Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki dziwny

Czy to wina mojego charakteru czy wyglądu?

Polecane posty

Gość Taki dziwny

Mam 23 lata.Wygląd chyba normaln, bo różne są opinie. Ludzie uważają mnie za bardzo inteligentnego człowieka co mnie trochę dziwi, że aż tak to podkreślają. Jestem miły dla ludzi naktórych mi zależy, bardzo miły. Niektórzy mówią że bardzo dojżały, staram się robić wszystko abym ja i inni nie popełniali błędów których można żałować. Pomagamle mogę, nawet na tym trochę tracąc. Trochę zamknięty w sobie, ale chyba dużo ludzi tak ma. I problem jest w tym, żecałe życie jestem samotny. Nigdy żadnej dziewczyny, nawet nie pocałowałem żadnej. Gdzie może być problem? W tym, że jestem zbyt miły i ludzie to wykorzystują czy w wyglądzie? Może coś innego? Dziekuję za odpowiedzi.

Gość Taki dziwny
Czy może zniechęcać dziewczyny to, że mam małą nadwagę i jak idę to trzęsie się ziemia? Proszę o poważne odpowiedzi. :classic_cool:

Gość Mała misia:)
Napewno nie chodzi tu o twoj wyglad:) wydaje mi sie ze jestes bardzo niesmialy i tu jest ten problem

Gość Taki dziwny
No nie wiem. Wydaje mi się, że jestem całkiem śmiały. Ostatnio w supermarkecie wlazłem do lady chłodniczej, przykryłem się wędlinami i wystawiłem kutasa licząc, że jakaś miła gospodyni domowa, spragniona kaszanki bądź wiejskiej, złapie za moją podstępną glistę i doprowadzi mnie na szczyty promocji :classic_cool:

Gość Taki dziwny
Jakaś ściera podszywa sie pode mnie i myśli że jest śmieszny.

hahhahhahhahah :--), ale podszyw jest niezły

Gość Taki dziwny
A to przecież ja jestem ten śmieszny :D No dobra... jestem żałosny, ale wzbudzam salwy śmiechów wśród znajomych gdy zadaję im pytania o moje prawictwo. Nieskromnie dodam, że nawet babcia ostatnio parsknęła śmiechem a dziadzia chichotał tak bezwstydnie (zasłaniając się nieudolnie rozgotowanym brokułem), że zacząłem poważnie myśleć nad zmianą zawodu i zostaniu komikiem. Co o tym myślicie? :classic_cool:

Gość o pierdakszyn
Ale podszywy są uczciwe, zostawiają :classic_cool: na końcu.

Gość Yesster3
Mi od razu nasuwa się myśl że po prostu jesteś nieśmiały lub niezbyt przystojny. Nie widzę innego powodu.

Gość Yesster3
Mogą byc obie. Wtedy ma przechlapane.

Gość lalalla
hmm...pomyślmy...bardzo miły przeciętny chłopak... A masz dużo koleżanek, kobiet które cię lubia i proszą o przysługi?

Gość Taki dziwny
lalalla ... Tak mam sporo. często mi się wydaje, że wtedy jest fajnie a później jak już nic nie trzeba to jestem trochę odsuwany. Wolą gadać z takimi osobami, o których mi mówią, że za bardzo ich nie lubią. A później jak znów czegoś trzeba to znów jest dobrze i zaczyna się od nowa.

Gość maaartkaaa
wow, jakbym czytała o sobie... też nei wiem w czym tkwi problem

Gość Taki dziwny
Problem w tym, że nikt nie wie o co może chodzić, a przecież odpychamy właśnie innych ludzi. Chyba trzeba pokazać, że jest się chamem wtedy przyciągasz ludzi i wzbudzasz szacunek.

Gość wolałam hygenistów
Ale z ciebie nudziarz i pierdoła :D :classic_cool:

Gość maaartkaaa
ja to chyba nawet nie umiem być taka jak inni, z drugiej strony też nie chcę :)

Gość Taki dziwny
maaartkaaa ale czasami trzeba być nawet gorszym człowiekiem niż oni aby pokazać, że muszą Ciebie szanować. Może przez takie zachowanie ludzie będą nas zauważać?

Gość maaartkaaa
Trzeba? Raczej "powinno się chyba" ;) Ale mnie nie zależy aż tak na zainteresowaniu tego typu ludzi, żeby po to łamać własne przekonania

Gość Taki dziwny
Jestem sfrustrowany. Przez to że nie mam dziewczyny muszę sobie sam loda robić:(

Gość Taki dziwny
Taki dziwny ... to nie ja pisałem ale naprawde było zabawne. Hahahahaha

Gość Taki dziwny
Czy jestem Taki dziwny ,że sobie wyciołem żebra? Ale nie martwcie się nie połykam!:)

Gość dojżały
jak jesteś dojżały to powinieneś wiedzieć,że to pisze się przez "rz" DOJRZAŁY

Gość xcdfvc
jak dla mnie, to jestes za grzeczny. nie chodzi o to, ze masz byc chamem, ale takim facetem z charakterem, odwaznym, meskim, czasami ironicznmym, a nie takim dobrym chloptasiem non stop. nie zrozum mnie zle, to tylko moja opinia, na podstawie Twoich slow.

Gość aaaaaaanIa
piszesz, że jesteś dojrzały. a może po prostu jesteś za dojrzały na środowisko w którym się obracasz? nastolatki teraz mają pstro bździo we łbie i takiego towarzystwa sobie szukają.

Gość aaaaaaanIa
nie słuchaj tych którzy piszą że jesteś niemęski. Dziewczyny teraz chcą chamów od których od czasu do czasu dostaną w ten głupi pusty łeb żeby potem miały na kogo płakać na forach takich jak to.