Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka019

krwawnienie a ciąża

Polecane posty

witam. Mam problem jestem w ciaży ale przed chwilą zauwarzyłam że mój śluz jest czerwonany. nie wiem co robić. Pomocy!

Gość idz do lekrza
idz do lekarza jak najszybciej..powinien Cie przyjąć nawet tego samego dnia jak jestes jego pacjetką i masz plamienie- ale powiedz o tym rejestracji

właśnie byłam u niego wczoraj i stwierdził wczesną ciąże około 5 tygodniową według usg ale według OM powinno być 8 tydzień bede do niego dzwonić jeszcze ale tak sie składa że 2 dni temu powinna przyjść miesiączka i nie wiem czy to sie z tego nie wzieło

Który to tydzień ciąży??? Na początku z plamieniem należy udać się do lekarza lub szpitala. W III trymestrze może oznaczać odejście czopu, otarcie szyjki lub początek porodu...

We wczesnej ciąży krwawienie może wystąpić w dniu spodziewanej miesiączki (zagnieżdżenie zapłodnionej komórki na ściance macicy), może oznaczać otarcie podczas badania, skoro miałaś je wczoraj, lub coś mniej przyjemnego. Koniecznie i niezwłocznie udaj się do lekarza lub szpitala !!!

Gość idz do lekrza
dziewczyny pisały ze krawienie na poczatku ciązy może tez oznaczać poczatek poronienia wiec lepiej nie czekaj. Jest tez mozliwość ze to skąpe plamienie miesiączkowe. Moja siostra była w ciąży a mimio to jej okres trwał 1 dzien i był bardzo słabiutki...

Prędko do szpitala, ja miałam tak w 5 tygodniu i niestety poroniłam :( Mam jednak nadzieję , że w twoim przypadku będzie inaczej.