Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi zle a czasem nie

21 letnia dziewicaaa :( :( :(

Polecane posty

Tylko na poczatek prosze bez zadnych glupich komentarzy, mialam kilku facetow ale za krotko bylismy ze soba zeby sie otworzyc, a ja chyba bym nie umiala z kims od tak sie kochac, wiece glupio mi tak troche, niektore 15 latki albo i mlodsze maja to za soba. Kurcze chcialabym sprobowac tego, chociaz sie wstydze bo jestem plaska otworzyc przed kims... Wiece tak czasem mysle ze jestem beznadziejna ale co ja mam zrobic puscic sie z pierwszym lepszym a potem zalowac ;( :( :( :(

up

Gość do też mi coś
no więc nie bądź idiotką tylko się tym ciesz. naprawdę. ja żałuję przynajmniej 3 facetów że zrobiłam to z nimi :O

Gość Wkurzony strasznie
kur.wa gdzies ty sie uchowałą ?!?! gdzie mieszkasz ?? wbije do ciebie, sprawnie pomanipuluję palcami, potem mój "kolega" pojdzie w ruch i masz po sprawie, po dziewictwie, znaczy ..

do też mi coś myslisz ze powinnam sie cieszyc? Moze czasami tak jest, ale co powie chlopak ktorego poznam narazie jestem samotna :(

bazienka czyli po dwoch latach to zrobilas, czy szybciej jesli mozesz napisz, ja nei chce tego np robic po miesiacu czy po dwoch chce to zrobic z milosci, ale co z tego jak nikt mnie nie chce obdarzyc tym uczuciem

Gość rtrt5r
Ja przeżyłam swój pierwszy raz w wieku 20 lat..i to prawie po roku chodzenia...od kilkunastu lat jesteśmy małżeństwem :) Nie ma co się śpieszyć ...najlepiej zrobić to z kimś wyjątkowym niż z byle kim, kto nie jest tego wart...

To jest powód do dumy moim zdaniem.Autorko powiedz a ty taka prawdziwą dziewica jesteś czy może seks oralny był ?bo to już wtedy nie dziewica

a czemu niby to jesteś beznadziejna? bo nie zrobiłaś tego z przypadkowym facetem? z takim który myśli tylko fiutem? takim którego interesuje tylko twoje ciało? nie liczy się kiedy się zacznie współżyć tylko z kim i dlaczego

Dzieki wielkie za wsparcie, nie bylo zadnego sexu z nikim, mialam facetow ale to za krotko bylismy, proponowali, namawiali, wiece pewnie ze bym chciala to zrobic z kim kogo pokocham i nie tak od razu bo ktos namawia, ale jesli moj powiedzmy przyszly facet nie poczeka tego roku czy dwoch lat? tego sie tez boje

Gość reasumujac
dziewczyno, ja bym Cie na rekach nosil irytuja mnie laski, ktore na luzie rozmawiaja o seksie w trojkacie, na szybko z kims nieznajomym i ktorym wydaje sie, jakie to one sa nowoczesne... czasem mam wrazenie, ze nic juz sie nie liczy tylko seks, ze nie ma zabawy bez orgazmu :o ja bym chcial spotkac w koncu taka, dla ktorej to nie jest jak spluniecie, a sam seks bedzie czyms intymnym i wyjatkowym, a jednoczesnie, zeby chciala duzo i czesto :D ale mam wrazenie, ze albo ludzie maja male potrzeby, albo pieprza sie jak kroliki z kim popadnie jeszcze nie spotkalem nikogo kto majac duze potrzeby twierdzilby, ze chce normalnego zwiazku, gdzie porzadanie ale i wiernosc jest priorytetem i musze przyznac, ze to mnie cholernie frustruje... w kazdym razie... lepiej znajdz kogos, kto mysli podobnie do Ciebie, a nie daj sie wciagnac w caly ten syf tylko z tego powodu, ze czujesz jakas presje tych ktorzy seks traktuja jako zwykla potrzebe fizjologiczna - nie wazne gdize, z kim, byle szybko :o pozdrawiam

Gość reasumujac
a co do tego namawiania jeszcze... wiesz, to ze facet namawia to normalne i tego sie nie boj a faceta przez to nie skreslaj, bo przeciez to ze go pociagasz jest naturalne sek w tym, zebys zdecydowala sie na to kiedy Ty bedziesz gotowa, a jak on do tego czasu sie zmyje, to widocznie to nie bylo to i tyle ;)

Gość reasumujac
no i oczywiscie "pozadanie" :o

Gość madzia:D
Dzieki wielkie chlopcy :P tylko ze ja jestem niesmiala zeby kogos poznac w realu, wiec zazwyczaj poznaje w internecie, jesli ktos wyda mi sie mily rozmowa sie klei, utrzymujemy kontakt jest dobrze to i sie spotykamy po jakims czasie

no i pomylialam nicki :P hehe ale madzia:D i jest mi zle a czasem nie to ta sama osoba :P

Gość reasumujac
:D fajna jestes Madziu :p a poznawaj jak chcesz i jak Ci wygodnie, nikomu nic do tego ;)

reasumujac hmm czy fajna no nie wiem, czasem mam swoje kaprysy itd ale staram sie byc soba, tylko nie lubie jak mezczyzni sie mna pobawia a pozniej cisza, nawet nie umia jakos delikatnie zakonczyc znajmosci tylko przez sms, albo gg :(

Gość reasumujac
to tylko moje wrazenie, nie musisz sie z nim zgadzac :p no i nie twierdze, ze jestes aniolem od razu :p :D a tego to raczej nikt nie lubi, zawsze mozesz takiemu powiedziec, ze szkoda, ze nie mial jaj zeby normalnie zakonczyc znajomosc jak czegos mu brakowalo ;)

Gość a ja mam 27 lat i
stracilam dziewictwo majac 26 lat z moim narzeczonym. Nie zaluje ze tak dlugo czekalam, stracilam je z kims kogo strasznie mocno kocham z kim chce byc do knca zycia. Warto bylo czekac :)

No to moze i macie racje, dziekuje Wam wszystkim naprawde, lepiej sie wyzalic obcym niz swoim bo wysmieja i wyszydza :)

Gość reasumujac
to zmien "swoich" ;) :p

pomysle nad tym :p

Gość reasumujac
i jezorek schowaj :p

heheh no niezly flirt na kafe, reasumujac a Ty co sam?

Gość pajakowa
Ja straciłam dziewictwo w wieku 29lat z moim narzeczonym...i nie żałuje ze czekałam tak długo...nie ma miłosci nie ma sexu to moja zasada.

Gość reasumujac
to juz flirt? :D a jak wynika z moich wypowiedzi? :p