Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajacanaxxx

Kiedy zrobić test?

Polecane posty

Gość czesc mam do was pytanie
karol czekamy :) powiedz jaki test kupilas

Gość mama 4 miesiecznego synka
hmmm testy potrafia klamac. my bardzo chcielismy miec dzidzisia , wiec kiedy tylko mialam dni lodne, to dzialalismy z mysla o dzidzi ;-) test zrobilam dni po spodziewanej miesiaczce ( podobno niektore wykrywaja nawet tydzien po zaplodnieniu ), ale pierwszy test wyszedl negatywnie, jedna kreska, bylo mi smutno , bo bardzo chcialam miec dziecko. Mimo to okres sie nie pojawil, lekarka nie potwierdzila na 100% ciazy, bo bylo za wczesnie, zrobilam drugi test okolo 1,5 tyg po spodziewanym okresie i wyszly dwieeeeeeeeee czerwoneeeeeeeeee krechy ;-) a teraz synek ma 4 miesiace i kocham go ponad zycie ;-) takze testy czesto klamia, najlepiej zrobic badanie krwi

mama 4 miesiecznego... jaki test robilas?

Gość mama 4 miesiecznego synka
quick vue i bobo test, ktory nie wiem ktory nie wykryl ciazy 2 dni po spodziewanym okresie,a juz powienien wykryc. w kazym razie opakowanie wyrzucilam, a test nadal trzymam na pamiatke i nadal dwie krechy sa widoczne ;-)

Gość czekajacanaxxx
Dziś robiłam własnie bobo test. Pokazal 2 kreske po 1 godzinie :( takze wyrzucilam go przed chwila do kosza

eee zaraz tam kłamią... po prostu czasem są robione zbyt wcześnie, kiedy stężenie hcg w moczu jest jeszcze dla nich nie do wykrycia... beta z krwi bazuje przecież na tym samym hormonie, tyle że wykrywa go szybciej niż test sikany...

Gość mama 4 miesieczneg synka
wydaje mi sie, ze bobo test wykryl u mnie ciaze, a quick test nie

Gość mama 4 miesieczneg synka
sluchaj ,jesli po godzienie pokazuje Ci druga kreske, to moze cos w tym byc ;-) kup inny test, bo moze masz tam pod serduszkiem dzidzie;-)

ja zrobiłam quick vue pod koniec miesiaczki, pokazało jedna kreskę, po 2 godzinach tez byla jedna,kiedy powtorzyc test ?

Gość a może to - to
Hej:) ja również czekam na dwie kreski... dzisiaj mama 24dc, w 14dc miałam 19mm pęcherzyk (monitoring), po śluzie mogę sądzić, że owulację miałam w 15 dc??? robiłam już test dzisiaj, taki z internetu podobno ma niską czułość 20 a testy z apteki 25, ale niestety pokazał mi jedną kreskę, nie mogę się doczekać tych dwóch upragnionych kresek, chyba za szybko robię te testy??? Jestem z wami:) Karola163 najlepiej robić z moczu porannego, wtedy stężenie HCG jest najwyższe!!