboty:O

no wiec: - mam liste zakupow - czekam na grafik na przyszly tydzien zeby to jakos poukladac (nadal nie ma:() - nie mam nic przygotowane poza choinka - mialam jutro kupowc prezenty ale musze isc na impreze bozonarodzeniowa do pracy :( - w niedziele pracuje od rana - nie moge sie dopchac do karpi.... chyba nie zdarze!! :(

Gość coralick najważniejsze że dasz
radę zostać na kafeterii w tym całym kotle :classic_cool:

ha ha ha... no coz... kafe to nie moje codzienne zycie.... wiec z tym akurat nie bede miala problemu. Milo jednak, ze sie tak mn interesujesz ze prowadzisz na moj temat statystyki?? czyzby to jakas miiiilloooooosc?? kotku???

Gość kinia35
eh ta praca :O jak to jeszcze nie macie grafiku na przyszły tydzień? zwariowali chyba, nie dość że powinien być conajwyzej tydzień wcześniej to jeszcze są to Świeta i każdy chce sobie zaplanować... u mnie to samo w pracy,nigdynic nie wiadomo, dlatego mam już dość i ide stamtąd,na szczęście znalazłam coś lepszego... a co do prezentów to u mnie w tym roku bez szaleństw, ale chciałam kupić jakieś drobiazgi co zrobie pewnie w czwartek przed Wigilią :O

grafik jest, ale w kompie u menagera. pokazal mi tylko ze nie pracuje 24,25 i 26 ale co z dniami przeeeeed!!????

Gość a nooooooooooooo
jajuz mam choinke ubraną i prezenty kupione, pochowane ale tez jakos nie czuje swiat, pewnie dlategpo ze mam tyle nauki ze nie wiem czy sie wyrobie ehhhhhhhhh:(:(

Gość niezalogowana furgonetka
a ja od srody aż do 3 mam urlop;P

Gość kinia35
o właśnie, choinka :P nie wiem kiedy ubierać ale chyba jakoś przed Wigilią, my zawsze mamy prawdziwą więc im później ubierzemy tym później opadnie :D

ja też nie czuje, a szkoda bo jak bylam młodsza było fajnie a teraz...

Gość kinia35
ja zawsze uwielbiałam świeta i kolęd słuchałam już w październiku jak byłam mała :P teraz też lubie bo mam wspaniałą rodzine, ale dostrzegam też problemy w tym wszystkim..i nie jest już tak magicznie jak za czasów małolata ;) chociaż i tak dla mnie to wyjatkowy czas