Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czywczy

czego nie lubicie w swiętach???

Polecane posty

Gość czywczy!
2 tyg urlopu? heheheh to ja mam w lutym 2 tyg ferii i jade na narty a wakacji to mam 3 miesiace, gdzie ty musisz zapierdzielac do roboty :D ojjj masz mi czego zazdroscic :)

Nie wiem tylko, dlaczego ją atakujecie?:o Co złego w tym, że ktoś nie lubi swojej rodziny, świąt i wyjeżdża za granicę na ten czas?

Gość lalka petronelka
czywczy! to masz szczescie ze lubisz swieta, wiekszosc tu osob raczej nie lubi, zreszta taki jest temat topu, ktory sama zalozylas

Gość lalka petronelka
czywczy! zycze Ci zebys po studiach znalazla taka dobra prace jak ja, ze zarobki beda Ci pozwalaly na wyjazdy :)

Gość czywczy!
oblubienica to przeczytaj najpierw co ona do nas napisala.. miedzy innymi o tobie tez. a temat topa jest czego nie lubicie w swietach, a nie "dlaczego nie lubisz swiat" ja swieta lubie ale jak juz napisalam.. wkurza mnie to ze wszystko jest pozamykane. :o

Gość lalka petronelka
akurat bardzo dobrze rozumiem Oblubienice i na pewno nie pisalam nic zlego o nikim:)

Więc piszę - ja w świętach nie lubię tego, że muszę je spędzić W CAŁOŚCI z rodziną, która mnie męczy i nudzi.

Gość lalka petronelka
po wypowiedziach widze jednak, ze te swieta nie sa wcale takie zle...:) mnie co sie najbardziej nie podoba to ta nagonka na kupowanie prezentow, komercha wszedzie, a ksiadz z ambony tez grzmi o wieksze pieniadze bo swieta i "biedne ludzie" sie zadluzaja na to wszystko...

Gość L.H.O.O.Q
lubie wszystko, poza dzieleniem się opłatkiem i mrozem. nawet pozamykane sklepy i kevin sam w domu mi nie przeszkadzają. :)