Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki dziwny

Czy to wina mojego charakteru czy wyglądu?

Polecane posty

Gość xcdfvc
uspokoic sie tam wyzej. chyba zazcynaczyla, ze nie chodzi mi o chama? czmeu niektorzy maja tak ograniczony horyznot myslowy i widza tylko czarne i biale?

bądź cierpliwy wtedy nagroda Cię nie ominie :D właściwie to wszystko co mogę powiedzieć, w sumie za mało danych mam żeby powiedzieć w czym leży problem :) z tego jednak wynika że jesteś miły.. za miły...? naprawdę, czasem mam wrażenie że na tym świecie być za miłym o też jest problem, i ludzie wcale takich ludzi nie lubią...

Gość xcdfvc
ale nie doczytaliscie, czy co? nie widzicie, ze chlopaka ewidentnie wykorzystuja?ludzie pewnie go i lubia, a co jakas bardziej uczuciowa osoba mysli sobie ze to fajny, pomocny chlopak, ale pewnie tyle o nim mysli. to nie jest nic zlego, ze jest dobry, ja uwielbima dobrych ludzi, bo sama taka jestem, mam nadzieje;) jedyne co moge powiedziec, to, ze zwracam uwage na facetow, ktorzy widac ze sa sympatyczni, z inteligentni, z poczuciem humoru, otwarci w miare, sa soba, a zdruhiej strony sa normalni, a nie typu jacykowa, czy innego. nie przejmuj sie, badz soba, nie badz desperatem, na pewno kogos ujmiesz swoim sposobem bycia, ale nie uwazaj, ze bycie dobrym WSZYSTKO zalatwi i, to, ze jestes dobry, ludzie beda Cie uwielbiali, rozumiesz? boto tylko skladowa-duza czesc-ale jednak tylko skladowa calego charakteru.