Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czywczy

czego nie lubicie w swiętach???

Polecane posty

Gość Mlody BB
Zajebisty wypoczenk w samolocie na krzeselku 1x 1 w tanich liniach lotniczych...zazdroscimy.

Gość czywczy
oblubienica to moze razem z nimi wyglaszaj te madrosci :D

Gość lalka petronelka
mlody BB ale potem mam caly tydzien lezakowania i masazy ja Wam nie zazdroszcze obzerania sie przy stole w sztywnej atmosferze :)

Gość DGFDS
lalka petronelka ja nie lubie swiat w rodzinie , bardzo po katolicku, sniegu i zimy mam dosc jak rowniez gadania ksiedza bo na msze "trzeba" isc w kazde swieto dlatego uciekam na ten okres do cieplych krajow, w tym roku do Tunezji, kiedy inni beda spozywac wieczerze ja bede w samolocie popijala winko i a potem wysiade w 20 stopniach i tak przez tydzien czesc MARZĘ O TYM,ILE TAKA PRZYJEMNOŚC KOSZTUJE?

Gość Mlody BB
Lalka petronelka a winka sie nie napijesz bo bedzie szkoda ci wydac 20 zl za lamka ...... :D

Gość niezalogowana furgonetka
A JA NIE SIEDZE NA CODZIEN Z RODZINA, bo widze ich rzako, a poza tyum zawsez robimy je z dziadkami i siostra taty, jest troche dziwnie, bo tez nie luie skąłdac żtczen, i tych całych przygotowań ale potem jest fajnie, spokój, dużo jedzenia czas dla znajomych, drinkowanie...

Gość lalka petronelka
DGFDS ok 2500 zl bo swieta to tam pelen sezon, pelno europejczykow ucieka z domow zeby nie przyzywac bozonarodzeniowej nagonki Mlody BB juz nie wiesz co wymyslic widze, a i tak mi zazdroscisz.:)

Gość lalka petronelka
all included oczywiscie

Gość zimno mi w łapy
ja nie lubie tego, że się kończą, że trzeba się dzielić opłatkiem i iść do kościoła

Ludzie - co wy na mnie naskakujecie? Jeden dzień można posiedzieć, ale trzy z rzędu? I owszem, jestem odludkiem, taką mam naturę i święta mnie męczą. Jestem nierodzinna i tyle. Wygłaszać z nimi mądrości nie mogę, bo gdybym powiedziała, że trwa jest zielona, to wg mojej teściowej nie mam racji:D

Gość the_evil
Nie znoszę tego uśmiechania sie na siłę jak cioteczki krytykują moje "chude pęciny". A tak serio nie lubie tego ze po długim niewidzeniu sie z rodzina zamiast sie cieszyć ze spotkania to wszyscy narzekają na siebie lub innych. Chociaż raz w roku mogli by siebie to podarować i powychwalac to co im sie dobrego przez rok przytrafiło. --------------------------------------------- http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-75851

Oblubienica - Twoja mama identycznie jak moja :D czasem mam wrazenie ze zabralaby mi talerz do mycia zanim zjem :D kiedys przy stole zagadalam sie z siostrą i nawet nie zauważyłyśmy kiedy zdążyła wszystko pozmiatać :O Poczułyśmy sie jakby nas wypraszała ;p

Gość Mlody BB
Ale czego mam ci zazroscic wakacji w tunezji?? prosze cie... gdybys leciala na karaiby , do mexyku to tak ale tunezja??

szukam ostrą, dyrektore i dresiaża, czy wie ktoś gdzie te myszojady? bo chcę ich zaprosić na mój top

Gość lalka petronelka
Mlody BB Karaiby lub Malediwy to na dluzszy urlop w marcu:) Ty pewnie wolisz sobie siedziec w minus 20 stopni zagrzebany w sniegu i plugiem do kosciola na pasterke w zatloczonym kosciele gdzie od ludzi jedzie alkoholem, a potem obzerac sie i psuc sobie watrobe "wspanialymi" polskimi daniami swiatecznymi.... ja tam wole Tunezje:)

Mnie w ogóle wkurwia wieczne dostosowywanie się. Niech się w końcu ktoś do mnie dostosuje. I tak, wolę poczytać książkę, niż posiedzieć z rodziną. Tak już mam:(

Gość lalka petronelka
Oblubienica rozumiem Cie, mam tak samo i to zmienilam. Wiesz jaka satysfakcja? Dlatego nie jade do rodziny mojego faceta, jego siostra urodzila niedawno i on dostal "nakaz" spedzenia swiat w rodzinie w towarzystwie nowego siostrzenca, a ja powiedzialam "a fige" mnie nikt nie bedzie nic kazal. i sobie jade z psiapsiola:)

Gość czywczy!
o jebane no to wypierdalaj do tej tunezji i nie wracaj :o 🖐️

Gość lalka petronelka
czywczy! widze, ze nastepny zazdrosny:)

Gość jenk
W tej Tunezji o tej porze to z pogodą szału nie będzie ale zawsze to coś .Acha -nawet nie potrafisz napisać poprawnie all......tylko tyle ,że wiesz ,iż żarcie i drinki w cenie.Wesołych Swiąt

Ogólnie lubię święta ale te wyjątkowo będą dla mnie niezręczne i sztuczne:O Będę siedziała przy jednym stole z osobami, których wręcz nie trawię i nie mogę na nie patrzeć a co dopiero składać im życzenia:O Czyli najbardziej wkurwia mnie sztuczna atmosfera. W normalny dzień obrabiają dupy i życzą jak najgorzej a przy kolacji wigilijnej ciu ciu ciu:O Najbardziej mnie będzie wkurwiać ciotka mojego faceta, która będzie zgrywała kochaną i przeszczęsliwą rodzinkę ze swoim mężem. Jak zwykle będzie go ściskać i całować i spoglądać czy ja z moim facetem to widzimy i jej zazdrościmy:D głupia z niej szmata jak chuj:D

Niestety, ja jestem jedynaczką i muszę wysłuchiwać o problemach z ciśnieniem tętniczym mojego taty:o Jak coś jest nie po ich myśli, zaraz mnie szantażują, że tata tak się źle poczuł, że prawie tu było pogotowie u niego:o Ech:(

Też uważam, ze jestem nierodzinna, nie lubie takiego siedzenia przy stole i pieprzenia "a czemu nie jesz?" Naszczescie nie będę musiała jechac do moich przyszłych teściów i udawać ą ę. A w domu to będe sobie mogła robić co chce:D

Pase- ja też nie jestem rodzinna. Lubię posiedzieć w spokoju i nawet pooglądać tą głupią telewizję niż siedzieć przy stole z kimś kogo nienawidzę i robić dobrą minę do złej gry

Gość lalka petronelka
jenk nie mam czasu na wyjazd gdzies dalej, w zeszlym roku bylam w Tajlandii ale mialam dwa tyg urlopu, Tunezja to dobre miejsce bo nie daleko a jednak to slonce i 20 stopni gwarantowane... i co z tego ze nie potrafie napisac all incl poprawnie, skoro tam jade:)

Gość czywczy!
jak juz to zazdrosna i g. mnie twoja tunezja. nie zwracalam od poczatku topa nawet na ciebie uwagi, dopiero jak napisalas jak to my bedziemy miec przejebane. a ty jakbys nie wiadomo gdzie miala leciec. a z tego co przynajmniej mnie wiadomo zima w polsce trwa dluzej niz tydzien czasu wiec i ty lizniesz sobie tego - 20 jak nie -30 i ja akurat nie mam popierdolonej rodziny zebym musiala od nich uciekac i swieta lubie.

A najchętniej to bym całe te święta poopierdalała się w dresie:D