Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana kobiecością

Chciałabym spróbowac seksu kobietą

Polecane posty

Otóż jak napisałam w temacie, moim marzeniem jest seks z kobietą, w pełnym znaczeniu tego słowa. Pieścić się długo i namiętnie we dwie. Nawet filmy xxx z dwoma kobietami podobają mi się bardziej niż mężczyzny z kobietą. Nie oznacza to że jestem lesbijką, jestem w normalnym, moim zdaniem udanym związku. Czy to normalne ? Gdzie znalezc taką dziewczynę?

ponoć 80% ludzi ma mniejsze lub większe skłonności Bi. na portalach randkowych znajdziesz nie jedną lesbijkę/biseksualistkę a facet się ucieszy jak mu sprowadzisz drugą do łóżka ;)

ale kiedy wlasnie ja nie chce "publiczności", chce byc sama z nią :(

ale boje sie o tym powiedziec partnerowi, nie wiem co sobie o mnnie pomyśli

lepiej pogadaj z partnerem bo jak się o tym dowie to możesz stracić jego zaufanie co może się przyczynić do rozpadu związku

Gość jestem kobietą bi
a skąd jestes?

z lubelskiego

chce z nim pogadac ale nie wiem jak zaczac temat, nie chce zeby pomyslal ze juz mi sie nie podoba i go nie kocham :(

Levviatan - skąd tyle wiesz po portalach randkowych?:D Też szukałeś jakiejś słodkiej Bi? Autorko - czy pójdziesz do łóżka z facetem, czy z kobietą - wciąż jest to jedna i ta sama zdrada twojego partnera.

Gość jestem kobietą bi
Porozmawiaj z nim. Mój partner np. wie że kocham kobiety i powiedział mi że nie miałby nic przeciwko jeśli chcę mieć jakąś panią :)

ale ja nie mam najmniejszej ochoty zdradzac swojego partnera, chodzi o to ze nie chce go urazic. dyrektore na pytania ponizej pewnego poziomu wypowiedzi nie udzielam informacji 🖐️

jestem kobietą bi czy mozesz mi podpowiedziec jak poprowadzic rozmowe aby go nie skrzywdzic? nawet nie wiem jak zaczac temat, to dla mnie troche krepujące

jak na razie nie szukam żadnej "koleżnki", nie chce robić czegokolwiek za plecami mojego partnera dyrektore czy to jakaś propozycja związana ze spełnieniem moich fantazji ?

Gość jestem kobietą bi
Autorko trudno mi doradzić jak mogłabyś zacząć i poprowadzić taką rozmowę. W moim przypadku było tak, że od początku nie ukrywałam swoich skłonności. Byłam kiedyś w związku z kobietą i powiedziałam o tym mojemu partnerowi. Okazał się tolerancyjny i wyrozumiały i nie miał z tym nigdy problemu. Nie wiemy jakie podejście ma do tego twój chłopak.

jestem kobietą bi raczej nie ma zbytnio konserwatywnych poglądów ale pomimo tego boję sie że to zepsuje nasz związek, a mi za bardzo na nim zależy. Zwlaszcza ze ja chce to zrobic sam na sam z kobietą. Boję się że uzna to później za powód do jego zdrady

dyrektore myśle że i tak masz przepełnioną skoro masz w stopce swój e-mail 🖐️ skad jestes?

Gość kaloe,la
do autorki: jesteś kolejnym, zaburzonym seksualnie ścierwem.

a nie jesteś zapasioną lochą? hehe dobre :D:D:D:D dyrektore to jednak kobieta :P

Gość jestem kobietą bi
Faktycznie może uznać to za zdradę. Podejrzewam, że może by i się zgodził, gdybyś pozwoliła mu być obserwatorem. Ale rozumiem że tego nie chcesz. Ja też bym nie chciała, żeby mój partner patrzył, gdybym była z jakąś kobietą. Nie wiem, spróbuj może tak delikatnie go naprowadzić. Jeśli oglądacie razem jakieś filmy erotyczne to zapytaj go wtedy co myśli o dwóch kobietach w łóżku jeśli taka scena akurat będzie. A potem np. spytaj co by myślał, gdybyś ty tak chciała zrobić. Po prostu tak teoretycznie, żeby sprawdzić jakie miałby zdanie, a jeśli okazałoby się że byłoby ok z jego strony to wtedy mogłabyś się przyznać, że myślisz o tym poważnie.

kaloe,la wypraszam sobie, moje seksualne fascynacje nie powinny Cie interesować

Gość kaloe,la
Boze, ludzie, kto Was wychowywal, ze macie takie spaczone podejscie do seksu. Leczcie sie...

Gość kaloe,la
jak to nie powinny? :o Przeciez piszesz o tym na Forum, zaburzona seksualnie dziwko...

jestem kobietą bi tez o tym myslalam. Mysle ze nie mialby nic przeciwko gdyby mogl popatrzec, ale ja tego nie chcę. Wiem że jest to trochę egoistyczne z mojej strony ale nie moglabym sie skupic na przyjemnosci wiedzac ze on mnie obserwuje. Z czasem napewno bym mu pozwolila o ile potencjalna partnerka nie mialaby nic przeciwko, nawet pozwolilabym sie dolaczyc. Ale czasem wyznaję politykę małych kroków, miedzy innymi w tej kwestii.

Gość kaloe,la
dyrektore: jak tam twoj angielski? :D Lepiej troszke? :) Walisz byk za bykiem,a uwazasz,ze rozumy pozjadalas. Musisz miec bardzo niskie poczucie swojej wartosci. :)

kaloe,la no cóż, każdy ma inne potrzeby i wyrobione zdanie w niektórych tematach, ale po co ta zlość i obelgi ?

Gość dyrektore zaliczyłeś już
dzisiaj pierwsze lizanie doopska Ostrej? :classic_cool:

Gość kaloe,la
dyrektore: ptasi mozg to masz Ty masz. :) Jestem anglista i juz dawno ocenilam Twoje "pomaganie". Wracajac do tematu, autorko, masz dzieci?